voblere cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Dec 2009, 21:05

Tavi scrie:...nuuuu, te rooog, nuu...
Ba da... ba da...
:twisted: :twisted: :twisted:

...Si ai mai fost si sus-pus... Moderator din ala... Nu numai veteran...
De-aia te iei de om. In engleza fara r-uri, sa nu inteleaga de unde i se trage...

:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Dec 2009, 23:00

:lol: Nu pot sa cred ce-am declansat astazi aici...azi dimineatza eram doar la pagina 5 sau 6, si uite c-am ajuns imediat la 10 :lol:

Pentru dl. senior member "Musti" am altceva de transmis. Citez: "Cozma e un analfabet, ceilalti mari destepti, automat, ignoranti in ale limbii engleze, etc. ... Adunate langa obsesia cu "veteranii" sau "super-veteranii", alaturi de "cei mari care-si cumpara Lesath" (n.b. - nu ca restul ageamiilor) si tinand cont si de clenii de 4 kg pe care-i prinzi in mod curent, dar prin delegati, iti contureaza o adorabila personalitate..."
Deci, dom'le, daca esti idiot, sau pur si simplu o "banana" beata, e problema ta, dar daca-mi areti undeva pe forum ca am scris sau afirmat cum c-am AM PRINS vreodata cleni la 4 kile, iti dau tie toate sculele mele si ma las de pescuit, dar, daca nu am scris/spus niciodata asa ceva, inchide-ti gura, sau ti-o indop eu cu ceva, veteranu lu' peshte. Analfabet nu e dl. Cozma (pt care tot respectul, mai putin pt produsele sale), analfabet esti tu si toti aceia care au citit (nu stiu de unde p*la mea) cum ca eu scot cleni de 4 kile. Ai fost la scoala??? Stii sa citesti???? Atunci sunt convins c-ai priceput. La Multi Ani!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Dec 2009, 23:23

Care va sa zica,pe linga latura sensibila,iubitoare de natura,coexista si o latura taioasa ,pusa tare de tot pe artag :roll: Dr.Jekyl&mr.Hyde?? :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Dec 2009, 23:33

Exact. Si mai exact, nu sufar minciuna...si nici "fitzele" unora care au 1000 de postari si au devenit "veterani" in a se uita (si a vorbi) de sus la ceilalti, care se pare ca nu posteaza chiar atata (probabil stau mai mult la pescuit).

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Dec 2009, 23:33

shimano scrie::lol: Nu pot sa cred ce-am declansat astazi aici...azi dimineatza eram doar la pagina 5 sau 6, si uite c-am ajuns imediat la 10 :lol:

Pentru dl. senior member "Musti" am altceva de transmis. Citez: "Cozma e un analfabet, ceilalti mari destepti, automat, ignoranti in ale limbii engleze, etc. ... Adunate langa obsesia cu "veteranii" sau "super-veteranii", alaturi de "cei mari care-si cumpara Lesath" (n.b. - nu ca restul ageamiilor) si tinand cont si de clenii de 4 kg pe care-i prinzi in mod curent, dar prin delegati, iti contureaza o adorabila personalitate..."
Deci, dom'le, daca esti idiot, sau pur si simplu o "banana" beata, e problema ta, dar daca-mi areti undeva pe forum ca am scris sau afirmat cum c-am AM PRINS vreodata cleni la 4 kile, iti dau tie toate sculele mele si ma las de pescuit, dar, daca nu am scris/spus niciodata asa ceva, inchide-ti gura, sau ti-o indop eu cu ceva, veteranu lu' peshte. Analfabet nu e dl. Cozma (pt care tot respectul, mai putin pt produsele sale), analfabet esti tu si toti aceia care au citit (nu stiu de unde p*la mea) cum ca eu scot cleni de 4 kile. Ai fost la scoala??? Stii sa citesti???? Atunci sunt convins c-ai priceput. La Multi Ani!
:lol:
Pustiule, calmeaza-te!
Dupa ce o vei fi facut-o, incearca sa rogi pe cineva care stapaneste limba romana sa-ti reciteasca fraza complet, inclusiv sublinierea cu rosu. Dupa aia, eventual, sa-ti explice si ce inteles are. Evident ca pe tine te depaseste...
In rest, ti-as propune sa te abtii in a jigni in dreapta si in stanga. La fel si cu provocarile. S-ar putea sa dai peste vreunul mai putin tolerant ca mine si-i pacat de tineretile tale. Probabil ca astea iti sunt limitele, dar, te rog, nu-ti etala in public badarania. E tarziu sa mai prinzi aia sapte ani de acasa, dar macar salveaza aparentele. Limbajul asta nu te face sa pari mai inteligent si, crede-ma, nici mai simpatizat intr-o societate.

P.S. Ilie, care e asemanarea cu tine, ca mie imi scapa subtilitatea? Ca nesimtit, clar, nu te stiu...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 30 Dec 2009, 23:38

shimano, daca esti profesor asa cum pretinzi ca esti, da-mi voie sa ma simt jignit! Esti pe forum de 3 zile si iti permiti sa califici pe toata lumea de parca toata lumea ar fi de vina ca tie ti-a taiat Guvernul 15% din salar! Domnule, incearca sa te calmezi putin! Incearca sa iti citesti de doua ori postarile inainte sa le trimiti! Asta asa, ca sfat tovarasesc!
Nu am mai vazut pe careva sa jigneasca pe cineva pe aici asa cum o faci tu, stimabile! Ma intreb care sunt motivele, care sunt frustrarile? Daca nu impartasesti o parere e de ajuns sa o spui, nu trebuie neaparat sa-l jignesti pe cel care o produce!
Cat despre ceea ce ai patit cu voblerul Cozma, ai incercat sa iei legatura cu el sa-i explici care e problema? Domnul Cozma ar putea sa-ti fie tata la frumoasa-i varsta, si tu iti permiti sa-l faci analfabet?
Cu Musti nu inteleg ce ai! Daca nu iti place de el asta este, dar sa-l jignesti in felul acesta ..... :oops:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 30 Dec 2009, 23:52

mane relax ! imediat ii primavara si iesim la un clean pe tarnava sa vedem despre ce ii vorba . adu si cozma ala poate il tunam si turnam ceva cu el . Hai An nou fericit pana atunci !!!

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Dec 2009, 23:56

Am inteles, maestre (Musti). Dar, asa, pt cultura mea generala inculta, spune-mi te rog ce se-ntampla daca continui in felul acesta, si dau peste unul "mai putin tolerant, si e pacat de tineretile mele"? Ce se va-ntampla? Vine sa ma viziteze la domiciliu, sau ne intalnim la urmatorul concurs de spinning si facem niste "peruci"? Nu sunt mai badaran ca tine, sustin doar lucrurile in care cred, si le-am experimentat.
Va spun ceva...de cand sunt pe acest forum, am intalnit oameni de treaba (nu conteaza cine) cu care tin legatura si jos palaria, chiar imi sunt de un real ajutor, insa scopul meu primordial a fost ca sa gasesc aici, in "familia" voastra, un sprijin si raspunsuri la intrebarile mele legate de spinning. Ce am primit in schimb? Mai nimic. Nu stiu de ce ati deschis un forum daca nu vreti nicicum sa impartasiti secrete (unii dintre voi, nu toti)...stiu ca meseria se fura, dar credeam ca am si ce invata de la astia batrani. Din simpla ipocrizie, sau din simpla frustrare ca unii-s mai batrani si au probleme serioase cu erectia si cu prostata, observ ca ne privesc pe noi, broastele astea raioase tinere, cu ura, flegmatic...si ne dau de inteles ca "exista mari diferente intre MINE si tine, baietzash.." Iar eu nu sunt chiar atat de tolerant. Cum practic si vanatoarea, poate va fac cunostinta (la cei ce va credeti mai mari decat sunteti) cu Marlin-ul meu (calibru 444) norocos, ce mi-a adus deja cativa mistreti...inca 1-2 in plus nu strica.

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 31 Dec 2009, 00:04

Asa este cu toleranta asta! Noi nu o vrem si nu avem nimic de-a face cu ea! Bine ai zis Shimano! Si ungurii, si tiganii, si evreii, si cei care au peste 40 de ani sa plece din tara, ca daca va intalniti cu SHIMANO o sa-i spuneti HEIL MEIN FURER! :wallbash:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 31 Dec 2009, 00:06

:lol: mmda..nu-i chiar asa..cine-i corect cu mine sa se astepte la acelasi tratament..

Scrie răspuns