Musti, intr-un procentaj de 73% ai perfecta dreptate, si trebuie sa-mi cer scuze (nu vreau sa-mi scutur pusca si sa fiu considerat "bolnav" ca Gerula). Da, am ajuns sa jignesc lumea, asta mai ales dupa ce, fara un motiv clar definit, un moderator (adica un om care e mult mai respectat si respectuos ca mine), ma ia peste picior fu fraze de genu' "Foarte interesant. Mai ai sfaturi de-astea asa utile, rezultate din vasta experienta nula?". Oameni buni, chiar era nevoie de asa ceva? Aici nu e lipsa de respect, doar acolo unde eu postez? Mi se pare si normal sa ma enervez si sa raspund (respectivului sau la oricine altcineva) cu aceeasi moneda. Asta e doar una din jignirile aduse mie (vad ca pe tine te-a interesat doar ce am adus eu altora). Mai departe, problema SHIMANO de la inceput a fost, cred, cel putin din partea mea, o problema de naivitate, caci eram atat de infundat in produsele Shimano, incat eram absolut convins ca sunt cele mai bune. Ca sa ma conving, am rasfoit cele cateva zeci de numere ale revistei AVP, sa vad ce scule folosesc cei mari la concursuri, si nu de putine ori am gasit lansete si mulinete Shimano, deci e clar ca sunt foarte bune, chiar daca sunt si alte marci la fel de bune (de care eu nu stiam, deci imi cer scuze pt exagerare). Intre timp mi-am vandut toate mulinetel Shimano, si am trecut pe Daiwa Exceler si Ryobi Zauber, care mi se par mult mai rezistente, asa ca tot ce-mi place de la Shimano sunt doar lansetele.
Supararea mea legata de problema Cozma tinea de faptul ca am achizitionat un vobler nashpa, asta dupa ce colegii de pe forum le-au laudat si ridicat in slavi...deci am fost foarte dezamagit, iar faza cu FLOTYNG...scuza-ma...chiar bate la ochi (pt mine). De fiecare data cand ma supara ceva, exagerez, explodez, amenint si fac pe cei din jur idioti si alte specimene, it's a bad habit, I know...
Ok, pentru incheiere, vreau sa-mi cer scuze de la cei la care am urlat cam fara motiv (in special Musti), si in general "veteranilor" care (unii) am impresia ca nu prea vor sa-si dezvaluie secretele pescaresti, iar in legatura cu schimburile de opinii de pe forum (voblere Cozma, de ex), mi se pare absolut normal ca unora sa le placa, altora nu....unii sa fie teribil de multumiti de ele, altii extraordinar de dezamagiti.
Intr-un final, as vrea sa va rog ca si voi sa tratati personalul nou-venit cu respect si sfaturi utile, pt ca multi altii ca mine spun ca unii-s prea increzuti si prea se cred ei nu stiu cum...deci cum ramane cu "familia"?
Un An Bun va doresc (si mie la fel), fara certuri si razboaie pe forum.