voblere cozma
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ARE PISTHTOL!
ura... putem sa-ti spunem Jerula 2??
da-mi voie mai draga mai sa-ti dedic o dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=lWQ5oM-ganU

da-mi voie mai draga mai sa-ti dedic o dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=lWQ5oM-ganU

chiar nu iti dai seama ca ai luat-o pe aratura prietene ?mai era unul pe aici pe forum care isi etala pistolul prin galeria personala si deh .....stim ce s-a intamplat pe urma.....! ce fel de exemplu esti ,ca profesor , pentru elevii tai ? revino cu picioarele pe pamant .toate cele bune !shimano scrie: Iar eu nu sunt chiar atat de tolerant. Cum practic si vanatoarea, poate va fac cunostinta (la cei ce va credeti mai mari decat sunteti) cu Marlin-ul meu (calibru 444) norocos, ce mi-a adus deja cativa mistreti...inca 1-2 in plus nu strica.
Tavi, mai lasa-l! Te stiu flacau cu organul umorului... Hazul situatiei e evident si-i pacat... Pana ma injura numai pe mine nu-i cazul sa devenim catolici. Stii ca suport multe...Tavi scrie:Se intra in ridicol...cred ca trebuie stopata mizeria si coborat regulamentul din pod.

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Cine e Jerula (sau Gerula) de-l tot pomeniti?
Ce fac si cum fac eu in scoala e problema mea (inca nu m-au dat afara). Din partea mea, "cearta" e terminata....am zis ce-am avut de zis, iar daca tot vorbim de voblere Cozma, daca tot le-am luat, abia astept sa le testez, fie ele sinking in loc de floating, etc. Poate in primavara pusc un avat sau o stiuca imensa, si-mi schimb parerea despre voblerele in discutie. Sa aveti un An Nou Fericit!
Ce fac si cum fac eu in scoala e problema mea (inca nu m-au dat afara). Din partea mea, "cearta" e terminata....am zis ce-am avut de zis, iar daca tot vorbim de voblere Cozma, daca tot le-am luat, abia astept sa le testez, fie ele sinking in loc de floating, etc. Poate in primavara pusc un avat sau o stiuca imensa, si-mi schimb parerea despre voblerele in discutie. Sa aveti un An Nou Fericit!

Shimano, trec peste copilariile cu puscoacea si incerc sa-ti explic cum de ai atmosfera asta.shimano scrie:...Va spun ceva...de cand sunt pe acest forum, am intalnit oameni de treaba (nu conteaza cine) cu care tin legatura si jos palaria, chiar imi sunt de un real ajutor, insa scopul meu primordial a fost ca sa gasesc aici, in "familia" voastra, un sprijin si raspunsuri la intrebarile mele legate de spinning. Ce am primit in schimb? Mai nimic. Nu stiu de ce ati deschis un forum daca nu vreti nicicum sa impartasiti secrete (unii dintre voi, nu toti)...stiu ca meseria se fura, dar credeam ca am si ce invata de la astia batrani. Din simpla ipocrizie, sau din simpla frustrare ca unii-s mai batrani si au probleme serioase cu erectia si cu prostata, observ ca ne privesc pe noi, broastele astea raioase tinere, cu ura, flegmatic...si ne dau de inteles ca "exista mari diferente intre MINE si tine, baietzash.."
Daca doresti sa te alaturi intr-o "familie" in care sa poti invata cate ceva, dar, mai ales, sa fii respectat, in primul rand trebuie sa ai atitudinea unuia care vrea sa faca asta. Nu stiu cine va dori sa discute serios cu tine pe teme de pescuit, daca abordezi un ton ca acela cu care ti-ai facut intrarea pe acest forum. Nu vorbesc in numele celorlalti, dar pe mine m-a amuzat de la inceput (cred ca erai la primele postari) verdictele pe care le-ai pus referitoare la lansetele Shimano. Perfectiunea intruchipata. Reciteste-ti la rece cuvintele si vezi ca ai starnit mai multe reactii asemanatoare: o atentionare ca s-ar putea sa te inseli. In loc sa o fi luat ca atare, eventual sa iti sustii cu argumente punctul de vedere, ai formulat o fraza care a reusit sa irite, citez: "nu degeaba majoritatea celor mari care se respecta si-ai achizitionat de-al lungul anilor asa ceva". Adicatelea cei care nu au facut-o (sau nu apreciaza o lanseta ca Lesath-ul sau Fireblood-ul) sunt mici si nevrednici de respect... Cam asa s-a inteles ce ai spus acolo. Nu e tocmai un mod elegant de a combate pe teme de scule de pescuit, mai ales ca erau cativa care isi exprimasera rezervele referitoare la lansetele Shimano. Ce ai reusit sa faci? Sa jignesti niste oameni. La fel in disputa despre voblerele Cozma. Ai jignit, facandu-l analfabet (cauta-ti postarea), pe un om respectat in comunitate. In primul rand e vorba despre respectul cuvenit varstei, dar, cum vad ca ti-e straina notiunea, si respectul pt. unul dintre cei mai buni pescari de spinning din tara. De aceea ai starnit reactiile pe care le-ai starnit.
Ti-am exemplificat cu doar doua situatii in care ai reusit sa iriti. Trec peste mostrele de lipsa de educatie pe care le-ai produs. O persoana civilizata nu ajunge la injurii nici la nervi. Doresti sa faci parte din comunitate, te plangi ca nu esti primit cum te-ai fi asteptat si, evident, sunt de vina "veteranii"... Nu crezi ca ar mai fi de corectat si cate ceva din atitudinea ta? Apropos de treba cu "veteranii", pe mine m-a amuzat obstinatia cu care ai repetat acest termen. Chiar crezi ca da cineva doi bani pe categorisirea aia? E o "titula" pe care o primeste orice user care trece de un anumit numar de postari pe forum. Nici macar nu tine de vechimea pe site. De ce o tot aduci in discutie? Tocmai asta indica o anumita frustrare pe care ca o ai, constient sau nu. Tu imparti lumea in juniori si veterani, in batrani si tineri, etc. De ce? Ce te macina pe tine, omule? Daca te duce gandul la apelativul "pustiule" pe care ti l-am adresat, el se referea la fanfaronada cu amenintarile de infundat gura. Numai un copil sau un imatur foloseste astfel de argumente. Si ai mai si continuat-o apoteotic cu pusca, pe care, evident o ai mai lunga decat restul... comic, dar totodata trist... E comic pt. ca ai facut, pas cu pas, aceleasi gesturi pe care le-am mai trait candva pe forum. Personajul (acel Gerula) e unul pe care toti cei de aici il consideram acum bolnav mintal. a reusit sa se certe cu toata lumea, apoi a trecut la amenintari cu arma (doar un pistol, nu ditai pusca), a postat fotografii ale acesteia in galeria foto, dupa care, la primul concurs de spinning a trecut la amenintari directe cu arma indreptata spre adversarul sau de idei. Pe scurt, omul a fost exclus din comunitate primind oprobiul tuturor. Ti se pare cunoscuta situatia? Noua da. Sper sa ne convingi ca nu esti un tip leit Gerula. Sper pt. tine...
Inchei aici. Trag nadejde ca ai inteles ce am incercat sa-ti transmit si, din punctul meu de vedere, putem stinge conflictul, in cazul in care reactia ta e una corecta.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...