dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
dunarea
am revenit de la pescuit pe dunare...zona oltenita.un dezastru total..nu ma asteptam, sa iasa asa...am crezut ca eu sunt devina..dar peste tot la fel,multi pescari (20 de masini cred)si acelasi rezultat..zero.de vineri 29 pana azi dimineata 31 .am folosit 14 lansete,porumb ,mamaliga,rama neagra,pufuleti,pestisor,vobler,lingurita,...etc,am incercat si la caras macar,la fel,nu a vrut sa manance...nu stioue explicvatia,am cautat sa ies si cu barca la insulita de vis a vis la niste buturugi si copaci cazuti in apa...zero!!!
,daca a mai fost cineva sa scrie si el ce a facut

Re: dunare
cat m-am zbatut sa rezolv obligatiunile familiale si sa ies si euandreiii scrie:am revenit de la pescuit pe dunare...zona oltenita.un dezastru total..nu ma asteptam, sa iasa asa...am crezut ca eu sunt devina..dar peste tot la fel,multi pescari (20 de masini cred)si acelasi rezultat..zero.de vineri 29 pana azi dimineata 31 .am folosit 14 lansete,porumb ,mamaliga,rama neagra,pufuleti,pestisor,vobler,lingurita,...etc,am incercat si la caras macar,la fel,nu a vrut sa manance...nu stioue explicvatia,am cautat sa ies si cu barca la insulita de vis a vis la niste buturugi si copaci cazuti in apa...zero!!!,daca a mai fost cineva sa scrie si el ce a facut

saptamana viitoare daca nu patesc nimic tragic, voi iesi cu barca la un crap musculos si strapazan duios

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
andreiii scrie:am revenit de la pescuit pe dunare...zona oltenita.un dezastru total..nu ma asteptam, sa iasa asa..........
.am folosit 14 lansete,............................................

- storm fish
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Nu ai spus cum era apa - tulbure, crescuta, rece sau normala? Si, de curiozitate - a venit cineva in control? A aparut macar politia de frontiera?andreiii scrie:am revenit de la pescuit pe dunare...zona oltenita.un dezastru total..nu ma asteptam, sa iasa asa...am crezut ca eu sunt devina..dar peste tot la fel,multi pescari (20 de masini cred)si acelasi rezultat..zero.de vineri 29 pana azi dimineata 31 .am folosit 14 lansete,porumb ,mamaliga,rama neagra,pufuleti,pestisor,vobler,lingurita,...etc,am incercat si la caras macar,la fel,nu a vrut sa manance...nu stioue explicvatia,am cautat sa ies si cu barca la insulita de vis a vis la niste buturugi si copaci cazuti in apa...zero!!!,daca a mai fost cineva sa scrie si el ce a facut