1. Ai dreptate, abia le-am cumparat, dar le-am pipait, le-am bagat in apa, am ochi buni si vad din ce material sunt facute...deci stiu ce vorbesc.
2. Prietenii mei cei mai buni au avut si folosit de-al lungul anilor voblere cozma, si crede-ma, am vazut cu ochii mei cum arata dupa un timp. Barbeta devin casanta, si se rupe mult prea usor, "incheieturile" ruginite, lacul ieftin dispare repede, etc. Nici colegii mei nu prea le folosesc, prefera, ca si mine, Salmo sau Rapala.
3. Eram sigur ca va veni unul ca tine, Mihai V, si va vorbi in felul in care ai facut-o tu. As putea foarte usor sa-ti raspund in acelasi stil, pentru ca meriti, dar ma gandesc ca e doar o simpla problema de cultura si de "cei 7 ani de-acasa", ceea ce, evident, n-are nici o relevanta in cazul tau. Deci ramai tu cu voblerele si ideile tale, cu gura mare si cu capturile super-capitale, iar eu, cu "vasta mea experienta NULA" prefer totusi sa nu accept super-sfaturile unora ca tine, si sa raman la voblerele mele, mai scumpe, ce-i drept, dar prinzatoare (stiu eu ce stiu )