voblere cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
avatzel
junior
junior

voblere cozma

Mesaj de avatzel » 23 Dec 2009, 22:52

pereri despre voblerele cozma la clean si care modele dau rezultate mai bune la clean :D :help:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Dec 2009, 00:14

sunt foarte bune aproape la orice.de pret nu mai vb,una peste alta sun tare competitive.din pacate(punctul meu de vedere)a bagat porcariile alea de bile in toate.mare pacat .mie i-mi placeau alea mai discrete.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 24 Dec 2009, 00:57

Toata lumea spune ca sunt bune. Probabil ca asa este, insa nu-mi place materialul folosit, mai ales la barbeta. E un plastic ieftin, un material casant, se rupe foarte usor, iar carligele ruginesc mult mai repede ca altele. Oricum eu sunt obisnuit cu Salmo si Rapala, si vad mari diferente din punct de vedere calitativ intre un vobler amintit mai sus si unul Cozma. Poate ca la pesti le place oricare, daca e jucata calumea, dar ochii mei sunt deranjati putin de problema folosirii unor materiale proaste. Dar, pt ca tot sunt atat de laudate, mi-am cumparat si eu cateva, si astept primavara, sa vad daca se merita sa insist pe Cozma, sau sa raman la ale mele.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 24 Dec 2009, 11:38

cunosc multi care prind cleni mari cu voblere cozma...eu nu am avut norocu asta...poate nu am insistat destul...Le-am incercat si la avat(modele de 5-7cm) dar fara rezultat...tot mai bine am prins la Dorado si Rapala...oricum nu ma las :) trebuie insistat...sa vina numa primavara!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Dec 2009, 12:49

shimano scrie:Toata lumea spune ca sunt bune. Probabil ca asa este, insa nu-mi place materialul folosit, mai ales la barbeta. E un plastic ieftin, un material casant, se rupe foarte usor, iar carligele ruginesc mult mai repede ca altele. Oricum eu sunt obisnuit cu Salmo si Rapala, si vad mari diferente din punct de vedere calitativ intre un vobler amintit mai sus si unul Cozma. Poate ca la pesti le place oricare, daca e jucata calumea, dar ochii mei sunt deranjati putin de problema folosirii unor materiale proaste. Dar, pt ca tot sunt atat de laudate, mi-am cumparat si eu cateva, si astept primavara, sa vad daca se merita sa insist pe Cozma, sau sa raman la ale mele.
Din ca scrii aci inteleg ca abia ti-ai cumparat, inca nu le-ai folosit, dar deja stii ca iti vor rugini repede ancorele si ti se va rupe barbeta! Foarte interesant. Mai ai sfaturi de-astea asa utile, rezultate din vasta experienta nula? :shock:

Preferatele mele la clean: C3, C5, A10.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 24 Dec 2009, 14:18

As avea o intrebare ?
cand postati va uitati la ce scriu cei care au mai scris ceva si in functie de aia scrieti si voi, sincer observ ca cam asta face toata lumea!
MihaiV cu tot respectul nu ne cunostem si nu as vrea sa vrezi ca am ceva cu tine dar fara ca sa i tin partea lui shimano cred ca era suficient sa scri ultima parte in care te referi exact la voblere ,nu de alata dar titlul topicului era Voblere Cozma

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Dec 2009, 14:52

@ Rapala Man

...asta-i blasfemie...cum indraznesti sa atentionezi un moderator?
...mai ales pe "MV"
:lol: :lol: :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 24 Dec 2009, 14:54

Ai un raspuns:
E relevanta toata postarea la acet subiect a lui MihaiV.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 24 Dec 2009, 15:04

De 2 ani dau cu voblere Cozma si mai si prind . Ba chiar pana acum cred ca s-a dovedit numarul unu la avat din ce am incercat pana acum pe apele mele .

Am prins foarte bine si clean in vara . In fine .

Nu s-a spart barbeta la nici unul si nu mi-au ruginit ancorele la nici unul .
E adevarat ca se mai dezechilibreaza dar se rezolva cu clestele in cateva minute . Oricum asta este un dezavantaj minor si chiar nu conteaza daca prind peste si inca bine . Ce folos ca un Rapala merge perfect daca nu prinzi cu el ?

SHIMANO !

De unde stii cum sunt voblerele Cozma daca de abia acum ti-ai luat cateva si urmeaza sa la incerci :shock: .

Avatzel!

Incearca la clean modelul A culoare RH.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 24 Dec 2009, 15:09

Ma uimiti,
sincer eu chiar nu ma uit cine sunt cei care scriu ce functii au etc
Raman la ideea ca lumea e mult prea axata pe forum pe chesti legate de harta"' caterinca decat efectiv de pescuit
Ps nu cred ca am jignit pe nimeni prin exprimarile mele

Scrie răspuns