unde cumpar un st.croix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
unde cumpar un st.croix
salut.puteti sa mi da ti un sfat de unde pot sa cumpar un st croixAVC86HFZ(8"6),15-40gr...ce parere aveti despre el?o sa l folosesc in curent in fata unei hidrocentrale..
eu folosesc wild river de 8,6, 1/2 - 2 oz ... si sunt foarte multumit de el .... sg lui problema este greutatea .... daca mai adaugi si o mulineta de 3500 , iti trebe brand puternic sa duci 12 ore de spining
avidu este semnificativ mai usor ...
de ce iti recomand varianta asta .... am vazut wild river de 9 pana in 2 oz, si e nitel cam moale pt gustul meu ... de 8/6 cu aceeasi putere de 2 oz este perfect ....
am vazut de asemeni avidul nou de 9 si cu putere 2 oz, usor, fumos, senzitiv, finisaje impecabile etc ... dar la fel, un pic cam moale pe varf ... cred ca cel de 8/6 cu putere de 2 oz va fi perfect pt ce-ti trebui tie ....

de ce iti recomand varianta asta .... am vazut wild river de 9 pana in 2 oz, si e nitel cam moale pt gustul meu ... de 8/6 cu aceeasi putere de 2 oz este perfect ....
am vazut de asemeni avidul nou de 9 si cu putere 2 oz, usor, fumos, senzitiv, finisaje impecabile etc ... dar la fel, un pic cam moale pe varf ... cred ca cel de 8/6 cu putere de 2 oz va fi perfect pt ce-ti trebui tie ....
mersi,toni..problema e sa l cumperi...unde as putea sa gasesc un avid?stii pe cineva?toni f scrie:eu folosesc wild river de 8,6, 1/2 - 2 oz ... si sunt foarte multumit de el .... sg lui problema este greutatea .... daca mai adaugi si o mulineta de 3500 , iti trebe brand puternic sa duci 12 ore de spining![]()
![]()
![]()
@dex
sefule, am vazut un varf de wild river rupt de un baiat destept care-l pocnise ( la o usa de masina parca, dar nu sunt sigur ) si nu arata prea subtire ... dar nici nu am vazut eu multe bete rupte sa fac comparatie ....
eu cu batul meu am dat afara somn de 20kg cu pompaj din bat .... si pot sa-ti garantez ca nu se ofilise varga , mai ducea fortata fara probleme .... am avut si mai mare in bat, si iarasi nu am simtit ca ar fi pe cale sa cedeze in vreun fel ... eu zic sa stai linistit, ca nu rupi tu betele asta in peste nici in 1 mie de ani ....
mai bine vezi de unde poti sa-ti aduci unul
daca nu ai probleme cu banii si tii la comfort, e o alegere foarte buna avidul .... daca nu tii asa mult la comfortul tau, poti sa-ti iei wild riverul linistit ... e mai ieftin cu 60$, este senzitiv, foarte puternic, si numa bun de dat cu jiguri de 30-40-50 de grame cand merg 3 turbine o data .... actiune fast reala, si cu un varf perfect la intepat strapazanul de la 30 de metrii in mega curent ....
sefule, am vazut un varf de wild river rupt de un baiat destept care-l pocnise ( la o usa de masina parca, dar nu sunt sigur ) si nu arata prea subtire ... dar nici nu am vazut eu multe bete rupte sa fac comparatie ....
eu cu batul meu am dat afara somn de 20kg cu pompaj din bat .... si pot sa-ti garantez ca nu se ofilise varga , mai ducea fortata fara probleme .... am avut si mai mare in bat, si iarasi nu am simtit ca ar fi pe cale sa cedeze in vreun fel ... eu zic sa stai linistit, ca nu rupi tu betele asta in peste nici in 1 mie de ani ....
mai bine vezi de unde poti sa-ti aduci unul

daca nu ai probleme cu banii si tii la comfort, e o alegere foarte buna avidul .... daca nu tii asa mult la comfortul tau, poti sa-ti iei wild riverul linistit ... e mai ieftin cu 60$, este senzitiv, foarte puternic, si numa bun de dat cu jiguri de 30-40-50 de grame cand merg 3 turbine o data .... actiune fast reala, si cu un varf perfect la intepat strapazanul de la 30 de metrii in mega curent ....
aaa e ok..de asa ceva aveam nevoie...oricum eu nu dau cu jig mai mic de 15...max 30 mersi..toni f scrie:@dex
mai bine vezi de unde poti sa-ti aduci unul![]()
daca nu ai probleme cu banii si tii la comfort, e o alegere foarte buna
avidul .... daca nu tii asa mult la comfortul tau, poti sa-ti iei wild riverul linistit ... e mai ieftin cu 60$, este senzitiv, foarte puternic, si numa bun de dat cu jiguri de 30-40-50 de grame cand merg 3 turbine o data .... actiune fast reala, si cu un varf perfect la intepat strapazanul de la 30 de metrii in mega curent ....