Top - bete senzitive
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Odata cineva de pe forum a zis o chestie super tarejonah scrie:corect!
p.s.: am o cunsotinta care da cu o gioarsa de lanseta no name de vreo 50 de roni si care imi zicea ca el simte perfect tot:pestele,fund nisipos,pietre etc .puteam eu sa il contrazic ?
cu batul X , nu am avut atacuri pe care sa nu le fi simtit

Deci cu alte cuvinte daca intr-un bat simti 3 atacuri e foarte senzitiv .
ca ai mai avut de fapt vreo 20 si nu stii ca au fost pt ca nu le-ai simtit , ....asta e .... te simti foarte incantat cu alea 3 si ai un bat f senzitiv

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Nu o data mi s-a intamplat sa ies la pescuit cu diferiti clienti si sa constat ca nu puteau sa faca diferenta intre un atac de salau si o spinare de crap chinezesc!!! Multi lanseaza fara sa stie pe un banc de crapi chinezesti si spun ca au avut atacuri si de multe ori seamana carca chinezului cu stopul de salau!!! Eu aici am vazut o foarte mare diferenta la senzitivitatea betelor!!!
foarte corectcipic scrie:Nu o data mi s-a intamplat sa ies la pescuit cu diferiti clienti si sa constat ca nu puteau sa faca diferenta intre un atac de salau si o spinare de crap chinezesc!!! Multi lanseaza fara sa stie pe un banc de crapi chinezesti si spun ca au avut atacuri si de multe ori seamana carca chinezului cu stopul de salau!!! Eu aici am vazut o foarte mare diferenta la senzitivitatea betelor!!!
doar ca in cazul asta poate fi mai degraba o problema de interpretare a ce-ti transmite lanseta
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- Torescu Octavian
- senior
-
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
Pescui cu destul de multe bete dar spun din capul locului:
-nu am Kistler
-nu am St Croix
-Nu am Looomis
-nu am Sakura
-nu am e21
Pescuiesc cu vreo 3 bete mai des-Shimano SpeedMaster2.70m 50-100g
Berkley 15-50g
Si un antic Trabucco, care cred ca implineste 7 ani
Acel Trabucco antic (Ultron Manie) 2.70m 20-80g...este dat ca fiind un bat de mort manie..., nu stiu daca e mai senzitiv decat altele sau doar istoria din el si sutele de salai prinsi, cert e ca atunci cand pescuiesc cu el..parca fiecare tac..cat de mic..de infim, imi merge la inima...
Eu nu stiu sa fac un top al celor mai senzitive lansete, de fapt cred ca nimeni nu poate... cel mult sa compari 2-3 branduri..sau tipuri de lanseta...
Imi merge gandul la urmatorul scenariu: un pescar care se intoarce fara niciun peste prins...si se intreaba in masina: poate am avut cateva atacuri dar nu le-am simtit...
i-as pune ca i-a tras un salau fantoma si de-aia 
Va doresc iarna placuta...
ma intorc la sagetile mele de darts...sa vedeti ce senzitive sunt..valeu
-nu am Kistler
-nu am St Croix
-Nu am Looomis
-nu am Sakura
-nu am e21
Pescuiesc cu vreo 3 bete mai des-Shimano SpeedMaster2.70m 50-100g
Berkley 15-50g
Si un antic Trabucco, care cred ca implineste 7 ani
Acel Trabucco antic (Ultron Manie) 2.70m 20-80g...este dat ca fiind un bat de mort manie..., nu stiu daca e mai senzitiv decat altele sau doar istoria din el si sutele de salai prinsi, cert e ca atunci cand pescuiesc cu el..parca fiecare tac..cat de mic..de infim, imi merge la inima...

Eu nu stiu sa fac un top al celor mai senzitive lansete, de fapt cred ca nimeni nu poate... cel mult sa compari 2-3 branduri..sau tipuri de lanseta...
Imi merge gandul la urmatorul scenariu: un pescar care se intoarce fara niciun peste prins...si se intreaba in masina: poate am avut cateva atacuri dar nu le-am simtit...

Va doresc iarna placuta...
ma intorc la sagetile mele de darts...sa vedeti ce senzitive sunt..valeu

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...