voblere cozma
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@ Musti
...pentru tine tot respectul !
Ti-am urmarit postarile si pozele de multa vreme si pot sa spun ca te apreciez.
...mai sus am vrut sa fac strict referire la "caile intortochiate", in sensul ca nu de putine ori se prind pesti nu numai la nalucile consacrate deja.
...imi pare rau daca ai inteles altceva.
...pentru tine tot respectul !
Ti-am urmarit postarile si pozele de multa vreme si pot sa spun ca te apreciez.
...mai sus am vrut sa fac strict referire la "caile intortochiate", in sensul ca nu de putine ori se prind pesti nu numai la nalucile consacrate deja.
...imi pare rau daca ai inteles altceva.
Multumesc pt. aprecieri. Stai linistit ca nu ma basic asa usor.
Si daca e sa vorbim de consacrare, pt. mine Slider e un "clasic". Abia astept sa vad cum merg astea mai mici (5 si 6), ca mi-am luat o caciula de ele...
Da' parca trebuia sa discutam despre Cozma aici... sorry...

Si daca e sa vorbim de consacrare, pt. mine Slider e un "clasic". Abia astept sa vad cum merg astea mai mici (5 si 6), ca mi-am luat o caciula de ele...
Da' parca trebuia sa discutam despre Cozma aici... sorry...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Mi-am luat deja toata colectia de slidere de 5 cm. Arata super, se misca super, dar abia in prima-vara le voi testa cumsecade. Eu nu stau afara-n frig sa perturb linistea publica a stiucii. Au si ele nevoie de o vacanta, sa hiberneze...ooo, am uitat, voi, ceilalti mergeti la copca...ok, atunci forget about vacantza 

-
- senior
ai si pestisori pe acolo...Musti scrie:Daca te uiti mai bine, vezi ca nu sunt "doua randuri", ci mult mai multe si, oricum, n-am fotografiat tot ce-am prins. Acum folosesc Slider in mod obisnuit cand caut cleanul, fara prejudecati. Dar, nah... inca n-oi fi inteles eu cum ii cu cleanul... Multa lume mi-a spus chestia asta... Ar trebui sa-mi dea de gandit... Sigur gresesc pe undeva...old_radu scrie: ...asa se poate incerca la clean si cu Kastmaster
...am prins in doua randuri ...
In fine... omul intreba daca se prinde la Slider. Eu zic ca da...

la noi poti sa dai un an cu asa ceva fara sa prinzi un clean
Revenind la Cozma, chiar ieri mi-am luat un vobler, si am fost deosebit de impresionat de engleza d-lui Cozma, care scrie cu mandrie pe cutie FLOTYNG. Sunt convins c-a incercat sa scrie FLOATING, dar doua greseli dintr-un sut? Asta mai rar...oricum, dupa ce m-am convins ca batranu-i analfabet, am trecut la testarea "marfii"...si ghiciti ce? Era un vobler SINKING, care merge la fund ca un bolovan, nicidecum floating sau "flotyng" cum presupune nenea. Acum nu sunt sigur daca el (producatorul) e mai bolovan, sau eu, cumparatorul care s-a lasat fraierit de marele pescar Cozma. Oricum, mi-a fost de ajuns sa ma conving 

- Rapala Man
- veteran
Plin de bun simt mesajul tau...shimano scrie:Revenind la Cozma, chiar ieri mi-am luat un vobler, si am fost deosebit de impresionat de engleza d-lui Cozma, care scrie cu mandrie pe cutie FLOTYNG. Sunt convins c-a incercat sa scrie FLOATING, dar doua greseli dintr-un sut? Asta mai rar...oricum, dupa ce m-am convins ca batranu-i analfabet, am trecut la testarea "marfii"...si ghiciti ce? Era un vobler SINKING, care merge la fund ca un bolovan, nicidecum floating sau "flotyng" cum presupune nenea. Acum nu sunt sigur daca el (producatorul) e mai bolovan, sau eu, cumparatorul care s-a lasat fraierit de marele pescar Cozma. Oricum, mi-a fost de ajuns sa ma conving
Una e sa iti exprimi parerea despre voblere si alta e sa folosesti asemenea cuvinte despre un om pe care nici macar nu-l cunosti.
Oricum tragi concluziile fix pe langa.
Iti recomand sa corespondezi in engleza cu fabricantii de bete japoneze. Probabil vei ajunge la concluzia ca-s bete naspa pentru ca nu stiu aia engleza bine.

Voblerele Cozma pentru pretul lor sunt corecte. Poate ca nu mai sunt ce au fost odata dar cu siguranta prind peste. Dar mai e chestie si de pescar si aici nu ma refer la abilitatile filologice.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
shimano scrie:Revenind la Cozma, chiar ieri mi-am luat un vobler, si am fost deosebit de impresionat de engleza d-lui Cozma, care scrie cu mandrie pe cutie FLOTYNG. Sunt convins c-a incercat sa scrie FLOATING, dar doua greseli dintr-un sut? Asta mai rar...oricum, dupa ce m-am convins ca batranu-i analfabet, am trecut la testarea "marfii"...si ghiciti ce? Era un vobler SINKING, care merge la fund ca un bolovan, nicidecum floating sau "flotyng" cum presupune nenea. Acum nu sunt sigur daca el (producatorul) e mai bolovan, sau eu, cumparatorul care s-a lasat fraierit de marele pescar Cozma. Oricum, mi-a fost de ajuns sa ma conving
Esti de prost-gust,domn'profesor....
Nu vă supărați domnilor super-veterani, mari deștepti ce sunteți...păi dacă îți cumperi un vobler floating și mergi la pescuit iar acesta devine SINKING tu spui "wow, ce tare!"??? Partea cu "probleme de engleză" de pe cutie nu-i așa de gravă, ține de cultura generală a producătorului, nu e problema mea, însă bate la ochi (Salmo sau Rapala nu și-ar permite greșeli gramaticale), dar când plătești un produs care se adeverește a fi exact contrariul a ceea ce ai cerut, păi să nu-ți vină să-ți bagi pixu? Văd că pe voi, veteranii, nu vă deranjează problema..vă doare-n sfeclă...să înțeleg că nu ați luat tzapă cu voblere Cozma, sau pur și simplu nu știți engleză (ceea ce e foarte probabil în cazul vostru), și orice-ar scrie pe cutie, "ce contește, frate? Să mere bine-n apă, să vibrește binye șî gata..."
Acuma să continuăm cu artificiile, domnilor...
Acuma să continuăm cu artificiile, domnilor...