voblere cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2010, 21:50

@Edi,tu vrei de fapt sa" populezi" discutzia spre shalaul pistruiat? :lol: :lol: Lasa oamenii ca au subiecte grele pe cap.

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 06 Ian 2010, 20:47

Am aflat de acest topic de la un prieten (eu nefiind un mare fan al internetului).Le multumesc celor care au scris de voblerele cozma indiferent de parere.In mare am citit postarile voastre si ma simt dator cu citeva lamuriri.Au dreptate cei care critica calitatea acestor voblere ,calitatea sta in permanenta si in atentia mea Eu confectionez voblere de aproape 40 de ani Firma salmodec care face voblerele cozma am infiintato in 1993.Este o coincidenta de nume cu firma salmo din polonia care sa infiintat tot in 1993 ,probabil ne gindeam amindoi la salmonide ,eu am auzit de ei dar ei nu cred ca au auzit de mine.La inceput injectam barbetele din poliester care era transparent dar casant pe urma am colaborat cu o firma care face rame de ochelari ,iar de doi ani injectam barbetele din policarbonat .Vopselele le cumparam de la o firma italiana.Inelele despicate le fabricam din sirma de otel galvanizat de anul trecut le facem din sirma de inox iar de anul acesta si la modelele de 2 si 3 le facem din acelas material.Ancorele sunt mustad de la firma arrow.Ochi tridimensionali ii importam din S.U.A. de la cea mai buna firma in domeniu.Ultimele modele cele cu ochi tridimensionali sunt proiectate pe calculator iar matritele sunt confectionate pe masini unelte cu progremare numerica.In acest sens colaborez cu facultatea mecanica din cluj.Cu limba engleza nu stau bine deloc chiar pot spune ca sunt analfabet in domeniu dar pentru ambalaj si sait am apelat la cunoscatori.In scoala am facut franceza dar cred ca si la franceza stau cam ca si la engleza.Am terminat liceul si o scoala tehnica de trei ani in meseria de electrician automatist ,meserie in care am lucrat 30 ani.Ini cer scuze pentru cei care au cumparat voblere cozma si sunt dezamagiti de calitatea lor Probabil au mai scapat pe piata si voblere la care sa lipit barbeta strimb si orcit incerci sa reglezi voblerul nu reusesti ,daca ne intilnim pe apa vi le schimb.Pentru cei care cauta rapala yo-zuri sau japoneze ii rog sa nu le caute la mine .Cu voblerele de serie pescuiesc si eu si am avut rezultate bune zic eu La clean am fost pe podium sau aproape de el si in 2009 cine a luat locul1 la Colibita a folosit voblere cozma.La campionatul mondial de pastrav de mare pe riu editia 2009 (prima la spinning)am luat locul 1 devenind primul campion mondial la o disciplina de spinning din romania.La mondialele din norvegia cameramanul de la PVTV (in timpul unei manse)a filmat un pastrav pe care il aduceam la mincioc si se vedea clar voblerul cozma in gura la pastrav Referitor la voblere criticile le consider utile si in masura care pot corectez deficientele.Totus am o mare nelamurire, cit de neted trebuie sa ai creerasul sau neuronul incit sa cumperi una suta bucati voblere de la firma mai sus amintita si pe urma sa -ti dai seama ca nu sunt bune.In rest va doresc sanatata si cit mai multe iesiri la pescuit.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2010, 21:20

E de apreciat faptul ca se leaga o discutie intre producator si beneficiarul direct prin intermediul acestui forum.Zic ca e benefic si chiar ma bucur ca dl.Cozma accepta criticile si doreste eliminarea problemelor ridicate de pescari.Sper sa reuseasca ,deoarece este un brand romanesc care merita,zic eu , promovat .
Eu recunosc ca prima oara imi aducea voblerele cineva din Cluj ,care se intalnea cu d-voastra si alti colegi la discutii ...pescaresti. :lol: Si am prins bine cu ele. Dupa care si eu am inceput sa am probleme cu anumite modele si am lasat-o mai usor :oops: Asta e! Insa, viitorul poate "suna "bine! Cred ca depinde doar de d-voastra !Asa incat va doresc succes in activitatea de producere/comercializare a acestor voblere si va felicit pentru activitatea d-voastra competitonala si nu numai.

Legat de "intepaturi' ...ma rog , cum considerati.Nu e treaba mea ,insa va asigur ( desi nu cred ca conteaza) ca persoana cu cele 100 de voblere achizitionate initial beneficiaza de intreg respectul meu.
O seara buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 06 Ian 2010, 21:31

Cozma scrie:Am aflat de acest topic de la un prieten (eu nefiind un mare fan al internetului).Le multumesc celor care au scris de voblerele cozma indiferent de parere.In mare am citit postarile voastre si ma simt dator cu citeva lamuriri.Au dreptate cei care critica calitatea acestor voblere ,calitatea sta in permanenta si in atentia mea Eu confectionez voblere de aproape 40 de ani Firma salmodec care face voblerele cozma am infiintato in 1993.Este o coincidenta de nume cu firma salmo din polonia care sa infiintat tot in 1993 ,probabil ne gindeam amindoi la salmonide ,eu am auzit de ei dar ei nu cred ca au auzit de mine.La inceput injectam barbetele din poliester care era transparent dar casant pe urma am colaborat cu o firma care face rame de ochelari ,iar de doi ani injectam barbetele din policarbonat .Vopselele le cumparam de la o firma italiana.Inelele despicate le fabricam din sirma de otel galvanizat de anul trecut le facem din sirma de inox iar de anul acesta si la modelele de 2 si 3 le facem din acelas material.Ancorele sunt mustad de la firma arrow.Ochi tridimensionali ii importam din S.U.A. de la cea mai buna firma in domeniu.Ultimele modele cele cu ochi tridimensionali sunt proiectate pe calculator iar matritele sunt confectionate pe masini unelte cu progremare numerica.In acest sens colaborez cu facultatea mecanica din cluj.Cu limba engleza nu stau bine deloc chiar pot spune ca sunt analfabet in domeniu dar pentru ambalaj si sait am apelat la cunoscatori.In scoala am facut franceza dar cred ca si la franceza stau cam ca si la engleza.Am terminat liceul si o scoala tehnica de trei ani in meseria de electrician automatist ,meserie in care am lucrat 30 ani.Ini cer scuze pentru cei care au cumparat voblere cozma si sunt dezamagiti de calitatea lor Probabil au mai scapat pe piata si voblere la care sa lipit barbeta strimb si orcit incerci sa reglezi voblerul nu reusesti ,daca ne intilnim pe apa vi le schimb.Pentru cei care cauta rapala yo-zuri sau japoneze ii rog sa nu le caute la mine .Cu voblerele de serie pescuiesc si eu si am avut rezultate bune zic eu La clean am fost pe podium sau aproape de el si in 2009 cine a luat locul1 la Colibita a folosit voblere cozma.La campionatul mondial de pastrav de mare pe riu editia 2009 (prima la spinning)am luat locul 1 devenind primul campion mondial la o disciplina de spinning din romania.La mondialele din norvegia cameramanul de la PVTV (in timpul unei manse)a filmat un pastrav pe care il aduceam la mincioc si se vedea clar voblerul cozma in gura la pastrav Referitor la voblere criticile le consider utile si in masura care pot corectez deficientele.Totus am o mare nelamurire, cit de neted trebuie sa ai creerasul sau neuronul incit sa cumperi una suta bucati voblere de la firma mai sus amintita si pe urma sa -ti dai seama ca nu sunt bune.In rest va doresc sanatata si cit mai multe iesiri la pescuit.
Cu toate ca nu sunt un fan al voblerelor produse de dumneavoastra, va multumesc pt interventie si va rog remediati problemele si demonstrati pot fi voblere bune

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 06 Ian 2010, 22:16

Domnule Cozma,voblerele d-voastra sunt foarte prinzatoare,dar,pentru asta trebuie sa functioneze!Personal,cea mai reusita partida de clean pe2009 cu un vobler de 4cm model A am facut-o si daca am certitudinea ca nu vor mai fi probleme de calitate pe viitor,voi cumpara in continuare produsele!Daca nu...,in ciuda patriotismului,trec de tot p-ale lesilor!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 06 Ian 2010, 22:42

Se pare ca in Cluj pe linga razboiul CFR -Universitatea mai sint si alte mici batalii :lol:

Defectele constatate sint la vobere cumparate in diferite localitati din tara si in perioade diferite deci mai multe loturi sint cu voblere defecte .

Sincer cred ca se merge pe ideea"lasa ca se vind si asa" si e pacat pt ca daca s-ar remedia aceste defecte aceste voblere s-ar afla in trusele multor pescari.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Ian 2010, 22:51

Cu scuzele de rigoare am uitat sa mentionez faptul ca nu am cumparat in viata mea mai multe voblere decit cele 10-12 buc. cu care de fapt am mai ramas... :wink: astfel protejindu-mi investitia :lol:
restul l-am primit sub forma de premii sau cadou in cadrul concursurilor la care am participat... :lol: :lol:nicidecum nu am fost "membru cotizant" la aceasta firma... :lol: :lol: :lol:
Discursul producatorului a fost deosebit de induiosator si e un pas inainte ...dar eu care-i cunosc politica firmei nu cred ca se vor indrepta lucrurile prea repede ...
doamne da sa gresesc eu ...si sa beneficiati voi cei care veti cumpara in continuare voblere de clean de la firma amintita.
Va doresc sa aveti patentul la voi ...neaparat. :cry:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 06 Ian 2010, 23:03

Domnule Cozma !

In afara faptului ca se dezechilibreaza ( unele sunt deja de noi) dupa cativa pesti prinsi , eu unul nu am ce sa le reprosez .

Deci, daca ati putea sa umblati un pic la ochetul de prindere (poate un material mai rezistent ) ar fi ok , si ar castiga toata lumea. Noi am fi foarte multumiti de ele si dv. ati vinde cu siguranta mai multe .

Cu respect !

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 06 Ian 2010, 23:35

Frumos din partea dvs, dl. Cozma, ca ati explicat niste probleme aici, si ati raspuns multor intrebari care aveau nevoie de clarificare.
Eu sunt cel cu gura spurcata ce s-a suparat tare cand a primit un sinking in loc de floating, si m-a deranjat si acel cuvant de pe cutie, FLOTYNG. Daca aceste probleme se pot remedia (si nu vad de ce nu), abia astept sa vina primavara sa testez putin apele cu cateva modele Cozma, daca tot spune lumea ca sunt atat de bune. Consider si eu ca e un brand ce merita sa capete un renume mondial, dar pentru asta trebuiesc material prime de calitate, chiar daca pretul se va ridica putin. Incet-incet Salmo incepe sa aibe preturile ca si Rapala, cu toate ca e o firma relativ noua, insa a demonstrat ceva...a demonstrat ca-s voblere super-bune, prinzatoare, si realizate din materiale excelente. Nu doar designul e reusit, ci si functionalitatea, si asta-l face o marca nr.1. Mult succes!

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 06 Ian 2010, 23:45

eu unu sunt fan al voblerelor cozma.am unu de 2,5cm culoare b1 la care am luat clean cam in orice situatie.problema e ca acum nu se mai fabrica decat in varianta din plastic injectat.e mai iefin de produs decat din spuma?mai am o nelamurire......de ce la 90% din voblerele cozma se rupe barbeta? de treaba cu echilibratu nu mai iau pt ca am mai intalnit-o si la firme cu renume(desi parca nu asa de des)

Scrie răspuns