unde cumpar un st.croix

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 10 Noi 2007, 17:33

johnnybravo scrie:eu am luat de 9'6", pe 8'6" n-am pus mana dar am inteles ca e mai "par" ca si asta de 9'6" (personal nu mi se pare deloc a fi par :D ) :roll:
de abia astept sa il incerc 8)
mai lasa pescuiala jb si mai treci pe topc.. ca te asteapta parintele cu vesti din delta :P
am vazut ca ai o universala de 2,10 si 20-40 g. recomanda mi si mie ceva de 1,9-2,10 mai de marca, cu mandrina metalica, dar telescopica sa fie. mai mult pt mreana, la greutate imi trebuie. imi dau seama ca astea telescopice nu s ele cine stie ce, dar macar o pot purta la mine mai des, ca intra si n geanta de voiaj. :)
pe siteuri nu prea gasesti telescopice asa mici iar la astea din bazar, la prima "inmuiere" le cad inelele. :D

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Noi 2007, 23:58

pai am fost pe topic oarecum (st.croix)

sa inteleg ca-l avem pe parintele ca si cunostiinta cumuna? 8)
batul meu "universal" nu e de jig si a cam cedat la mandrina si mufe, dar la 30ron si-a facut treaba; pt telescopica deskide alt topic ca sa nu deviem.

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 13 Noi 2007, 08:20

am inteles. nu mai deschid alt topic ca am gasit ce cautam. am aruncat intrebarea asa, mai timid, :P ca vazusem ca toti folositi lansete din bucati, profi :P si am zis ca dupa un topic despre telescopice, o sa fiu si eu trimis pe crap.ro sau ceva de genu... :D loll

prin "topc..." ma refeream la top..bodybuilding :P

kta.fisherman

Mesaj de kta.fisherman » 23 Noi 2007, 01:18

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 24 Noi 2007, 14:56

kta.fisherman scrie:www.fishshop.ro
kta.fisherman sa sti ca pentru numarul de postari nu se premiaza ... asa ca mai bine citeste inainte de a posta tot felul de raspunsuri ... uneori pe topicuri vechi de trei ani.
-----------------------------------------------------------------------------

Am fost - am vazut Avidul de 9'6 ... prea moale pentru gustul meu asa ca am "ales" ce am mai gasit :lol: adica avidul de 8'6 ... la rece e super - usor, suficient de rigid ... din pacate desi l-am luat de o saptamana si ceva nu am avut timp sa-l dau la apa - si nici in week-end-ul asta nu pot ajunge la Dunare sa-i fac inaugurarea :evil:
S'altare și bunăstare !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 25 Noi 2007, 23:22

eu numai ce l-am incercat (9'6") si mi s-a parut ok in comparatie cu fibra de 2.10 ce o foloseam :lol:
cum am prins cel mai bine din zona as zice ca lungimea si implicit distanta lanseurilor au facut diferenta :P

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 25 Noi 2007, 23:28

jonny, faci avidul de rusine daca-l compari cu friba aia...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 25 Noi 2007, 23:45

adi, am facut febra musculara (ceea ce nu ma deranjeaza) si de la avid :D din pacate nush cum l-as putea echilibra...eventual niste plumb pe cotor ca mulineta mai grea ca ce am nu prea ma tenteaza...

Scrie răspuns