Poate k intra batzul tau in asa tub subtire! Nu cred k intra nici un batz de spinning in asa tub ingust! Daca stai sa te mai gandesti, k tubul ala de PVC, cu cat e mai gros cu atat e mai reu, mai bine o las balta si imi car batzu fara tub, si asa pescuiesc cu el, atunci cine il mai protejeaza? Nici dracu!
Eu sunt de parere k un tub ti-l faci mai mult de impresie, k nu cred k te risti tu sa-ti pui batzu la picioare, incat sa ajungi sa calci pe el, sau sa-l pui sub bagaje, k la prima groapa sa se faca "travel rod"
Alea ce le folosesc arhitectii cred k sunt arhisuficiente, si ff usoare, acu confortu costa si ceva lovele, nu poti sa-ti faci tub din nimica.Nu cred k tr sa fie extraordinar de tare, k doar e batzul tau, si nu cred k-l trimiti prin posta undeva, k sa zici k o sa calce cineva pe el, sau k o sa puna cineva ceva pe el. Eu mi-am luat un tub de pvc cred k de 10cm diam si nu-mi intra StCroixul medium light in el, din cauza primului inel de la lanseta, care e supradimensionat la lansetele de spinning. Si ala era destul de greu, pt cat rea lanseta. AM ramas la o smpla husa de lanseta si nimic mai mult.
Am zis k eventual o sa-mi iau un tub dinala, k e mic si se face mare! Sunt mai multe feluri de tuburi pt hartii dinalea mari. Difera de la producator la producator. Ce am azut era la sora-mea(se pregateste pt fac de arhitectura) si mi s-a parut mai mult decat OK. Ala se deschidea parca pana la 1,20m sau ceva de genu.