damodigliani scrie:
Oricum astept si eu in continuare parerile multora ce probabil cunosc geografia zonei mult mai bine ca mine .
Alionte
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- modigliani
- veteran

mai instanga de alionte se vede inca un fir de apa ... poate e de la irigatii ...modigliani scrie:Pai cel din stanga e Aliontele . Cat despre japsele alea ..... ia-ti gandul. Insula facuta de Alionte e ,, Amazon " curat . Practic nu cred ca poti ajunge la ele . Si da , ca toate japsele Dunarii , vara seaca .
Oricum astept si eu in continuare parerile multora ce probabil cunosc geografia zonei mult mai bine ca mine .
ce vezi tu acolo ,e o salba de balti .saltavele sau santavele .ambele variante sunt corectec.catalin scrie:
mai instanga de alionte se vede inca un fir de apa ... poate e de la irigatii ...
-
pastrav 27
- junior

la sfarsitul lui Otombrie anul trecut ,unde incepeau drumurile de acces era "debarcata" o movila de pamant cam cat intra intr-o basculanta.pastrav 27 scrie:Nu sunt blocate drumurile.Se intampla ca berbecul de la bariera de dupa bac sa nu vrea sa dea drumul la masini.Nu-i problema ,ca exista si drumuri ocolitoare.
-
pastrav 27
- junior

Unde era movila?
Cei care au fost acum 12-13 ani stiu ca erau movile pe tot digul, pentru a nu se circula pe el si de a-l tasa.
La Alionte se poate ajunge si pe dig si pe langa dig.Unde era frate atat de mare movila incat sa acopere ambele drumuri?
Pe langa aceste drumuri se mai poate lua si pe drumurile din centru.
Sunt o sumedenie de solutii pentru a ajunge la Alionte,cu conditia sa nu ploua.
Cei care au fost acum 12-13 ani stiu ca erau movile pe tot digul, pentru a nu se circula pe el si de a-l tasa.
La Alionte se poate ajunge si pe dig si pe langa dig.Unde era frate atat de mare movila incat sa acopere ambele drumuri?
- modigliani
- veteran

pastrav 27 scrie:Unde era movila?
daca citeai un pic mai atent...era vorba de accesul spre Saltavele