Top - bete senzitive
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Aia de 2.18 15-40 e mai ranga sau cel putin asa mi se pare mie, insa e super scula. Aia de 5-20 nu o am insa pe viitor posibil sa o cumpar, oricum e mai de finete si intr-adevar mai de lac sau pe rauri cu naluci reactive, cert e ca toate au un blanc de exceptie si componente de calitate pt banii aia.
Urasc atarnatorii!
Echivalenta mai umana din punctul meu de vedere la parul vostru numit Berkley Puls vine de la Shimano cu seria best master MH si putere 20-50 gr. Shimano este mai bine echilibrat si mult mai finut realizat.

A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""
- stefanflorin
- veteran
stefanflorin scrie:GiOARSAguss scrie:Echivalenta mai umana din punctul meu de vedere la parul vostru numit Berkley Puls vine de la Shimano cu seria best master MH si putere 20-50 gr. Shimano este mai bine echilibrat si mult mai finut realizat.
![]()
![]()

ok cum spui tu, sa-l stapanesti sanatos si sa-ti aduca cat mai multe capturi capitale.

A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""
- stefanflorin
- veteran
Attack Accent 2,40m/15-40gr
Salutare,
sunt nou pe aici si as vrea sa va cer pararea despre o "bota":
Attack Accent 2,40m/15-40gr, ca am vazut k era trecuta in top 10....
Ce parere aveti despre ea?
Ce parere aveti despre ea?