dragasani..pe olt bineinteles...toni f scrie:welcome, dex ...
de unde esti ?
unde cumpar un st.croix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nici o problema.oricum firma e buna,m am uitat si pe alte forumuri si numai cuvinte de lauda..mai e cate un carcotas,dar una peste alta cred ca merita...mai vedem ce zic si altii din forumul nostru care au st croix..oricum tu esti multumit,am vazut..aaa tu unde pescuiesti cu a ta?banuiesc ca tot pt curent puternic ai luat o,nu?
@ vijelie
bre, numa la prostii te gandesti bre ... perversule .... daca la asa afirmatie inocenta ai gasit interpretari, ma gandesc oare ce oi face tu cu somnii aia de peste 20 de kile ca prea ii tii asa dragastos in brate de fiecare data cand ii prinzi ... ma gandesc ca dintii aia in periuta dau ceva senzatii tari
@ dexus unde pescuiesc e secret de stat sefu'
dar conditiile sunt alea pe care le ai tu ... curent puternic, ape adanci, pesti nevricosi etc .... jiguri de la 21 in sus ...
acu, ca sa fiu sincer am dat destul cu ea si la vobler , chiar si cu voblere sub 10 grame .... da si cu salmo perch de 50 g
si a mers si cu una si cu alta ....
bre, numa la prostii te gandesti bre ... perversule .... daca la asa afirmatie inocenta ai gasit interpretari, ma gandesc oare ce oi face tu cu somnii aia de peste 20 de kile ca prea ii tii asa dragastos in brate de fiecare data cand ii prinzi ... ma gandesc ca dintii aia in periuta dau ceva senzatii tari

@ dexus unde pescuiesc e secret de stat sefu'
dar conditiile sunt alea pe care le ai tu ... curent puternic, ape adanci, pesti nevricosi etc .... jiguri de la 21 in sus ...
acu, ca sa fiu sincer am dat destul cu ea si la vobler , chiar si cu voblere sub 10 grame .... da si cu salmo perch de 50 g

si a mers si cu una si cu alta ....
ok.mersi frumos..am vazut aseara un st croix la un amic..am ramas placut impresionat.era tot un wild river.oricum pe mine ma intereseaza avidul,pt ca e mai usor...adiwolf scrie:dexus,dexus123 scrie:dragasani..pe olt bineinteles...
eu am un Wild River de 8'6 ,1/2-2oz si sunt din Rm.Valcea,asa ca daca vrei sa tii batul in mana,da o fuga pana aici si til arat.
batul mi l-a adus mihaif.
daca i ai prins varful si tragi de el in continuare fara probleme inseamna ca e misto batu..sa speram ca fac o alegere buna ..as vrea o comparatie intre o sakura shukan si st.croix avid...cu shukanu am dat in balta si merge frumos,avidul n am avut ocazia sa l inmoi..ce pareri sunt pe forum?mirceaef scrie:e un bat foarte bun, eu i-am prins segmentul de varf in geamul de la masina. si pt ca era noapte asa l-am lasat pana dimineata. pe langa asta de foarte multe ori smucesc de jiguri pana indrept acul, cand mi se agata.
deocamdata n-are nici pe draku.