Ii tulbure apa si nu am la ce da , asa ca musai sa stau pe net

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sorine , ai vazut ?andrei-ovidiu scrie: Totusi review-ul de pe tackletour, review-ul lui razvan m. si altele m-au determinat ca trebuie s-o iau. Si recunoesc si faptul ca stiam de ceva timp cine e nea Skeet Reese si ca nu poate fi o lanseta proasta sau care sa nu faca banii. Prin urmare au fost o serie de factori determinanti in acaesta alegere, de la brand-ul Lamiglas la cap. blank-uri, pana la culoarea exotica la blank-ului, pana la numele Skeet Reese...
OK, sa revenim...Sorin scrie:(...)
sa nu uitam firul rosu pe care l-am transmis de la prima postare :
acele scule branduite de anumite nume , acolo la ei nu sunt tepe si de regula sunt scule de calitate
Ca atare ideea ca orice branduire si etichetare e strict pt cumparatori naivi , si ca acele produse sunt tot o apa si-un pamant din punctul meu de vedere nu tine
la ei
la noi si prin europa , lucrurile sunt mult prea aleatoare si irelevante
Stiam , SFSF scrie:Sorine , ai vazut ?andrei-ovidiu scrie: Totusi review-ul de pe tackletour, review-ul lui razvan m. si altele m-au determinat ca trebuie s-o iau. Si recunoesc si faptul ca stiam de ceva timp cine e nea Skeet Reese si ca nu poate fi o lanseta proasta sau care sa nu faca banii. Prin urmare au fost o serie de factori determinanti in acaesta alegere, de la brand-ul Lamiglas la cap. blank-uri, pana la culoarea exotica la blank-ului, pana la numele Skeet Reese...![]()
Vezi ca aici ai cam inceput sa zici ca mine...Sorin scrie: despre lansetele e21 (...)
...si ei si-au promovat lansetele prin Boyd Duckett.
De ce? pai geaba ii spui americanului ca ai facut o lanseta extraordi
nara din cotoare de morcovi si ca n-o sa infrunzeasca la rpima ploaie![]()
Cumparatorul pt a scoate 200 de dolari din buizunar pe noua leguma are si nevoia confirmarii de catre cineva cunoscut si reputat in lumea lor ...