voblere cozma
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu Musti , daca ziceam ca tine suna cam asa :
aaa...nu ma intereseaza ca Boyd Duckett a contribuit la lansetele alea, si asa e doar marketing si si-a indeplinit si ala o obligatie , lansetele is varza ,da ce zic io Boyd Duckett , cine dracu-i ala ?
....mai bina ma duc pana in ungaria ca am vazut un snop de shimano fireblood ......ooooooo frumusete
Vali ,
nu stiu ce aveti cei care va loati megabssuri de clean de simtiti o nevoie stringenta sa le tzapatzi pe fundu garlei
.....cred ca e un feeling deosebit
mai glumim nitel ca maine merem la munca
aaa...nu ma intereseaza ca Boyd Duckett a contribuit la lansetele alea, si asa e doar marketing si si-a indeplinit si ala o obligatie , lansetele is varza ,da ce zic io Boyd Duckett , cine dracu-i ala ?

Vali ,
nu stiu ce aveti cei care va loati megabssuri de clean de simtiti o nevoie stringenta sa le tzapatzi pe fundu garlei

mai glumim nitel ca maine merem la munca

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Hmmm,Sorin scrie:Nu Musti , daca ziceam ca tine suna cam asa :
aaa...nu ma intereseaza ca Boyd Duckett a contribuit la lansetele alea, si asa e doar marketing si si-a indeplinit si ala o obligatie , lansetele is varza ,da ce zic io Boyd Duckett , cine dracu-i ala ?....mai bina ma duc pana in ungaria ca am vazut un snop de shimano fireblood ......ooooooo frumusete
![]()
![]()
Asta s-a inteles din ceea ce am scris eu?
Ok! E cazul sa ma las de scris...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
just kiddingMusti scrie:Hmmm,Sorin scrie:Nu Musti , daca ziceam ca tine suna cam asa :
aaa...nu ma intereseaza ca Boyd Duckett a contribuit la lansetele alea, si asa e doar marketing si si-a indeplinit si ala o obligatie , lansetele is varza ,da ce zic io Boyd Duckett , cine dracu-i ala ?....mai bina ma duc pana in ungaria ca am vazut un snop de shimano fireblood ......ooooooo frumusete
![]()
![]()
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
@musti ai dreptate cu goanga de la cap.am kg. de linguri.gume si vb si alte medicamente..,lansete la care stau sa ma uit cand plec la pescuit ca nu ma pot hotara pe care s-o iau(oricum nu dau cu toate de odata).sper sa nu ajung pana la urma la "lichidare debara"cu toate ca acolo se indreapta lucrurile in mod "ex.fast"
Are you sure?Sorin scrie:just kiddingMusti scrie:Hmmm,Sorin scrie:Nu Musti , daca ziceam ca tine suna cam asa :
![]()
![]()
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- veteran
Vali ,
nu stiu ce aveti cei care va loati megabssuri de clean de simtiti o nevoie stringenta sa le tzapatzi pe fundu garlei .....cred ca e un feeling deosebit
........................................................................................................
Tot de feeling tine si recuperarea lansetei....
fi sigur colegu.
Acum ca sa ma bag si eu in topicul initial cel cu voblerele din discutie ....
am fost si eu cindva de mult fan al acestor voblere ....dar din pacate mi-a trecut destul de repede
si asta nu din cauza pestilor sau a mea personala ci chiar din vina producatorului....eu unul m-am saturat sa tot "reglez" la voblere dupa 5-6 lanseuri sau la fiecare peste prins ...
am avut chiar ocazia sa cumpar vobler care se invirtea in jurul axei sale la fel ca o rotativa indiferent de cit de mult te straduiai sa-l reglezi....
asa ca intr-un final m-am hotarit sa le vind ,am avut la un moment dat cam 100 de voblere sub aceasta marca ,lasindu-mi in trusa nu mai mult de 10-12 buc. asta pt. diversitate ...prefer sa dau un ban in plus pe marci ca Salmo,Ugly Duckly,Dorado,Dady,Tiny sau Radu Bug cu care prind de cele mai multe ori mult mai bine si la care nu-s obligat sa umblu cu patentul dupa mine....
p.s. ii inteleg indignare lui Shimano vis-a vis de ceea ce a cumparat si ceea ce a avut in cutie in fapt...din pacate nu e un caz singular si nici nu cred ca va fi ultimul ....spun asta cunoscind "politica firmei" renumitului producator....
cit priveste limba engleza va certific ca omul o cunoaste doar prin semne ...dar asta nu scuza cu nimic ceea ce ar trebui sa scrie pe cutie.
viata e dura si piata voblerelor la fel .....timpul ne va arata cine va rezista pe piata si cit timp ....asta depinde doar de noi
nu stiu ce aveti cei care va loati megabssuri de clean de simtiti o nevoie stringenta sa le tzapatzi pe fundu garlei .....cred ca e un feeling deosebit
........................................................................................................
Tot de feeling tine si recuperarea lansetei....

Acum ca sa ma bag si eu in topicul initial cel cu voblerele din discutie ....
am fost si eu cindva de mult fan al acestor voblere ....dar din pacate mi-a trecut destul de repede

am avut chiar ocazia sa cumpar vobler care se invirtea in jurul axei sale la fel ca o rotativa indiferent de cit de mult te straduiai sa-l reglezi....
asa ca intr-un final m-am hotarit sa le vind ,am avut la un moment dat cam 100 de voblere sub aceasta marca ,lasindu-mi in trusa nu mai mult de 10-12 buc. asta pt. diversitate ...prefer sa dau un ban in plus pe marci ca Salmo,Ugly Duckly,Dorado,Dady,Tiny sau Radu Bug cu care prind de cele mai multe ori mult mai bine si la care nu-s obligat sa umblu cu patentul dupa mine....

p.s. ii inteleg indignare lui Shimano vis-a vis de ceea ce a cumparat si ceea ce a avut in cutie in fapt...din pacate nu e un caz singular si nici nu cred ca va fi ultimul ....spun asta cunoscind "politica firmei" renumitului producator....

cit priveste limba engleza va certific ca omul o cunoaste doar prin semne ...dar asta nu scuza cu nimic ceea ce ar trebui sa scrie pe cutie.
viata e dura si piata voblerelor la fel .....timpul ne va arata cine va rezista pe piata si cit timp ....asta depinde doar de noi

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
musti in caz ca vrei sa te lasi de scris
si din cate am vazut cochetezi mai mult cu fly da o geana aici ca asta tzi se potriveste mai mult
http://www.youtube.com/watch?v=rwZAR4mJ ... r_embedded
si poate asa uitam de cozma,sekerr,boyd.... si ne gandim mai mult la muste si pistruiatzi

http://www.youtube.com/watch?v=rwZAR4mJ ... r_embedded
si poate asa uitam de cozma,sekerr,boyd.... si ne gandim mai mult la muste si pistruiatzi