Ba da... ba da...Tavi scrie:...nuuuu, te rooog, nuu...

...Si ai mai fost si sus-pus... Moderator din ala... Nu numai veteran...
De-aia te iei de om. In engleza fara r-uri, sa nu inteleaga de unde i se trage...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
shimano scrie:Nu pot sa cred ce-am declansat astazi aici...azi dimineatza eram doar la pagina 5 sau 6, si uite c-am ajuns imediat la 10
![]()
Pentru dl. senior member "Musti" am altceva de transmis. Citez: "Cozma e un analfabet, ceilalti mari destepti, automat, ignoranti in ale limbii engleze, etc. ... Adunate langa obsesia cu "veteranii" sau "super-veteranii", alaturi de "cei mari care-si cumpara Lesath" (n.b. - nu ca restul ageamiilor) si tinand cont si de clenii de 4 kg pe care-i prinzi in mod curent, dar prin delegati, iti contureaza o adorabila personalitate..."
Deci, dom'le, daca esti idiot, sau pur si simplu o "banana" beata, e problema ta, dar daca-mi areti undeva pe forum ca am scris sau afirmat cum c-am AM PRINS vreodata cleni la 4 kile, iti dau tie toate sculele mele si ma las de pescuit, dar, daca nu am scris/spus niciodata asa ceva, inchide-ti gura, sau ti-o indop eu cu ceva, veteranu lu' peshte. Analfabet nu e dl. Cozma (pt care tot respectul, mai putin pt produsele sale), analfabet esti tu si toti aceia care au citit (nu stiu de unde p*la mea) cum ca eu scot cleni de 4 kile. Ai fost la scoala??? Stii sa citesti???? Atunci sunt convins c-ai priceput. La Multi Ani!