discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Spartacus
- utilizator constant

johnnybravo scrie:eu am luat de 9'6", pe 8'6" n-am pus mana dar am inteles ca e mai "par" ca si asta de 9'6" (personal nu mi se pare deloc a fi par

)
de abia astept sa il incerc

mai lasa pescuiala jb si mai treci pe topc.. ca te asteapta parintele cu vesti din delta

am vazut ca ai o universala de 2,10 si 20-40 g. recomanda mi si mie ceva de 1,9-2,10 mai de marca, cu mandrina metalica, dar telescopica sa fie. mai mult pt mreana, la greutate imi trebuie. imi dau seama ca astea telescopice nu s ele cine stie ce, dar macar o pot purta la mine mai des, ca intra si n geanta de voiaj.
pe siteuri nu prea gasesti telescopice asa mici iar la astea din bazar, la prima "inmuiere" le cad inelele.

-
johnnybravo
- Moderator

-
pai am fost pe topic oarecum (st.croix)
sa inteleg ca-l avem pe parintele ca si cunostiinta cumuna?
batul meu "universal" nu e de jig si a cam cedat la mandrina si mufe, dar la 30ron si-a facut treaba; pt telescopica deskide alt topic ca sa nu deviem.
-
Spartacus
- utilizator constant

am inteles. nu mai deschid alt topic ca am gasit ce cautam. am aruncat intrebarea asa, mai timid,

ca vazusem ca toti folositi lansete din bucati, profi

si am zis ca dupa un topic despre telescopice, o sa fiu si eu trimis pe crap.ro sau ceva de genu...

loll
prin "topc..." ma refeream la top..bodybuilding

-
kta.fisherman
-
taicanoe
- veteran

-
kta.fisherman sa sti ca pentru numarul de postari nu se premiaza ... asa ca mai bine citeste inainte de a posta tot felul de raspunsuri ... uneori pe topicuri vechi de trei ani.
-----------------------------------------------------------------------------
Am fost - am vazut Avidul de 9'6 ... prea moale pentru gustul meu asa ca am "ales" ce am mai gasit

adica avidul de 8'6 ... la rece e super - usor, suficient de rigid ... din pacate desi l-am luat de o saptamana si ceva nu am avut timp sa-l dau la apa - si nici in week-end-ul asta nu pot ajunge la Dunare sa-i fac inaugurarea

S'altare și bunăstare !
-
johnnybravo
- Moderator

-
eu numai ce l-am incercat (9'6") si mi s-a parut ok in comparatie cu fibra de 2.10 ce o foloseam
cum am prins cel mai bine din zona as zice ca lungimea si implicit distanta lanseurilor au facut diferenta

-
Adi_
- veteran

jonny, faci avidul de rusine daca-l compari cu friba aia...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
johnnybravo
- Moderator

-
adi, am facut febra musculara (ceea ce nu ma deranjeaza) si de la avid

din pacate nush cum l-as putea echilibra...eventual niste plumb pe cotor ca mulineta mai grea ca ce am nu prea ma tenteaza...