dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- moneytehnik
- veteran
Re: dunarea
Clisura Dunarii in scadere... bun lucru...
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
- moneytehnik
- veteran
Era vorba de cota Dunarii. Era in scadere dar s-a stabilizat intr-un loc bun.moneytehnik scrie:Clisura Dunarii in scadere... bun lucru...
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
News???
La Tulcea, dunarea e tulbure si in crestere...
Am fost sambata, 2 iunie. Culmea, am vrut sa ma duc vineri, dar am muncit foarte mult in ultimele 2 luni si...nu m-am
putut trezi. Sambata, deci, am inceput alaturi de Cristi partida la ora 5.30 si am terminat-o la 15.30....
Nici o trasatura.
Luni am fost iar. Spre deosebire de sambata, avatul ataca, chiar si cativa somni s-au ridicat la suprafata. La ora
9.30 insa, s-au rupt canelurile la elice. Asa ca partida s-a terminat.
Pestele care se prindea frecvent, insa, era sabita, la taparina. Cate 2-3 bucati pe lansare, o frumusete....
putut trezi. Sambata, deci, am inceput alaturi de Cristi partida la ora 5.30 si am terminat-o la 15.30....
Nici o trasatura.
Luni am fost iar. Spre deosebire de sambata, avatul ataca, chiar si cativa somni s-au ridicat la suprafata. La ora
9.30 insa, s-au rupt canelurile la elice. Asa ca partida s-a terminat.
Pestele care se prindea frecvent, insa, era sabita, la taparina. Cate 2-3 bucati pe lansare, o frumusete....
va rog sa ma ajutati cu cateva locuri de spinning in zona sulina ... voi merge o saptamana zilele urmatoare si vreau sa dau la stiuca/avat/biban/salau.
nu sunt pretentios, as vrea activitate mai mult decat trofee, daca prind 5 avati in 2-3h as fi multumit.
voi petrece 2 zile la pescuit + dimineti si seri, restul plimbari si plaja.
multumesc !
nu sunt pretentios, as vrea activitate mai mult decat trofee, daca prind 5 avati in 2-3h as fi multumit.
voi petrece 2 zile la pescuit + dimineti si seri, restul plimbari si plaja.
multumesc !
2 somni, unul de 10 si unul de 25.....
Km 427-433....
Km 427-433....
Waw... ai avut ceva de munca cu eipuffyk scrie:2 somni, unul de 10 si unul de 25.....
Km 427-433....

Am echipamente foarte puternice, asa ca i-am scos extrem de rapid....
Primul a avut parte de un dril de 30 secunde iar al doilea, cel de 25, in maxim un minut era in barca....
Nu prea exista placerea drilului dar esti sigur de ei. Daca o lungesti, scapa!
Primul a avut parte de un dril de 30 secunde iar al doilea, cel de 25, in maxim un minut era in barca....
Nu prea exista placerea drilului dar esti sigur de ei. Daca o lungesti, scapa!
Primul, de 10 kg....