voblere cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Dec 2009, 18:01

daca se uita d-nl cozma pe site se lasa de voblere si se apuca de gradinarit.ca am citit pe aici pe undeva ca merge si la morcovi.da nu stiu cum baga bile in ei. :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Dec 2009, 18:07

@Ilie
Pai eu stiam ca stanga aduce bani :shock: Cu dreapta cica dai...Legat de masina...stai cumintel ca dupa sarbatori si eu am de platit un senzor de vreo 400 de lei :cry: Si nu ma manca nici o palma! :lol:
Si mah ,daca nu ma insel si eu am scris ca nu-s tocmai multumit de noile voblere Cozma .Dar asta nu inseamna ca nu sunt bune!Probabil trebuie sa mai invat sa pescuiesc cu ele :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 30 Dec 2009, 18:10

@ilie
din pacate pescuiesc bass mai rar decat as dori si as da cu tot dragu 10 bassi pe un clean romanesc. Pt mine tot stiuca si cleanu is in top. Sa treaca revu si dau atacu in magazinu de pescuit :lol:
Sa-ti repari repede masina :wink:
Bassu ataca cam tot ce vibreaza in zona lui si din ce am vazut ii tare insistent. Cand au chef ii prinzi si de doua ori consecutiv. Il eliberezi si joci naluca in fata lui iar blegu (bassu) de la tine din mana pleaca direct spre naluca :lol: Dar tot mai fain e la clean sau stiuca. Aici trebe sa lucrezi pt captura nu doar sa tragi naluca prin apa.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Dec 2009, 18:20

...nu ma manca chelea nici palma , nu-s carcotas si nici masina nu m-i s-a stricat (imi pare rau Ilie...:( )
...dar voblerele Cozma nu sunt neaparat cele mai... si nici cele mai...
Am pescuit prima data cu un Cozma in urma cu cativa ani. Sincer , nu m-au incantat de la inceput , apoi a fost o perioada cand erau "naspa" de tot si de ceva vreme se pare ca si-au mai revenit.
Din start m-a distrat ideea cu clestele si ochetul , semn ca voblerele astea puteau sa aiva anumite hibe inca din "fasha".
Una peste alta ...pret /calitate , s-ar putea spune ca e OK , dar eu prefer altceva la clean si nu numai.
Oricum , "Bunicu" a demonstrat in diferite concursuri ca se poate pescuii cu aceste voblere si chiar a urcat pe podium si a luat si premiul pt. cea mai mare captura.
...asa ca...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2009, 18:31

@Radu,vb.man :wink:
@Zamfi,la mine nu tzine,dau cu ambele,cel putzin in ultima vreme .
@Luci,uneori e bine sa plimbi naluca putzin prin apa,pestocii au impresia atunci ca nu esti atent si te pot face....dar tu esti de fapt incordat ca la marea constipatzie :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Dec 2009, 19:31

incerc sa gandesc impartial si nu reusesc.
deci, ca sa isi permita cineva sa categoriseasca un om ca fiind analfabet, un om care pescuieste de cand acel cineva se uita la un bobler ca gaina la muci, cred ca e nevoie de o mare doza de nesimtire, zau asa.

btw, acu vreo 4 ani pe Colibitza, aveam doar un Cozma de 3 centi care la 2-3 clenuti trebuia reglat din ochet. ce mi se pare de-a dreptul strigator la cer e ca ala prindea cel mai bine din toate celelalte: rapale, bill lewis, salmo etc

Ilie, Tavi e Santa Klauss Johannis si e din Sibiu, nu e nici un dubiu.
aaaa, si pescuie numai la caras, e din surse sigure.
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Dec 2009, 19:36

ilie scrie::lol: :lol: :lol:Shimano, dupa vreo 3 ani pe forum,acum cand te aud, am impresia ca mi-a venit schimbul.Ce plm,numai pe mine sa ma pomeneasca "good boii"pe la concursuri? :lol: :lol:
:lol: Să înțeleg că și tu ai avut gura prea mare, și ai supărat prin asta lumea sus-pusă? :roll:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2009, 19:43

shimano scrie:Revenind la Cozma, chiar ieri mi-am luat un vobler, si am fost deosebit de impresionat de engleza d-lui Cozma, care scrie cu mandrie pe cutie FLOTYNG. Sunt convins c-a incercat sa scrie FLOATING, dar doua greseli dintr-un sut? Asta mai rar...oricum, dupa ce m-am convins ca batranu-i analfabet, am trecut la testarea "marfii"...si ghiciti ce? Era un vobler SINKING, care merge la fund ca un bolovan, nicidecum floating sau "flotyng" cum presupune nenea. Acum nu sunt sigur daca el (producatorul) e mai bolovan, sau eu, cumparatorul care s-a lasat fraierit de marele pescar Cozma. Oricum, mi-a fost de ajuns sa ma conving :roll:

daca te-o mancat sa itzi iei :lol:

@leba da si eu am prins acu 4 ani :lol: dar acum nu mai incerc cu ele is dejamagit de ele din 2006 cand am luat tzeapa,cel mai rau an, dezastru cu ele

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Dec 2009, 19:56

leba scrie:incerc sa gandesc impartial si nu reusesc....
...nu fi modest...mai reusesti cateodata :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2009, 20:45

leba scrie:
Ilie, Tavi e Santa Klauss si e din Sibiu, nu e nici un dubiu.
aaaa, si pescuie numai la caras, e din surse sigure.
:twisted:
Daaa?Stiam io ca l-am mai vazut undeva...explicabil acum de ce pe mine jucariile la vremea respectiva nu ma tzineau mai mult de doo zile..... :twisted:

@shimano,eu nu-i mai puteam" deranja",o mica parte erau ei destul de..:lol:

Scrie răspuns