unde cumpar un st.croix

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 30 Oct 2007, 11:22

@ dex ...

jeane, vezi ca este topik despre shukan ... dar cred ca iti complici existenta inutil ....

se poatre prinde peste cu orice daca stai sa-ti pui mintea .... vijelie pescuie cu o petarda de bat, si prinde peste cu el ( in ciuda unor pareri rauvoitoare de pe forum ) , ca se pricepe ... :D :D :D
io nu-s convins ca ala e bat de spin , dar daca lui ii place ce poti sa-i zici , ahhahahhah

nu te mai stresa inutil cu intrebari" dar ala cum ar fi " ... toata lumea ti-a zis ca sunt bete de tavaleala , si cu calitati evidente .... i-al frtae ca nu te tzepuiesti .... asa daca stai si loomis are neste hot shoturi gl2 misto, si lamiglass g1000 series are cteva bete care se preteaza, si multe alte firme pe care eu nu le cunosc au bete in gama pe care o vrei tu ....

e bine sa intrebi si sa vezi cat mai multe, dar iti spun din proprie experienta ca se poate ajunge sin in extrema ailalta .... sa ai tot timpul senzatia ca se putea ceva mai bun ...... :D :D :D .... si sa nu-ti tihneasca pescuitul, ahhahahah ...

o intrebare totusi ... tu acum cu ce bat pescui pe baraj acolo ?

dexus123
junior
junior

Mesaj de dexus123 » 30 Oct 2007, 12:49

toni
acum folosesc un trabucco sensitive de 2.70,act 20-60,oricum este foarte greu,dupa 2 ore mi a rupt mana.este destul de fin,dar greu..m a costat 80 de euro,din italia la reducere..iar pt jiguri sub 20 folosesc un shimano trophy.deci vreau un bat ca sa le inlocuiesc pe astea doua..

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 30 Oct 2007, 14:21

:? :? :?

nu le stiu pe nici unul .... asta e .... nu pot face comparatii directe .....

wild riverul nu este un bat usor ... nici exagerat de greu, dar nu este usor .... eu personal pot pescui cu el 10-12 ore cu o mulineta prodigy de 3500 care e maricica ... e solicitant, dar la mine merge ....

ia-ti avidul atunci ... mai dai un ban in plus, nu chiar mult de altfel, si ala este intradevar un bat usor .... inca o data subliniez, numai varianta de 8.6 cu 2 oz ... sunt diferente semnificative de compaortament intre betele de 9 si cele de 8.6 pe aceeasi putere ... nu mai vorbesc de alea pana la 1 si 1/4 ....

si inca ceva : vezi ca pe cabelas este dat gresit dat avidul asta de 8.6 putere high, este dat 1/4 - 1 in loc de 1/4 - 2 .... batul este pana in 2 oz cu siguranta, este o greseala de scriere la ei pe site ...

in rest, sa-ti ajunga cat mai repede, si sa ai satisfactii cu el :)

dexus123
junior
junior

Mesaj de dexus123 » 30 Oct 2007, 16:32

@toni
ok..sa vedem cand il cumpar...i am dat un mes lui mihai.f ..sa vad ce zice,aduce unul si pt mine sau nu..

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Oct 2007, 16:33

toni f scrie:si inca ceva : vezi ca pe cabelas este dat gresit dat avidul asta de 8.6 putere high, este dat 1/4 - 1 in loc de 1/4 - 2 .... batul este pana in 2 oz cu siguranta, este o greseala de scriere la ei pe site ...

in rest, sa-ti ajunga cat mai repede, si sa ai satisfactii cu el :)
esti foarte sigur de asta? eu n-as exclude faptul ca sunt modele care nu se mai fac de st.croix si sunt pe stoc la cabelas...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 30 Oct 2007, 18:06

destul de sigur, avand in vedere ca un prieten bun a trimis un mail la st croix si a intrebat iar raspunsul lor a fost ce am scris eu mai sus ....

:P :P :P

dexus123
junior
junior

Mesaj de dexus123 » 30 Oct 2007, 18:21

johnnybravo

pai daca sunt pe stoc e bine,problema e cine le aduce....
cine prinde peste mare,ala este cel mai tare....

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 30 Oct 2007, 19:03

Da, e mai complicat cu adusul, daca stiti pe cineva care se ocupa de asta va rog sa-mi dati si mie un mp.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Oct 2007, 20:03

toni f scrie:destul de sigur, avand in vedere ca un prieten bun a trimis un mail la st croix si a intrebat iar raspunsul lor a fost ce am scris eu mai sus ....

:P :P :P
pt ca ma intereseaza subiectul, de o luna si ceva am tot skimbat mailuri cu cei de la st.croix, la fel am discutat cu cei de la cabelas si ce am scris mai sus se bazeaza pe discutiile cu ei.

dexus, nu stiu daca e indicat sa fac de acu "reclama" dar in curand s-ar parea ca va fi reprezentanta in tm pt st.croix...si eu astept evenimentul asa ca ...rabdare cine are :))) (intre timp mi-am comandat sportex :D )

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 30 Oct 2007, 20:29

johnnybravo scrie: dexus, nu stiu daca e indicat sa fac de acu "reclama" dar in curand s-ar parea ca va fi reprezentanta in tm pt st.croix...si eu astept evenimentul asa ca ...rabdare cine are :))) (intre timp mi-am comandat sportex :D )
mda,aseara am avut si eu confirmarea ca se vor aduce astfel de bete la Timisioara,dar inca mai dureaza (cel putin o luna,zicea omul) si inca nu e sigura treaba 100%
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns