Top - bete senzitive

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 28 Ian 2011, 14:15

porto daca esti montreal iti dau adresa lui andrei baiatul meu si poate faceti un salau si te lamureste el cum e treaba cu tac-su si cu salaul .esti nou in forum ,n-ai idee cate nazbatii citesti aici.
nu exista adevarati profesori ,exista doar profesori ,restul sunt fake.
cei de la care puteai sa inveti ceva s-au cam retras datorita aerului eciconfestat :twisted:
walleye

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2011, 14:20

Mai precis care?. Eu am si Maver si LTA...dar simt mult mai bine ce se intampla su aba cu Maverul...De ce? Ca LTA e modelul moderate si de putere inferioara...desi este 1 pc.

Asa in general , nu poate sa fie valabli...doar daca restrangem la actiuni si puteri egale.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Ian 2011, 14:23

ULK scrie:Doar bete de bete...As fi curios de un test cu ochiul legat la cineva cu mana formata....oricare dintre betele enumerate mai sus vs. Maver Stralis Spigot Spin....si poate atunci putem veni cu ceva concret...

Eventual pe un esantion de pescari...si facut un top al ochilor legati.

Doar , asa ar iesi ceva cat de cat obiectiv....dat fiind relativitatea tremenului:senzitiv.
Multi cad in capcana asta....cel mai senzitiv bat este egal cu batul cel mai scump ce imi pot permite..Nu am zis toti , dar multi :)

Nu sunt sigur de rezultatul testului...dar vad ca nici initiatorul topicului, nu a avut curajul sa si numeasca bete ieftine si senzitive..dupa ce a vazut arsenale uber, hyper.

Hai Radu zi....la ce bete te-ai gandit?
Pai daca stabileam topul din start....puteam sa si solicit imediat inchiderea topicului. Vreau sa fie o treaba interactiva.
Poate mai e nevoie sa stabilim si alte criterii in ceea ce priveste determinarea senzitivitatii unui bat...ca de exemplu capacitatea de diferentiere a tipului de structura de care se loveste jigul.

Ce parere ai Doru ?...(ce-am discutat la cafea de dimineata)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2011, 14:39

NU, nu la asta m-am referit...Zi bete ieftine si bune (senzitive)...Ai zis ca ti-au trecut prin mana.

Tu , chiar te astepti sa intocmesti un top , din asta..? Nu , ar reflecta realitatea..Unii suntin gioarse ,altii bete, altii CNP-uri....:)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Ian 2011, 14:40

Treaba cu senzitivitatea unei lansete se pare ca are si o doza foarte mare de subiectivism. De exemplu, din punctul meu de vedere Carrot Stix-ul este una din cele mai insenzitive lansete pe care am pus mana. :lol:

Aveti aici o modalitate ingenioasa de a testa practic senzitivitatea unei lansete prin comparatie cu altele pe care le aveti la indemana. Trebuie insa sa realizati testul pe o suprafata care sa transmita cat de cat vibratiile (exclus parchet, gresie, PFL etc), altfel nu veti simti nimic.
Daca aveti rabdare sa faceti teste, puneti rezultatele aici.

Ca sa nu pierdeti mai vremea cu cautatul, testul consta in urmatoarele:

"In an earlier post by me, someone had questioned me on “measuringâ€
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Ian 2011, 14:46

Eu chiar va rog sa nu lasati subiectivismul la intrare ...el este cel ce ne face artisti.

Analizati, interpretati si trageti o concluzie.

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 28 Ian 2011, 14:49

razvan m. scrie:De exemplu, din punctul meu de vedere Carrot Stix-ul este una din cele mai insenzitive lansete pe care am pus mana. :lol:
-poate atentia ti-era distrasa de culaorea batului si de zgomotul inelelor :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Ian 2011, 14:58

:shock:
Cumpar Dobyns, M, one piece. Nu ca ar fi bun batzul, e doar o prejudecata.
Rog seriozitate.
Al mai cel la mine este un Legend Elite, UL. Nu stiu de ce, dar sigur ala e. Am sa-i fac testul Patrick, oricum.:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Ian 2011, 15:04

Leba, sa stii ca americanii sunt foarte incantati de lansetele Dobyns din noua generatie. Citeste forumurile si ai sa vezi ca sunt la fel de apreciate ca Loomis-urile sau St.Croix-urile de top, uneori chiar mai apreciate.
Nu am pus mana pe vreuna si nici nu am vazut una in realitate. Insa ceva adevar trebuie sa fie la mijloc de se vorbeste atat de mult despre ele.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 28 Ian 2011, 15:30

dobyns si powell
un fel de sava si laurentiu 8)
oricum din gama low de la noi pe piata maverul(stralis spigot si esox) e cam cel mai senzitiv

Scrie răspuns