voblere cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 01 Ian 2010, 23:10

shimano scrie:Vezi sa nu cumva sa superi pe cineva, Musti, ca iti sare tot forumu-n cap, si la urmatorul concurs iei bataie, asta daca nu te alaturi unei echipe de huligani profesionisti (ca mine sau Gerula), care iti imprumuta un pistol, nu de alta, da' pentru ca sa fii sigur ca tu castigi urmatorul concurs de spinning, toti ceilalti participanti disparand in mod subit. :twisted: Gandeste-te la oferta.
PS: Eu deja mi-am scos temperele si m-am apucat sa-mi vopsesc lansetele in portocaliu, dupa care voi semna cu un marker negru "Michael Jackson". Sa vezi atunci.... :shock:
No, ni la el, ca si-o revenit! Drac mort... :twisted:

Michael Jackson? :shock:
Cine-i ala? Il cunoaste pe Tavi?

P.S. Baieti! Am luat-o toti razna sau e numai o parere? :roll:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 01 Ian 2010, 23:37

Cred ca fiind 1 Ianuarie, inca nu s-a dezmeticit lumea din betzie, si d-aia vorbim prostii....eu de la Paracetamoale... :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Ian 2010, 03:24

Sorin scrie:
Eu de ex am lanseta si spre deosebire de alte lansete Lamiglas , prost executate , nu mi se pare ca ar trebui neaparat customizata , fiind o lanseta reusita
Pai nu ai cum sa stii pina nu o customizezi :)

La Lamiglas daca nu-i Skeet Reese ii Don Iovino sau Ron Arra , musai sa-si puna stampilele unu din asta famous pa ele ! Intrebarea ii cite bete in minus ar vinde daca nu ar avea numele alea pe ele ?
Ma indoiesc la greu de faptu ca betele astea cu nume pe ele ajung sa fie pescuite des de catre concurentii americani , cred mai degraba ca is dedicate acelui sector al pietei caruia ii vine mai usor sa scoata bani pt. un nume lipit pe bat ,decit sa-si dea seama singuri care bat ar fi bun pt. el .

Apropos , se aude relativ des ca cutare serie de la cutare firma ii reusita . Intrebati-l data viitoare pe individ daca poate da un exemplu concret despre o anume serie din asta minune .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Ian 2010, 03:27

Tavi scrie:deci ca sa inteleg... voi disputati cine e mai celebru, Schit Ris asta sau eu?
Pai mi se pare clar, Musti nu a auzit de ala dar de mine da.
Mai e ceva de adaugat? :lol:
Stai linistit , tu esti :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 02 Ian 2010, 11:24

SF scrie:
Sorin scrie:
Eu de ex am lanseta si spre deosebire de alte lansete Lamiglas , prost executate , nu mi se pare ca ar trebui neaparat customizata , fiind o lanseta reusita

La Lamiglas daca nu-i Skeet Reese ii Don Iovino sau Ron Arra , musai sa-si puna stampilele unu din asta famous pa ele ! Intrebarea ii cite bete in minus ar vinde daca nu ar avea numele alea pe ele ?
Pai nu stiu nici ei , :D , dar au vazut ca reteta asta merge .
Cum ai spus si tu mai departe la mericani merge.
si merge intrucatva si la romani, te asigur.
sau ca sa citez un clasic din advertising. : " stim ca jumatate din reclama e inutila, dar problema e ca nu stim care jumatate "

deci , daca ai buget de ce sa nu bagi 'peste' ca sa fii sigur de rezulatat.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 02 Ian 2010, 12:43

SF scrie:...cred mai degraba ca is dedicate acelui sector al pietei caruia ii vine mai usor sa scoata bani pt. un nume lipit pe bat ,decit sa-si dea seama singuri care bat ar fi bun pt. el ...
Cam prin jurul ideii asteia m-am invartit si eu cu polologhia. Vede ala o suta de bete negre in linie, se scarpina-n cap, se uita la concurenta... Ei, da' ia sa-i agatam ochiu' in aia portocalie! Si asa l-am "fragezit" la creier cu show-rile profi de la concursurile de bass, neuronii lui stiu si singuri ca portocaliu = Skeet Reese = superscula! Blitz cu cardu' la caserie, plecat fericit acasa... Efortless...
SF scrie:Apropos , se aude relativ des ca cutare serie de la cutare firma ii reusita . Intrebati-l data viitoare pe individ daca poate da un exemplu concret despre o anume serie din asta minune .
In regula, il intrebam. Pe cine?
Pe Tavi, nu?
:lol:
Mugurstefan scrie:...Pai nu stiu nici ei , :D , dar au vazut ca reteta asta merge .
Cum ai spus si tu mai departe la mericani merge.
si merge intrucatva si la romani, te asigur.
sau ca sa citez un clasic din advertising. : " stim ca jumatate din reclama e inutila, dar problema e ca nu stim care jumatate "

deci , daca ai buget de ce sa nu bagi 'peste' ca sa fii sigur de rezulatat.
Iaca dezbaterea pe teme de marketing si advertising! Incep sa cuvante si profesionistii, nu numai amatori ca mine... :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 02 Ian 2010, 22:30

SF scrie:
Sorin scrie:

Ma indoiesc la greu de faptu ca betele astea cu nume pe ele ajung sa fie pescuite des de catre concurentii americani , cred mai degraba ca is dedicate acelui sector al pietei caruia ii vine mai usor sa scoata bani pt. un nume lipit pe bat ,decit sa-si dea seama singuri care bat ar fi bun pt. el .

Apropos , se aude relativ des ca cutare serie de la cutare firma ii reusita . Intrebati-l data viitoare pe individ daca poate da un exemplu concret despre o anume serie din asta minune .

E simplu cum imi dau seama

la orice lanseta Lamiglas pe care am pus pana acuma mana , se vedea de la o posta ca e facuta fara nici o noima si sunt convins ca multi au remarcat asta
Si aici ma refer strict din punct de vedere practic : inele mari si grele , prea putine de obicei , prost balansata ...etc
Era din punctul meu de vedere nepescuibila. Si nu cer mare lucru unei lanseta ca nu ma pricep la chestii sofisticate
Asa ca pana acum am preferat sa iau blancul si sa-mi dau lanseta la facut custom
Cu skeet rees-ul nu s-a intamplat asa . Sigur ca facuta custom poti face unele imbunatatiri , dar dupa mine , poate fi pescuita ok si in varianta de serie

Revenind la sculele branduite , ar fi si culmea sa-l vezi pe Todd Faircloth dand cu o mulineta KVD :D
nici nu stiu de ce te astepti la asa ceva

ele sunt destinate celor care scot un ban din buzunar si chiar vor ceva de banii aia .
daca lanseta aia costa peste 200 de dolari , cineva care o cumpara de obicei stie de ce da banii aia . De la american nu scoti usor din buzunar banii aia fara sa-i dai ceva in termeni de calitate iar un astfel de nume e cel putin garantia ca nu e o teapa .
comportamentu ala de somnambul cu mainile inainte care se uita la eticehta e potrivit celor care au buget de 50 de dolari si dupa o partida uita de sculele alea ....am mai pomenit de ei, si care sunt o parte deloc neglijabila a pietei
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 02 Ian 2010, 23:18

Sorin scrie:(...)ele sunt destinate celor care scot un ban din buzunar si chiar vor ceva de banii aia .
daca lanseta aia costa peste 200 de dolari , cineva care o cumpara de obicei stie de ce da banii aia . De la american nu scoti usor din buzunar banii aia fara sa-i dai ceva in termeni de calitate iar un astfel de nume e cel putin garantia ca nu e o teapa .
comportamentu ala de somnambul cu mainile inainte care se uita la eticehta e potrivit celor care au buget de 50 de dolari si dupa o partida uita de sculele alea ....am mai pomenit de ei, si care sunt o parte deloc neglijabila a pietei
De dragul "disectiei", sa stii ca mai exista, si nu putini, si din aia cu 200$ in buzunar, dar care n-ar concepe de nici o culoare sa-si ia o scula fara sa scrie un nume pe ea... Nu toti americanii sunt experti in pescuit si au habar ce-si doresc...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Ian 2010, 23:26

alea portocalii sunt de mare isprava.in primul rand sunt mai vizibile ca alea negre si riscul ca dimineatza la prima ora sa-si puna vreun prieten talpa pe ea e mai redus nu? :lol: :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 02 Ian 2010, 23:40

Sorin scrie:(...)la orice lanseta Lamiglas pe care am pus pana acuma mana , se vedea de la o posta ca e facuta fara nici o noima si sunt convins ca multi au remarcat asta
Si aici ma refer strict din punct de vedere practic : inele mari si grele , prea putine de obicei , prost balansata ...etc
Era din punctul meu de vedere nepescuibila. Si nu cer mare lucru unei lanseta ca nu ma pricep la chestii sofisticate
Asa ca pana acum am preferat sa iau blancul si sa-mi dau lanseta la facut custom
Cu skeet rees-ul nu s-a intamplat asa . Sigur ca facuta custom poti face unele imbunatatiri , dar dupa mine , poate fi pescuita ok si in varianta de serie
Sorin, sa stii ca nu toate lansetele Lamiglas "nebotezate" sunt de refacut custom. Eu am nimerit si lansete corecte. Chiar incantatoare, sa zicem... Iar daca e s-o declaram pe-a dreapta, nici GLoomis nu-s spectaculoase la design. Si la alea vezi inele mari, parca prea putine, cu salturi intre marimi, etc. ... Dar cand le iei pe apa si incepi sa dai la peste, parca incepi sa intelegi... Devii ingaduitor... Asa si cu Lamiglas. La fel All Star... Din puncul asta de vedere, al esteticului, St.Croix sta mult mai bine... Dar naiba stie de ce, blancurile lor parca n-au "suflet". Imi par seci... Chestie de feeling pe care nu o pot explica. In fine, o parere personala, n-o bagati in seama...

Scrie răspuns