Tub pentru lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 21 Apr 2005, 16:47

si atentie ca mai ales acum ca a fost deschisa discutia despre necesitatea tuburilor, incep sa devina aplicabile legile porcariei universale.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Apr 2005, 17:29

nu inteleg ce vrei sa spui.

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 21 Apr 2005, 18:52

Care e faza cu porcaria universala? Iertat sa imi fie, nu am reusit sa prind subtilitatea acestei expresii... :?: :!:
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 21 Apr 2005, 19:59

am vrut sa spun celui care a zis ca nu-si mai face tub ca abia de acum va vedea cat de necesar este acest accesoriu. cand crede ca a asezat sculele in cea mai mare siguranta atunci apare si imprevizibilul (cam asa se manifesta acea lege} :D

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 26 Apr 2005, 20:24

Am incercat si eu sa-mi fac un tub de protectie acu' vreo juma de an si cand m-am dus la magazinu' cu materiale de instalatii am luat tub PVC de 5 cm diametru convins ca e super, insa am uitat sa iau in seama si inelele, am masurat doar diametrul la cotor fiind convins ca e dimensiunea ideala! :lol:
si acum sta de decor pe balcon!
Oricum pana la urma am facut un tub, dintr-un tub cu diametrul de 7 cm., insa cu o fanta pentru piciorul mulinetei, sa-mi intre cu tot cu mulineta pe el. Nu pream am obiceiul sa dau jos mulinetele de pe betze dupa partidele de pescuit. Ultil imi este doar cand merg vara cu cortul si am o gramada de bagaje in portbagaj si im este frica sa nu il rup.

Scrie răspuns