rine scrie:ce vezi tu acolo ,e o salba de balti .saltavele sau santavele .ambele variante sunt corectec.catalin scrie:
mai instanga de alionte se vede inca un fir de apa ... poate e de la irigatii ....acum nu mai poti sa dai ca sunt luate si drumurile pana la ele blocate . tineau lin,caracuda si binenteles stiuca . dupa revolutie au trecut prin tot soiul de "propietari" care le-au secatuit. cert e ca acum nu te lasa nici sa ajungi pana acolo . cica e bagat un portugez .acum 10 ani era un francez .nah ,se mai rotesc investitorii
Alionte
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- junior
-
- junior
- modigliani
- veteran
Domnilor , odata patrunsi in ,, balta " drumurile sunt cam la fel . Ori spre Alionte ori spre Saltavele . Acelasi pamant , acelasi tip de exploatare . Fireste , mai putin acele sectoare de drum ce-au fost blocate de movile , ce-au fost nou arate , etc . Una peste alta asteptati-va la hartoape ,, heavy-duty " . Iar daca va ploua ..... Dumnezeu cu mila !
Aliontele e-n ,, figuri " . Ori da peste , ori nu da peste . N-are nuante de gri . Cum o nimeresti . Am avut partide dezastruoase ( trei zile incheiate cu ZERO baboi , dar si surprize fantastice ! )
Repet si insist ( !!! ) : n-aveti ,, ghid " pe vreunu' de stie p-acolo ..... n-are rost . E ,, munca voluntara " . N-aveti masini ,, bazate " , .... la fel . De sarbatori , de zile libere ( 1 Mai de ex ) .... schimbati macazul . E mai aglomerat ca la strand .
Ce sa zic ? Ca daca va zic bafta ma-njurati urat !
Zic si eu ..... Doamne ajuta ! 
Aliontele e-n ,, figuri " . Ori da peste , ori nu da peste . N-are nuante de gri . Cum o nimeresti . Am avut partide dezastruoase ( trei zile incheiate cu ZERO baboi , dar si surprize fantastice ! )
Repet si insist ( !!! ) : n-aveti ,, ghid " pe vreunu' de stie p-acolo ..... n-are rost . E ,, munca voluntara " . N-aveti masini ,, bazate " , .... la fel . De sarbatori , de zile libere ( 1 Mai de ex ) .... schimbati macazul . E mai aglomerat ca la strand .
Ce sa zic ? Ca daca va zic bafta ma-njurati urat !

Si c-o saptamana ( !!! ) inainte sa scada isi ia viteza ! Ca Araua , ca Papadia , ca Lunguletu , ca orice brat de Dunare .pastrav 27 scrie:Cand e cota mare intra peste din Dunare.
- modigliani
- veteran
Bravo !rine scrie: are cateodata peste mult dar 90% e marunt. puiet de o vara ,doua.
in concluzie, raport calitate - efort :nu se merita

Extrem de rar am AUZIT ( n-am prins personal ) despre capturi capitale pe Alionte . E un soi de cresa/adapost . Daca dai de el vei avea o super partida la varga . La spinning la fel , ..... ,, copii " .
Cel mai mult iubesc pe Alionte peisajele . Este singurul castig real din iesirile de-acolo .
Cu acordul colectivului de moderare :
http://pescuitul.3xforum.ro/post/2035/1 ... ta_planeta_/