Nu poti sa zici ca din cauza asta..Daca dadeai cu fast,era de vina ca-i prea fast...asa a fost sa fie..Dar intimplarea aceasta,m-a facut sa imi amintesc de una dintre primele mele lansete de carbon ,un Kettner,daca le-ati prins,de 2,7m,gr.nalucii,5-25gr parca,actiunea nu tin minte sa fie data,dar era un moderat spre slow...flexa pina in ..cotor..Si auzisem eu ca ar fi mortala combinatia alb-galben fluo la woblere..Si cum aveam unul aproape gata,un fel de minnow de vreo8cm,plutitor,repede,repede il vopsesc galben pe spate,alb pe burta,si citeva dungi tigrate maronii pe spate...Nici nu s-a uscatbine lacul pe el ca tusti la Mures..Era pe la vreo 5-6 dupa amiaza,vara,cald,Muresul mic, curat...Drace,zic culoarea asta o fi ea buna dar mai pe inserat,caci deh, teoria recomanda la apa aia orice numai galben fluo nu..Da-o incolo de teorie,pun woblerul macar sa vad cum merge...Lansez odata,recuperez...ma minunez ce fain bate ,caci eram pe un mal inalt de piatra si vedeam foarte bine de sus..Lansez a doua oara ,sa vad cum merge accelerat,recuperez lent si ii au un sprint scurt...Brusc dedesubt a tisnit un avatoi de vreo 3kile si asa l-a insfacat,de era sa pic pe spate...Drilll......emotii..andrenalina...iș lipesc de mal..Se uita la mine si woblerul de 8cm era inhalat la el in gura aproape complet, mai barbeta si ochetul i se vedeau..Al meu este,zic,si dau sa cobor pe pietre..Brusc ,intr-o zvicnire specatculoasa,a facut un fel de luminare....am vazut stupefiat cum scuipa woblerul cu tot cu triple-nici una nu era agatata-si-mi zice bye,bye...Zamfi scrie:Eu frate!semlecangheorghe scrie:Da???Cine??Zamfi scrie:Corect Gigi "Fast and furious" frate! Eu il stiu pe unul care anul asta a jucat in "To fast to furious" ...![]()
Toata iarna asta am dat cu fast si x-fast!Si putin suparat pe deasupra
![]()
Azi m-o mancat sub coada sa dau cu monofilament ca na! sa fiu mai moderat si inca pe o lanseta cu un varf permisiv (care va sa zica o rata de revenire mai redusa) si stii ce am patit? Mi-a dat tren si dupa ce l-am plimbat pe stiucoi o juma de balta mi-a scuipat voblerul de 8 cm ca pe nimic...Deci nu l-a inhalat nici asaE drept ca doi pari infipti in balta de oaresce plasari au avut un rol determinant in eliberare dar oricum...
![]()
Apoi ,ca tacamul sa fie complet cu echipamentul "mai bland" intep la jeli si un crap asa pana la 10 kg care dupa minute interesantese duce si dansul la Boboteaza ca bag sama ca-l astepta popa ! Deci eu nu cred ca mai dau curand cu echipamente din astea care permit inhalarea usoara a nalucii...
Cred ca daca lanseta era mai rigida,mai cu vina as fi putu sa-l intep ,dar asa cred ca a fot intepat foarte superficial...Am vindut lanseta respectiva,pe care desi scris „jigmania„numnai de jig nu era.De woblere nici atita...Teoria este una si practica este alta..la fel si in cazul culorilor..