unde cumpar un st.croix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Nu e in constructie, doar linkul pune ceva probleme. Tasteaza direct in browser www.fishshop.ro si gata.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
taicanoe, eu iti recomand, mai ales ca mai mergi pe la Dunare, ceva intre 2,7-3m. Daca ai ocazia, ia-ti de 3. daca e batul mai lung se comporta mai bine si in drill. si stii si tu ca in conditiile de la Dunare, un bat de 3m e f. util.
din ce ai enumerat, ia-ti de 9' sau 9'6.
din ce ai enumerat, ia-ti de 9' sau 9'6.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
Mea culpa ,vroiam sa pun virgula

Important e ca incep sa intre pe piata din Ro si altceva decit "chinezarii"si asta la preturi bune avind in vedere de unde provin.
Oferta e destul de mare si lumea are de unde alege si asta e bine.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
daca ai hot shotu' ala de pana in 1 si 1/4, e un bat superb .. inteleg ca vrei ceva mai tare pentru gramaje mai mari .... altfel eu nu l-as schimba .....
de ce 8.6 cu 2 oz? pai asta mi se pare mie ca se comporta cum trebe...
repet, am vazut cum e cu avidu de 2 oz si 9 feet, si la fel cu wild river de 2 oz si 9 feet .... blescaie nitel (sau mai mult) .... mie imi plac mai tari pe varf cand dau in curent .....
de ce ti se pare scurt hot shotu ? ce nu iese ?
de ce 8.6 cu 2 oz? pai asta mi se pare mie ca se comporta cum trebe...
repet, am vazut cum e cu avidu de 2 oz si 9 feet, si la fel cu wild river de 2 oz si 9 feet .... blescaie nitel (sau mai mult) .... mie imi plac mai tari pe varf cand dau in curent .....
de ce ti se pare scurt hot shotu ? ce nu iese ?
-
- veteran
E bun GL2 dar parca nu suficient de tare si de sensibil pentru jig-uri grele (mi se pare mai potrivit pentru voblere) ... la dunare in curent puternic e nevoie de altceva ... am vazut / incercat avid-ul de 9' si parca m-am indragostit un pic de el ...toni f scrie:daca ai hot shotu' ala de pana in 1 si 1/4, e un bat superb .. inteleg ca vrei ceva mai tare pentru gramaje mai mari .... altfel eu nu l-as schimba ... de ce ti se pare scurt hot shotu ? ce nu iese ?
S'altare și bunăstare !