Da???Cine??Zamfi scrie:Corect Gigi "Fast and furious" frate! Eu il stiu pe unul care anul asta a jucat in "To fast to furious" ...
Teorii ...si practica care ne omoara
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Iei cumva in ultima vreme ceva medicamente care ai impresia"ca te fac mai destept"?Toate geniile sufera de un bruiaj psihologic.Stai linistit,tu ai scapat...de partea cu geniul.Adelin scrie:
...sau poate esti foarte intarziat, astia de au reflexe de mangusta rateaza tot....daca ai schimba cu o lanseta mai moale pana ai intepa avatul ar fi deja prajit si stopit cu mujei.![]()
![]()
![]()
![]()
E si asta o varianta.
![]()
![]()
![]()
Bai Adeline,multa lume n-are loc de mine,dar n-au decat sa stea inghesuiti.
Tu nu ai prea avut niciodata simtul umorului, de ce ai avea acuma?!elias scrie: Iei cumva in ultima vreme ceva medicamente care ai impresia"ca te fac mai destept"?Toate geniile sufera de un bruiaj psihologic.Stai linistit,tu ai scapat...de partea cu geniul.
Bai Adeline,multa lume n-are loc de mine,dar n-au decat sa stea inghesuiti.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Eu frate!semlecangheorghe scrie:Da???Cine??Zamfi scrie:Corect Gigi "Fast and furious" frate! Eu il stiu pe unul care anul asta a jucat in "To fast to furious" ...![]()
Azi m-o mancat sub coada sa dau cu monofilament ca na! sa fiu mai moderat si inca pe o lanseta cu un varf permisiv (care va sa zica o rata de revenire mai redusa) si stii ce am patit? Mi-a dat tren si dupa ce l-am plimbat pe stiucoi o juma de balta mi-a scuipat voblerul de 8 cm ca pe nimic...Deci nu l-a inhalat nici asa
Apoi ,ca tacamul sa fie complet cu echipamentul "mai bland" intep la jeli si un crap asa pana la 10 kg care dupa minute interesante
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cu toate ca si eu sunt adeptul lansetelor, respectiv ansamblului mai rigid, Zamfi tu crezi ca daca ai fi avut un asa ansamblu nu ai fi pierdut pestii? Eu cred ca da. Nu a fost sa fie, practic s-au dezgatat singuri, nu ca n-ar fi inhalat naluca regulamentar sau ai gresit tu in manevrarea lor in drill.
Parerea mea.
Parerea mea.
Ai perfecta dreptate dar trebuia sa bag si eu ceva de necazGogol scrie:Cu toate ca si eu sunt adeptul lansetelor, respectiv ansamblului mai rigid, Zamfi tu crezi ca daca ai fi avut un asa ansamblu nu ai fi pierdut pestii? Eu cred ca da. Nu a fost sa fie, practic s-au dezgatat singuri, nu ca n-ar fi inhalat naluca regulamentar sau ai gresit tu in manevrarea lor in drill.
Parerea mea.
Ca doar nu oi fi eu de bai ,nu? Niciodata! Eu pescuiesc perfect
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.