unde cumpar un st.croix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
da pretu' pretu cat va fi daca se aduc la Timisoara ... ca poate ne trece cheful de aviduri cand vedem diferenta ...sau poate nu ...
si apropo - ar fi cazul sa se urgenteze treaba asta cu adusul de st.croix la Tim. ... ca am vorbit deja cu mos craciun sa-mi aduca unul ... da a zis ca nu are loc pe sanie ... doar daca e trecut peste garla (ocean)
si apropo - ar fi cazul sa se urgenteze treaba asta cu adusul de st.croix la Tim. ... ca am vorbit deja cu mos craciun sa-mi aduca unul ... da a zis ca nu are loc pe sanie ... doar daca e trecut peste garla (ocean)

S'altare și bunăstare !
- pintea catalin
- junior
mai ai putina rabdare si in 2-3 saptamani o sa gasesti toate modelele de st. croix mai ales cele de spinning...si la preturi bune.mai multe detalii poti afla direct de la persoana de contact de pe www.fishshop.ro...si eu astept un bat de la st. croix ..omul este serios si iti va aduce.,,sau orice vrei de pe cabelas la comanda.
ar fi bine sa avem pe cineva carea duce st. croix pt ca ar face treaba.doua bete le iau eu ...si cati nu sunt care vor...........pintea catalin scrie:mai ai putina rabdare si in 2-3 saptamani o sa gasesti toate modelele de st. croix mai ales cele de spinning...si la preturi bune.mai multe detalii poti afla direct de la persoana de contact de pe www.fishshop.ro...si eu astept un bat de la st. croix ..omul este serios si iti va aduce.,,sau orice vrei de pe cabelas la comanda.
cine prinde peste mare,ala este cel mai tare....
-
- veteran
Mihai,johnnybravo scrie:pt ca ma intereseaza subiectul, de o luna si ceva am tot skimbat mailuri cu cei de la st.croix, la fel am discutat cu cei de la cabelas si ce am scris mai sus se bazeaza pe discutiile cu ei.toni f scrie:destul de sigur, avand in vedere ca un prieten bun a trimis un mail la st croix si a intrebat iar raspunsul lor a fost ce am scris eu mai sus ....
![]()
![]()
dexus, nu stiu daca e indicat sa fac de acu "reclama" dar in curand s-ar parea ca va fi reprezentanta in tm pt st.croix...si eu astept evenimentul asa ca ...rabdare cine are)) (intre timp mi-am comandat sportex
)
The lure weight ratings for the AVS86HF2 or the AVC86HF2 is 1/2 - 2
ounces.
Sincerely,
Dan
Dan Levra
Customer Service, Order Center
St. Croix Rods
856 N 4th Ave
PO Box 279
Park Falls, WI 54552
1-800-826-7042 ext 114
www.stcroixrods.com
danl@stcroixrods.com
help
cat sa fie ? de lung Avidul ... AVS86HF2 de 8'6, AVS90HF2 de 9' sau AVS96HF2 de 9'6 ...
la aceeasi actiune - 1/2 - 2oz ... pe ala de 9 am pus mana, am dat cu el , rezultat - vazut si placut dar acum parca sunt indecis ... vreau sa-l folosesc de pe mal, nu din barca asa ca astept recomandari cu argumente solide ca sa ma pot decide mai repede ...
la aceeasi actiune - 1/2 - 2oz ... pe ala de 9 am pus mana, am dat cu el , rezultat - vazut si placut dar acum parca sunt indecis ... vreau sa-l folosesc de pe mal, nu din barca asa ca astept recomandari cu argumente solide ca sa ma pot decide mai repede ...
S'altare și bunăstare !
- johnnybravo
- Moderator
-
- veteran
Au sosit betele St.Croix la TM.zvic scrie:Hmm, vesti bune, tineti-ne la curent daca aveti noutati.
M-a sunat ieri Caius ca le-a pus pe sit ,asa ca vezi www.fishshop.ro. unde ai si lista de preturi.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!