Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Intalnire la Conac
Bre vegasule, lasa chibitelile, daca nu participi lasa-ne sa ne organizam noi cum stim mai bine...fara suparare, dar sa stai pe margine si sa ne zici noua ce sa facem nu mi se pare chiar ok.
Eu asa zic, sa ne vedem la benzinaria aceea, in masini, si sa plecam grupat de acolo. Daca nu e si varianta sa ne vedem pe balta. Cum vreti.
Eu asa zic, sa ne vedem la benzinaria aceea, in masini, si sa plecam grupat de acolo. Daca nu e si varianta sa ne vedem pe balta. Cum vreti.
Bine Cosmine , o sa intru in silentio stampa si nu ma mai bag daca te deranjeaza. Am vrut doar sa va zic de bine, sa va ajut in incropirea meniului, asa si dupa margine. Succ... , fir intins !spiridusul scrie:Bre vegasule, lasa chibitelile, daca nu participi lasa-ne sa ne organizam noi cum stim mai bine...fara suparare, dar sa stai pe margine si sa ne zici noua ce sa facem nu mi se pare chiar ok.

-
- veteran
Apai faci meniul pentru o masa la care nu participi? Fara suparare, dar mi se pare deplasat...e ca si cand eu iti zic tie ce sa manaci acasa. OK, vii la masa, poti zice ca vrei oaie, pastrav, carnati sau cine mai stie ce, dar asa, lasa-i pe cei care mananca sa stabileasca ce vor sa bage-n gura. Fara suparare, repet.
Pentru partida propun sa facem 2 ture de 3 ore: 7-10 si 11-14. Cate 6 pe fiecare parte a baltii in cate-o tura dupa care schimbam malul. Asa nu stam toti pe 2-3 locuri care par a fi mai atractive.
eu tot nu m-am lamurit ce puncteaza: lungimea sau greutatea ? 

-
- veteran
Nu exista locuri mai productive si mai putin productive, balta are aceasi adancime peste tot, se prinde oriunde daca mananca. Puncteaza placerea de a pescui si de a sta la o tacla. Pescuim cat vrem, cum vrem, nu e concurs ca sa avem etape, ce naiba
E doar un motiv sa ne intalnim.

Eventual o braila mica...dumi_id scrie:Pentru partida propun sa facem 2 ture de 3 ore: 7-10 si 11-14. Cate 6 pe fiecare parte a baltii in cate-o tura dupa care schimbam malul. Asa nu stam toti pe 2-3 locuri care par a fi mai atractive.

Salutare tuturor!
Sunt nou pe acest forum dar nu si in pescuit
am tot urmarit forumul si pana la urma mi-am facut curasj sa il sun pe unul din voi pentru partida de la sf saptamani .
As fi vrut sa ma alatur daca este ok pt toata lumea, o sa fim 2 persoane dar numai eu voi fi pentru rapitor .
astept juriul pentru deliberare
Multumesc .
Adrian
Sunt nou pe acest forum dar nu si in pescuit

As fi vrut sa ma alatur daca este ok pt toata lumea, o sa fim 2 persoane dar numai eu voi fi pentru rapitor .
astept juriul pentru deliberare

Multumesc .
Adrian
-
- veteran
Nu exista deliberari sau juriu, daca vrei sa participi te asteptam la 5:30 la benzinaria Petrom imediat dupa iesirea din Bucuresti pe drumul inspre Giurgiu.
Din pacate...vin singur.Nu a confirmat nici un prieten. Pana nu merg eu sa dau un el(e), nu crede nimeni. Sunt cu ciupacabra in masina, jonctiunea la 5.30 trecute fix,.
Asta e, in 12 e mai bine. Ne-am strans 12, da? Banuiesc ca Deltaicul baga si el un batz in mlastina, ca doar nu plateste taxa si face gratarul
Asta e, in 12 e mai bine. Ne-am strans 12, da? Banuiesc ca Deltaicul baga si el un batz in mlastina, ca doar nu plateste taxa si face gratarul

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!