dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dunarea
Si al doilea, de 25....

Cu exceptia capturilor de salau din martie, sunt primii pesti pe anul acesta.
-
- veteran
felicitari man , cred ca dupa cei doi somni prinsi , iti iei o binemeritata vacanta de doua luni
felicitari inca o data

felicitari inca o data

puffyk scrie:Cu exceptia capturilor de salau din martie, sunt primii pesti pe anul acesta.
Mihai, ti-as ura bafta in continuare (prea ma roade invidia), dar mai bine ma abtin...

Bucuresti
Eugen, ai avut o mare influenta asupra succeselor mele de acum....Esti un mare pescar dar mai important, un mare OM!
Multumesc si...respectul este de partea mea!
PS
Stii ca nu tin la mine "baftele" astea...Vineri mergem in delta si am locurile mele de salau, somn si avat....
Il rupem!!!
PS
Stii ca nu tin la mine "baftele" astea...Vineri mergem in delta si am locurile mele de salau, somn si avat....
Il rupem!!!

Asa sa fie Gagimane!!! Invata-l sa respire aer curat!puffyk scrie:Eugen, ai avut o mare influenta asupra succeselor mele de acum....Esti un mare pescar dar mai important, un mare OM!
PS
Il rupem!!!

Bucuresti
Gata, m-am intors....
Peste foarte mult, dar mic. S-au prins atatia somni, incat am eliberat jumatate dintre ei, pe cei mai mici. Media nu a depasit, insa, doua kg, toti fiind absolut la fel(cei mari), parca scosi din xerox.....Atacurile erau incredibile. Odata ce se lasau pe bat, erau cu ancora in gura....
S-a prins si crap, dar nu detaliez asta aici.....
Si avati s-au prins, cel mai mare spre 2 kg...
Surpriza absoluta a fost salaul, strapi intre 0.5 si 1 kg....S-a eliberat cam tot....
Cost total, 2 persoane in Delta Dunarii, barca proprie, 1000 ron per total, cu tot cu transport(GPL)...S-a plecat de la Murighiol, s-a pescuit si pe Sfantu si pe Sulina iar tabara de baza a fost la Crisan, vizavi de Lebada....
Cam asta a fost.....
Peste foarte mult, dar mic. S-au prins atatia somni, incat am eliberat jumatate dintre ei, pe cei mai mici. Media nu a depasit, insa, doua kg, toti fiind absolut la fel(cei mari), parca scosi din xerox.....Atacurile erau incredibile. Odata ce se lasau pe bat, erau cu ancora in gura....
S-a prins si crap, dar nu detaliez asta aici.....
Si avati s-au prins, cel mai mare spre 2 kg...
Surpriza absoluta a fost salaul, strapi intre 0.5 si 1 kg....S-a eliberat cam tot....
Cost total, 2 persoane in Delta Dunarii, barca proprie, 1000 ron per total, cu tot cu transport(GPL)...S-a plecat de la Murighiol, s-a pescuit si pe Sfantu si pe Sulina iar tabara de baza a fost la Crisan, vizavi de Lebada....
Cam asta a fost.....
La clonc somnii?Din tabara(de pe mal) ati pescuit?:)
Numai la clonc...
Se prindea si de pe mal, dar absolut intamplator....
Se prindea si de pe mal, dar absolut intamplator....
Ieri, 29 iulie, un singur atac pe la ora 8, somn de 5 kg....
In rest, nimic. Pe toata zona noastra de pescuit nu au mai fost capturi de rapitor, exceptie facand stationaristii care au prins albitura(platica, caras etc.). La 434, inainte de anafor, sareau crapi mari iar in craci avati de 2-3 kg. Am incercat la avat dar numai atacuri anemice. Am inteles de la Andrei ca noaptea a avut 4 somni foarte mari la vobler dar nu a reusit sa ii scoata. In plus, de la 4 dimineata pana in zori, au dat avatii foarte bine...
Am fost pe apa la ora 5.15 si deja nu mai era activitate....
A mai existat si un chinez scos la japca(cu ancora), la 6-7 kg. Desi sunt total impotriva acestui stil de pescuit, sunt de acord cu practicarea lui avand ca specie tinta chinezul....Adevarul este ca atunci cand pescuiesti dupa el(in suprafata apei), nu ai cum sa agati sau sa ranesti altceva....
In rest, nimic. Pe toata zona noastra de pescuit nu au mai fost capturi de rapitor, exceptie facand stationaristii care au prins albitura(platica, caras etc.). La 434, inainte de anafor, sareau crapi mari iar in craci avati de 2-3 kg. Am incercat la avat dar numai atacuri anemice. Am inteles de la Andrei ca noaptea a avut 4 somni foarte mari la vobler dar nu a reusit sa ii scoata. In plus, de la 4 dimineata pana in zori, au dat avatii foarte bine...
Am fost pe apa la ora 5.15 si deja nu mai era activitate....
A mai existat si un chinez scos la japca(cu ancora), la 6-7 kg. Desi sunt total impotriva acestui stil de pescuit, sunt de acord cu practicarea lui avand ca specie tinta chinezul....Adevarul este ca atunci cand pescuiesti dupa el(in suprafata apei), nu ai cum sa agati sau sa ranesti altceva....