SF scrie:Sorin scrie:
Eu de ex am lanseta si spre deosebire de alte lansete Lamiglas , prost executate , nu mi se pare ca ar trebui neaparat customizata , fiind o lanseta reusita
Pai nu ai cum sa stii pina nu o customizezi
La Lamiglas daca nu-i Skeet Reese ii Don Iovino sau Ron Arra , musai sa-si puna stampilele unu din asta famous pa ele ! Intrebarea ii cite bete in minus ar vinde daca nu ar avea numele alea pe ele ?
Ma indoiesc la greu de faptu ca betele astea cu nume pe ele ajung sa fie pescuite des de catre concurentii americani , cred mai degraba ca is dedicate acelui sector al pietei caruia ii vine mai usor sa scoata bani pt. un nume lipit pe bat ,decit sa-si dea seama singuri care bat ar fi bun pt. el .
Apropos , se aude relativ des ca cutare serie de la cutare firma ii reusita . Intrebati-l data viitoare pe individ daca poate da un exemplu concret despre o anume serie din asta minune .
E simplu cum imi dau seama
la orice lanseta Lamiglas pe care am pus pana acuma mana , se vedea de la o posta ca e facuta fara nici o noima si sunt convins ca multi au remarcat asta
Si aici ma refer strict din punct de vedere practic : inele mari si grele , prea putine de obicei , prost balansata ...etc
Era din punctul meu de vedere nepescuibila. Si nu cer mare lucru unei lanseta ca nu ma pricep la chestii sofisticate
Asa ca pana acum am preferat sa iau blancul si sa-mi dau lanseta la facut custom
Cu skeet rees-ul nu s-a intamplat asa . Sigur ca facuta custom poti face unele imbunatatiri , dar dupa mine , poate fi pescuita ok si in varianta de serie
Revenind la sculele branduite , ar fi si culmea sa-l vezi pe Todd Faircloth dand cu o mulineta KVD
nici nu stiu de ce te astepti la asa ceva
ele sunt destinate celor care scot un ban din buzunar si chiar vor ceva de banii aia .
daca lanseta aia costa peste 200 de dolari , cineva care o cumpara de obicei stie de ce da banii aia . De la american nu scoti usor din buzunar banii aia fara sa-i dai ceva in termeni de calitate iar un astfel de nume e cel putin garantia ca nu e o teapa .
comportamentu ala de somnambul cu mainile inainte care se uita la eticehta e potrivit celor care au buget de 50 de dolari si dupa o partida uita de sculele alea ....am mai pomenit de ei, si care sunt o parte deloc neglijabila a pietei