unde cumpar un st.croix

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

dexus123
junior
junior

Mesaj de dexus123 » 29 Oct 2007, 13:15

toni f scrie:welcome, dex ...

de unde esti ?
dragasani..pe olt bineinteles...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 29 Oct 2007, 13:19

@ dex ... too bad .... daca erai din bucuresti iti aratam batul,sa-l balangani un pic, sa-l indoi un pic, sa stii pe ce dai banu' ....

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 29 Oct 2007, 13:30

[quote="toni f"]@ dex ... too bad .... daca erai din bucuresti iti aratam batul,sa-l balangani un pic, sa-l indoi un pic, sa stii pe ce dai banu' ....

rusinica man....aici pe forum de fata cu toata lumea spui treaba asta? :twisted: :lol: :twisted: :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

dexus123
junior
junior

Mesaj de dexus123 » 29 Oct 2007, 13:42

nici o problema.oricum firma e buna,m am uitat si pe alte forumuri si numai cuvinte de lauda..mai e cate un carcotas,dar una peste alta cred ca merita...mai vedem ce zic si altii din forumul nostru care au st croix..oricum tu esti multumit,am vazut..aaa tu unde pescuiesti cu a ta?banuiesc ca tot pt curent puternic ai luat o,nu?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 29 Oct 2007, 14:22

@ vijelie
bre, numa la prostii te gandesti bre ... perversule .... daca la asa afirmatie inocenta ai gasit interpretari, ma gandesc oare ce oi face tu cu somnii aia de peste 20 de kile ca prea ii tii asa dragastos in brate de fiecare data cand ii prinzi ... ma gandesc ca dintii aia in periuta dau ceva senzatii tari :lol: :P :lol: :P

@ dexus unde pescuiesc e secret de stat sefu'
dar conditiile sunt alea pe care le ai tu ... curent puternic, ape adanci, pesti nevricosi etc .... jiguri de la 21 in sus ...

acu, ca sa fiu sincer am dat destul cu ea si la vobler , chiar si cu voblere sub 10 grame .... da si cu salmo perch de 50 g :D :D :D

si a mers si cu una si cu alta ....

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 29 Oct 2007, 15:04

Vorbeste cu mihai.f de pe site. Mie mi-a adus un St.croix in 2 saptamani...pret ok..super promptitudine, super serios omul!

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 29 Oct 2007, 16:31

e un bat foarte bun, eu i-am prins segmentul de varf in geamul de la masina. si pt ca era noapte asa l-am lasat pana dimineata. pe langa asta de foarte multe ori smucesc de jiguri pana indrept acul, cand mi se agata.
deocamdata n-are nici pe draku.
Carping Club

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Oct 2007, 17:55

dexus123 scrie:dragasani..pe olt bineinteles...
dexus,
eu am un Wild River de 8'6 ,1/2-2oz si sunt din Rm.Valcea,asa ca daca vrei sa tii batul in mana,da o fuga pana aici si til arat.

batul mi l-a adus mihaif.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

dexus123
junior
junior

Mesaj de dexus123 » 30 Oct 2007, 10:05

adiwolf scrie:
dexus123 scrie:dragasani..pe olt bineinteles...
dexus,
eu am un Wild River de 8'6 ,1/2-2oz si sunt din Rm.Valcea,asa ca daca vrei sa tii batul in mana,da o fuga pana aici si til arat.

batul mi l-a adus mihaif.
ok.mersi frumos..am vazut aseara un st croix la un amic..am ramas placut impresionat.era tot un wild river.oricum pe mine ma intereseaza avidul,pt ca e mai usor...

dexus123
junior
junior

Mesaj de dexus123 » 30 Oct 2007, 10:14

mirceaef scrie:e un bat foarte bun, eu i-am prins segmentul de varf in geamul de la masina. si pt ca era noapte asa l-am lasat pana dimineata. pe langa asta de foarte multe ori smucesc de jiguri pana indrept acul, cand mi se agata.
deocamdata n-are nici pe draku.
daca i ai prins varful si tragi de el in continuare fara probleme inseamna ca e misto batu..sa speram ca fac o alegere buna ..as vrea o comparatie intre o sakura shukan si st.croix avid...cu shukanu am dat in balta si merge frumos,avidul n am avut ocazia sa l inmoi..ce pareri sunt pe forum?

Scrie răspuns