voblere cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 30 Dec 2009, 15:52

Aspira la statutul de veteran pe care-l va capata postand in diverse topicuri,indiferent daca e sau nu in tema!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Dec 2009, 16:13

cedez 30 de rapala,.nu dau cu ele pentru ca scrie ienglezeste,pa cutii si eu nu stiu o boaba.spaga ceva cuiva,ca vreau si eu sa fiu veteran.am auzit ca astia prind mai bine :oops:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 30 Dec 2009, 16:16

shimano scrie:Revenind la Cozma, chiar ieri mi-am luat un vobler, si am fost deosebit de impresionat de engleza d-lui Cozma, care scrie cu mandrie pe cutie FLOTYNG. Sunt convins c-a incercat sa scrie FLOATING, dar doua greseli dintr-un sut? Asta mai rar...oricum, dupa ce m-am convins ca batranu-i analfabet, am trecut la testarea "marfii"...si ghiciti ce? Era un vobler SINKING, care merge la fund ca un bolovan, nicidecum floating sau "flotyng" cum presupune nenea. Acum nu sunt sigur daca el (producatorul) e mai bolovan, sau eu, cumparatorul care s-a lasat fraierit de marele pescar Cozma. Oricum, mi-a fost de ajuns sa ma conving :roll:
prietene stiu un pescar din Iasi care a ridicat la rangul de arta pescuitul cleanului pe Prut cu voblere Cozma .e o adevarata incantare sa il privesti !! il cheama Nick !! vezi poate iei legatura cu el sa iti dea niste lectii gratis :D . bafta !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2009, 16:34

:lol: :lol: :lol:Shimano, dupa vreo 3 ani pe forum,acum cand te aud, am impresia ca mi-a venit schimbul.Ce plm,numai pe mine sa ma pomeneasca "good boii"pe la concursuri? :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Dec 2009, 16:45

Mai Ilie ...pe tine te manca chelea... :lol: Mai bine ai mai pune niste filmulete de alea frumoase cu Oltul...Eventual cu vreun vobleras zglobiu ,sa ne areti ca cele Cozma nu e bune frate!

Fie vorba intre noi, nici eu nu ma prea impac cu aceste voblere ,mai ales ca nu dau anume dupa clean.Am prins si eu cate ceva cu ele , dar prefer alte modele.Mai ales ca ultimele voblere Cozma parca nu mai sunt ce au fost.Parerea mea :oops: Dar cu Bunicul chiar nu pot sa am nimic ,decat o doza mare de respect pentru ce face si mai ales pentru ce incearca sa faca.
Si mai draga Ilie...e si din Cluj omu' si am eu asa o afinitate pentru zona asta... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Dec 2009, 17:16

Musti scrie: Sau omitand posibilitatea unei erori de tastare pe care Tavi o fi comis-o. Scuzabil, in ceea ce te priveste.
...
nuuuu, te rooog, nuu
prefer sa se interpreteze ca o necunoastere a limbii engleze, zi-mi agramat, analfabet, orice, nu ma supar
numa eroare de tastatura sa nu fie ca iau foc....
ce dreac, acu sa ma apuc sa sustin ca tastatura mea speciala nu bate fix R-ul lipsa din youR si ca nu am vazut-o?????

:lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2009, 17:41

zamfi scrie:Mai Ilie ...pe tine te manca chelea... :lol: Mai bine ai mai pune niste filmulete de alea frumoase cu Oltul...Eventual cu vreun vobleras zglobiu ,sa ne areti ca cele Cozma nu e bune frate!

Fie vorba intre noi, nici eu nu ma prea impac cu aceste voblere ,mai ales ca nu dau anume dupa clean.Am prins si eu cate ceva cu ele , dar prefer alte modele.Mai ales ca ultimele voblere Cozma parca nu mai sunt ce au fost.Parerea mea :oops: Dar cu Bunicul chiar nu pot sa am nimic ,decat o doza mare de respect pentru ce face si mai ales pentru ce incearca sa faca.
Si mai draga Ilie...e si din Cluj omu' si am eu asa o afinitate pentru zona asta... :wink:
Tu crezi ca moshul le face singur pe toate?Pariu ca sunt si pe acolo niscaiva "meseriasi" ce-si bat joc de ideea omului,iar pana la urma cine crezi ca va pierde?Noi prea putzin,cine s-a fript odata cu ele nu o sa mai faca aceeasi greseala si a doua oara.Parerea mea ca trebuie scuturat putzin cineva de la "productzie" :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2009, 17:46

Tavi scrie:
Musti scrie: Sau omitand posibilitatea unei erori de tastare pe care Tavi o fi comis-o. Scuzabil, in ceea ce te priveste.
...
nuuuu, te rooog, nuu
prefer sa se interpreteze ca o necunoastere a limbii engleze, zi-mi agramat, analfabet, orice, nu ma supar
numa eroare de tastatura sa nu fie ca iau foc....
ce dreac, acu sa ma apuc sa sustin ca tastatura mea speciala nu bate fix R-ul lipsa din youR si ca nu am vazut-o?????

:lol:

Mahhhh,Tavi e Gerula :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 30 Dec 2009, 17:48

Io am folosit un singur model de vobler Cozma si sunt tare multumit de el. E adevarat ca l-am bagat la apa pe alte meleaguri si a prins foarte bine black bass (am scris bine numele pestelui? :wink: ) Trebuie sa remarc ca bassu e singuru rapitor la care am avut succes prin zona aia.
Imita un pestisor argintiu de ~3cm si era singurul model cozma din magazin. Au fost cumparate pt a le incerca la clean dar, na asta este. Au prins si altceva :wink: Cum am auzit ca-s bune am cumparat vre-o trei si nu-mi pare rau. Amu ca-s in tara o sa-mi mai iau cateva, asa de ciuda carcotasilor :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2009, 17:55

Care carcotashi,ca p'aci numai io-s :lol: Dar te iert,ca dehh,dai la bass.Am auzit ca ala mere prins la orice naluca cu bataie alandala. :lol: Spor la cumparaturi :wink: :lol:
PS:Zamfi,nu ma mananca chelea,numa' palma.Si aia stanga.Cauza?Mi-i s-o stricat masina si acuma incerc sa uit :lol:

Scrie răspuns