voblere cozma
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@Ilie
Pai eu stiam ca stanga aduce bani
Cu dreapta cica dai...Legat de masina...stai cumintel ca dupa sarbatori si eu am de platit un senzor de vreo 400 de lei
Si nu ma manca nici o palma!
Si mah ,daca nu ma insel si eu am scris ca nu-s tocmai multumit de noile voblere Cozma .Dar asta nu inseamna ca nu sunt bune!Probabil trebuie sa mai invat sa pescuiesc cu ele
Pai eu stiam ca stanga aduce bani

Si mah ,daca nu ma insel si eu am scris ca nu-s tocmai multumit de noile voblere Cozma .Dar asta nu inseamna ca nu sunt bune!Probabil trebuie sa mai invat sa pescuiesc cu ele

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
@ilie
din pacate pescuiesc bass mai rar decat as dori si as da cu tot dragu 10 bassi pe un clean romanesc. Pt mine tot stiuca si cleanu is in top. Sa treaca revu si dau atacu in magazinu de pescuit
Sa-ti repari repede masina
Bassu ataca cam tot ce vibreaza in zona lui si din ce am vazut ii tare insistent. Cand au chef ii prinzi si de doua ori consecutiv. Il eliberezi si joci naluca in fata lui iar blegu (bassu) de la tine din mana pleaca direct spre naluca
Dar tot mai fain e la clean sau stiuca. Aici trebe sa lucrezi pt captura nu doar sa tragi naluca prin apa.
din pacate pescuiesc bass mai rar decat as dori si as da cu tot dragu 10 bassi pe un clean romanesc. Pt mine tot stiuca si cleanu is in top. Sa treaca revu si dau atacu in magazinu de pescuit

Sa-ti repari repede masina

Bassu ataca cam tot ce vibreaza in zona lui si din ce am vazut ii tare insistent. Cand au chef ii prinzi si de doua ori consecutiv. Il eliberezi si joci naluca in fata lui iar blegu (bassu) de la tine din mana pleaca direct spre naluca

...nu ma manca chelea nici palma , nu-s carcotas si nici masina nu m-i s-a stricat (imi pare rau Ilie...
)
...dar voblerele Cozma nu sunt neaparat cele mai... si nici cele mai...
Am pescuit prima data cu un Cozma in urma cu cativa ani. Sincer , nu m-au incantat de la inceput , apoi a fost o perioada cand erau "naspa" de tot si de ceva vreme se pare ca si-au mai revenit.
Din start m-a distrat ideea cu clestele si ochetul , semn ca voblerele astea puteau sa aiva anumite hibe inca din "fasha".
Una peste alta ...pret /calitate , s-ar putea spune ca e OK , dar eu prefer altceva la clean si nu numai.
Oricum , "Bunicu" a demonstrat in diferite concursuri ca se poate pescuii cu aceste voblere si chiar a urcat pe podium si a luat si premiul pt. cea mai mare captura.
...asa ca...

...dar voblerele Cozma nu sunt neaparat cele mai... si nici cele mai...
Am pescuit prima data cu un Cozma in urma cu cativa ani. Sincer , nu m-au incantat de la inceput , apoi a fost o perioada cand erau "naspa" de tot si de ceva vreme se pare ca si-au mai revenit.
Din start m-a distrat ideea cu clestele si ochetul , semn ca voblerele astea puteau sa aiva anumite hibe inca din "fasha".
Una peste alta ...pret /calitate , s-ar putea spune ca e OK , dar eu prefer altceva la clean si nu numai.
Oricum , "Bunicu" a demonstrat in diferite concursuri ca se poate pescuii cu aceste voblere si chiar a urcat pe podium si a luat si premiul pt. cea mai mare captura.
...asa ca...
incerc sa gandesc impartial si nu reusesc.
deci, ca sa isi permita cineva sa categoriseasca un om ca fiind analfabet, un om care pescuieste de cand acel cineva se uita la un bobler ca gaina la muci, cred ca e nevoie de o mare doza de nesimtire, zau asa.
btw, acu vreo 4 ani pe Colibitza, aveam doar un Cozma de 3 centi care la 2-3 clenuti trebuia reglat din ochet. ce mi se pare de-a dreptul strigator la cer e ca ala prindea cel mai bine din toate celelalte: rapale, bill lewis, salmo etc
Ilie, Tavi e Santa Klauss Johannis si e din Sibiu, nu e nici un dubiu.
aaaa, si pescuie numai la caras, e din surse sigure.

deci, ca sa isi permita cineva sa categoriseasca un om ca fiind analfabet, un om care pescuieste de cand acel cineva se uita la un bobler ca gaina la muci, cred ca e nevoie de o mare doza de nesimtire, zau asa.
btw, acu vreo 4 ani pe Colibitza, aveam doar un Cozma de 3 centi care la 2-3 clenuti trebuia reglat din ochet. ce mi se pare de-a dreptul strigator la cer e ca ala prindea cel mai bine din toate celelalte: rapale, bill lewis, salmo etc
Ilie, Tavi e Santa Klauss Johannis si e din Sibiu, nu e nici un dubiu.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
shimano scrie:Revenind la Cozma, chiar ieri mi-am luat un vobler, si am fost deosebit de impresionat de engleza d-lui Cozma, care scrie cu mandrie pe cutie FLOTYNG. Sunt convins c-a incercat sa scrie FLOATING, dar doua greseli dintr-un sut? Asta mai rar...oricum, dupa ce m-am convins ca batranu-i analfabet, am trecut la testarea "marfii"...si ghiciti ce? Era un vobler SINKING, care merge la fund ca un bolovan, nicidecum floating sau "flotyng" cum presupune nenea. Acum nu sunt sigur daca el (producatorul) e mai bolovan, sau eu, cumparatorul care s-a lasat fraierit de marele pescar Cozma. Oricum, mi-a fost de ajuns sa ma conving
daca te-o mancat sa itzi iei

@leba da si eu am prins acu 4 ani

Daaa?Stiam io ca l-am mai vazut undeva...explicabil acum de ce pe mine jucariile la vremea respectiva nu ma tzineau mai mult de doo zile.....leba scrie:
Ilie, Tavi e Santa Klauss si e din Sibiu, nu e nici un dubiu.

@shimano,eu nu-i mai puteam" deranja",o mica parte erau ei destul de..