Teorii ...si practica care ne omoara

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2012, 21:36

Adi ,eu vorbesc de gusturile mele.Fiecare pescuieste cum ii place si cum iida mai bine la mina...Si da omul meu dadea dupa somn,si lanseta era asa,in proba sa zicem...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2012, 21:56

ciudat fiindca eu tocmai ce mi-am comandat un lamiglas fiberglass pt pescuit cu linguri la stiuca.
Poate mai poti anula comanda... :lol: :lol: :lol:

Sau dupa ce iti vine mi-o vinzi mie la juma de pret sa scapi de ea :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2012, 21:58

Corect Gigi "Fast and furious" frate! Eu il stiu pe unul care anul asta a jucat in "To fast to furious" ... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2012, 00:19

semlecangheorghe scrie:.Din cele aproximativ 300 de iesiri pe an,n-as pescui macar una la cranck-uri cu un fiberglass.
Hai ma Jiji tu pui la numaratoare si trecerile peste pod cu masina cand mergi dupa materiale?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....mai odihneste-te mai, ca tre sa mai si dormi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Ian 2012, 00:22

Incep sa cred ca, atunci cand zicea ca sta acasa pentru ca are mult de lucru, el era de fapt calare pe pesti ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2012, 00:38

elias scrie:Inseamna ca la mine care folosesc fast, textil, vobler,rata aproape inexistenta a rateurilor este doar meritul meu :P Am devenit mai rapid ca avatul :lol:
...sau poate esti foarte intarziat, astia de au reflexe de mangusta rateaza tot....daca ai schimba cu o lanseta mai moale pana ai intepa avatul ar fi deja prajit si stopit cu mujei. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E si asta o varianta. :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2012, 00:44

doar nu suntem toti la fel. :wink:
Corecta observatia si as mai adauga:" si nu toti gandim si le intelegem la fel"...de fapt eu cred ca de aici incep problemele. :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2012, 00:47

semlecangheorghe scrie:Si voblerele cum se pescuiesc???Exclusiv pe liniar??Dar lingurile??
Gigi iar nu ai inteles.... :( cat de tensionata e lanseta cand pescui la voblere, rotative, oscilante si cat de tensionata(indoita) e cand dai la gume? :roll: ...capisci acuma ce vrea sa zica D-nul Malin in tratat?! :roll:
WSB CLUB

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 06 Ian 2012, 00:49

Eu zic ca cel mai mult e vb si de mana pescarului!!! Am pescuit cu zeci de lansete pe care multe din ele le-am si vandut ca nu ma intelegeam cu ele, nu-mi veneau bine pe mana!!! Cel mai bine am pescuit la stiuca cu Ex-fast-uri si mai exact G-Loomis GL3 si Walleye Series de ultimul imi pare rau si acum ca l-am dat :( un bat de senzatie la toate, si am pescuit numai cu voblere si linguri nu prea dau cu gume la stiuca!!! Eu zic ca la stiuca nu recuperezi ca la avat un vobler sau lingura, mai faci si o pauza si de multe ori atacul survine cand voblerul se opreste!!! Un alt bat cu care pescuiesc si acum este Sakura Shukan 2.33 Medium este un bat pe care si producatorul il recomanda la jig in special pe mare, practic este o ranguta, intr-adevar am rateuri cu el doar la vobler si aici vb de stiuci sub un kg cele mari nu prea au sanse de scapare!!! Toamna aceasta am achizitionat un G1000 de 7'6'' moderat-fast de care multi spun ca e unul dintre cele mai bune blank-uri si ca se preteaza la orice tip de pescuit, eu nu prea am agreat Lamiglas-ul dar acesta este unul custom si e foarte usor si cu niste finisaje perfecte, dar sa va spun sicer am avut ceva scapari la stiuca dar pe capete de lanseu, am simtit atacul am intepat dar din 2-3 zbateri ale stiucii s-a eliberat de vb, si toate voblerele sunt echipate cu Gamakatsu si Owner, in schimb mi s-a parut senzational la salau desi l-am luat pentru stiuca!!! Parerea mea ca mana si reflexul acesteia conteaza cel mai mult, chiar daca ai o ranga in mana sau o fleasca de fibra pe care nu o mai inghit!!!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2012, 07:18

[quote="cipic"]Eu zic ca cel mai mult e vb si de mana pescarului!!! Am pescuit cu zeci de lansete pe care multe din ele le-am si vandut ca nu ma intelegeam cu ele, nu-mi veneau bine pe mana!!! Cel mai bine am pescuit la stiuca cu Ex-fast-uri si mai exact G-Loomis GL3 si Walleye Series de ultimul imi pare rau si acum ca l-am dat :( un bat de senzatie la toate, si am pescuit numai cu voblere si linguri nu prea dau cu gume la stiuca!!! Eu zic ca la stiuca nu recuperezi ca la avat un vobler sau lingura, mai faci si o pauza si de multe ori atacul survine cand voblerul se opreste!!! Un alt bat cu care pescuiesc si acum este Sakura Shukan 2.33 Medium este un bat pe care si producatorul il recomanda la jig in special pe mare, practic este o ranguta, intr-adevar am rateuri cu el doar la vobler si aici vb de stiuci sub un kg cele mari nu prea au sanse de scapare!!! Toamna aceasta am achizitionat un G1000 de 7'6'' moderat-fast de care multi spun ca e unul dintre cele mai bune blank-uri si ca se preteaza la orice tip de pescuit, eu nu prea am agreat Lamiglas-ul dar acesta este unul custom si e foarte usor si cu niste finisaje perfecte, dar sa va spun sicer am avut ceva scapari la stiuca dar pe capete de lanseu, am simtit atacul am intepat dar din 2-3 zbateri ale stiucii s-a eliberat de vb, si toate voblerele sunt echipate cu Gamakatsu si Owner, in schimb mi s-a parut senzational la salau desi l-am luat pentru stiuca!!! Parerea mea ca mana si reflexul acesteia conteaza cel mai mult, chiar daca ai o ranga in mana sau o fleasca de fibra pe care nu o mai inghit!!![/quote]

No Adeline iaca cum practica omoara teoria...Acuma, nu ca in secret n-ai fi de acord cu mine,da stiu ca iti place sa ma fitilesti... :lol: :lol: :lol: Si da mai,iar nu am inteles... :lol: :lol: :lol: La wobler si la lingura se pescuieste numai pe liniar :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns