dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dunarea
Luni plec pe Ara iar duminica viitoare la Pecineaga. Am sa vad cateva locuri ce aratau foarte promitator anul trecut si unde adancimea era -38.....
Va dau coordonatele daca agat ceva.....
Va dau coordonatele daca agat ceva.....
te asteptam sa ne zici cum a fost 

Am incercat in cele 3 locuri consacrate si nimic....
Problema nu a fost neaparat pestele, ci faptul ca nu am mai pescuit in zona de aproape un an, asa ca nu stiu cu exactitate noile configuratii ale albiei...
Cam de la a doua, a treia iesire, incep si capturile....
Problema nu a fost neaparat pestele, ci faptul ca nu am mai pescuit in zona de aproape un an, asa ca nu stiu cu exactitate noile configuratii ale albiei...
Cam de la a doua, a treia iesire, incep si capturile....

4 ore de pescuit, un atac de salau si un dril cu un somn cam de 5-7 kg....
432...
432...
Mare noroc pe tine, ca s-a ridicat prohibitia la Oltenita! 

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
- senior
Fratilor nu va e frica pe Dunare in prohibitie? Sau dati doar la stiuca cu naluci? Eu am fost pe Dunarica acum ceva vreme si mi-a fost teama, pescuiam cu frica in inima ca nu an chef sa mi se confiste betele. Dar localnicii din Giurgiu...erau cu sutele pe mal, baboieri cu trestii si plasari. Nici o grija nu aveau!
Prohibitia nu este decat pentru noi....
Vedeam seara cum pleaca barci spre amonte, ziceai ca este concurs. Si nu-mi spune ca se duceau la "birdwatching".....

Vedeam seara cum pleaca barci spre amonte, ziceai ca este concurs. Si nu-mi spune ca se duceau la "birdwatching".....
Vierme cu coada de shad, verde glitter, ac de 6/0 si greutate de 70 grame...ss scrie:Mare noroc pe tine, ca s-a ridicat prohibitia la Oltenita!
Bat Hakuyo MTX 2.70/40-120 grame, mulineta Ryobi si fir PowerPro de 30lbs....
Perfect legal....

Super, ca de obicei...
Nu curge mizerie la vale, limpede, crescuta, si a inceput sa se scurga in padure.
Daca nu se opreste, vom avea ceva tantaroi....
Nu curge mizerie la vale, limpede, crescuta, si a inceput sa se scurga in padure.
Daca nu se opreste, vom avea ceva tantaroi....