Teorii ...si practica care ne omoara

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2012, 07:29

Zamfi scrie:Corect Gigi "Fast and furious" frate! Eu il stiu pe unul care anul asta a jucat in "To fast to furious" ... :lol:
Da???Cine?? :roll: :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2012, 09:40

Adelin scrie:
...sau poate esti foarte intarziat, astia de au reflexe de mangusta rateaza tot....daca ai schimba cu o lanseta mai moale pana ai intepa avatul ar fi deja prajit si stopit cu mujei. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E si asta o varianta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Iei cumva in ultima vreme ceva medicamente care ai impresia"ca te fac mai destept"?Toate geniile sufera de un bruiaj psihologic.Stai linistit,tu ai scapat...de partea cu geniul.
Bai Adeline,multa lume n-are loc de mine,dar n-au decat sa stea inghesuiti.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2012, 12:18

elias scrie: Iei cumva in ultima vreme ceva medicamente care ai impresia"ca te fac mai destept"?Toate geniile sufera de un bruiaj psihologic.Stai linistit,tu ai scapat...de partea cu geniul.
Bai Adeline,multa lume n-are loc de mine,dar n-au decat sa stea inghesuiti.
Tu nu ai prea avut niciodata simtul umorului, de ce ai avea acuma?! :lol: :lol: :lol: am crezut ca putina caterinca nu strica, dar se pare ca nu e asa...apa rece, frig afara, pestele amortit, lanseta prea ranga, firul prea textil, frana stransa e normal sa cedezi. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2012, 13:14

Aleg sa-ti raspund pe mp.S-au tulburat prea mult topicurile in ultima vreme.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2012, 13:49

...desi erai on-topic, cel putin in teorie. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2012, 16:37

semlecangheorghe scrie:
Zamfi scrie:Corect Gigi "Fast and furious" frate! Eu il stiu pe unul care anul asta a jucat in "To fast to furious" ... :lol:
Da???Cine?? :roll: :roll:
Eu frate! :lol: Toata iarna asta am dat cu fast si x-fast!Si putin suparat pe deasupra :lol:
Azi m-o mancat sub coada sa dau cu monofilament ca na! sa fiu mai moderat si inca pe o lanseta cu un varf permisiv (care va sa zica o rata de revenire mai redusa) si stii ce am patit? Mi-a dat tren si dupa ce l-am plimbat pe stiucoi o juma de balta mi-a scuipat voblerul de 8 cm ca pe nimic...Deci nu l-a inhalat nici asa :lol: E drept ca doi pari infipti in balta de oaresce plasari au avut un rol determinant in eliberare dar oricum... :twisted:

Apoi ,ca tacamul sa fie complet cu echipamentul "mai bland" intep la jeli si un crap asa pana la 10 kg care dupa minute interesante :lol: se duce si dansul la Boboteaza ca bag sama ca-l astepta popa ! Deci eu nu cred ca mai dau curand cu echipamente din astea care permit inhalarea usoara a nalucii...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 06 Ian 2012, 16:43

Cu toate ca si eu sunt adeptul lansetelor, respectiv ansamblului mai rigid, Zamfi tu crezi ca daca ai fi avut un asa ansamblu nu ai fi pierdut pestii? Eu cred ca da. Nu a fost sa fie, practic s-au dezgatat singuri, nu ca n-ar fi inhalat naluca regulamentar sau ai gresit tu in manevrarea lor in drill.
Parerea mea.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2012, 16:56

Gogol scrie:Cu toate ca si eu sunt adeptul lansetelor, respectiv ansamblului mai rigid, Zamfi tu crezi ca daca ai fi avut un asa ansamblu nu ai fi pierdut pestii? Eu cred ca da. Nu a fost sa fie, practic s-au dezgatat singuri, nu ca n-ar fi inhalat naluca regulamentar sau ai gresit tu in manevrarea lor in drill.
Parerea mea.
Ai perfecta dreptate dar trebuia sa bag si eu ceva de necaz :lol:

Ca doar nu oi fi eu de bai ,nu? Niciodata! Eu pescuiesc perfect :datz: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Ian 2012, 17:17

Daca ii sa-l scapi cu fast il scapi si mai repede :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2012, 17:43

SF scrie:Daca ii sa-l scapi cu fast il scapi si mai repede :wink:
Asa-i ,macar nu te mai chinui! :lol: Sau ma rog, amagesti...

Scrie răspuns