Shimano V Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Noi 2009, 23:11

pikeman scrie:@adrignat - senior member

aici vorbesti cu pescari veterani si cu molinete veterane :wink: :lol: :lol:
ia zi bre veterane cu ce molinete veterane pescuiesti tu p-acol' pe unde te-nvarti tu? 8) :twisted: :lol:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 10 Noi 2009, 23:11

In prezent folosesc Daiwa dar asta nu inseamna ca nu imi plac mulinetele Shimano.Anul viitor vreau sa cumpar un Twinpower ca prea laudate mai sunt.
E adevarat ca Daiwele sunt mai galagioase dar asta nu inseamna ca se strica mai repede decat 'bicicletele'.
Oricum in categoria sub 100$ nici Daiwa nici Shimano nu fac mulinete bune.In aceasta categorie exista variante mai bune cred.
La mulinetele de top cred ca Daiwa are un mic avantaj.Uitati-va si voi la Steez,Morethan,etc...Shimano nu au concurenti seriosi pentru mulinetele astea.
Umbla vorba ca angrenajele shimano sunt mai silentioase dar cica cele de la Daiwa sunt mai rezistente.Adevarul il voi afla de'abia dupa ce le voi avea in casa pe amandoua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 23:16

adrignat scrie:ce animat e brusc forumu asta....ca in vremurile bune! :lol:
trebuia sa mai apara un subiect bun......astia d prin banat vaz ca au haru asta! :lol: :lol: :lol:
:wink:
In timp ce forumul nostru inforeste de la un minut la altul, alt forum-clona se stinge trist, existand chiar pericolul de a fi acoperit de primii fulgi de nea....pacat, trist chiar as putea spune! :cry:... au mai ramas doar catziva tovarasi-clone sa stinga becul si sa inchida robinetzii. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2009, 23:20

Adelin scrie:
adrignat scrie:ce animat e brusc forumu asta....ca in vremurile bune! :lol:
trebuia sa mai apara un subiect bun......astia d prin banat vaz ca au haru asta! :lol: :lol: :lol:
:wink:
In timp ce forumul nostru inforeste de la un minut la altul, alt forum-clona se stinge trist, existand chiar pericolul de a fi acoperit de primii fulgi de nea....pacat, trist chiar as putea spune! :cry:... au mai ramas doar catziva tovarasi-clone sa stinga becul si sa inchida robinetzii. :lol:
da' ce , forumul ala are iuzeri? :lol: am auzit ca bantuie doar o fantoma pe acolo cu vro 5000 de postari, am aruncat mai demult un ochi, am vazut ca ea intreba ea raspundea :lol: creca ii asa fiindca era un forum liber la discutii si nimeni nu putea fi banat :lol: sau ma insel? :? :lol: :lol: :lol:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 10 Noi 2009, 23:20

blonde sau brunete ?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Noi 2009, 23:23

incredibil, 9 pagini in cateva ore, Adelin tre' sa recunosc ca esti talentat :)

acum serios, ce varianta de la shimano as putea lua in loc de fuego, la aceiasi bani? macar ca idee...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2009, 23:23

Despre ce forum vorbiti ? Singurul de pe planeta care nu apartine vreunui magazin de pescuit ? :roll:
S-a dus de mult pe copca, inca din primavara ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Noi 2009, 23:31

leba scrie:incredibil, 9 pagini in cateva ore, Adelin tre' sa recunosc ca esti talentat :)

acum serios, ce varianta de la shimano as putea lua in loc de fuego, la aceiasi bani? macar ca idee...
daca vrei sa dai banii aia pe o mulineta mai bine te-ai orienta catre piata japoneza... :)
asa e si foarte greu sa dai gres

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2009, 23:32

razvan m. scrie:Despre ce forum vorbiti ? Singurul de pe planeta care nu apartine vreunui magazin de pescuit ? :roll:
S-a dus de mult pe copca, inca din primavara ! :lol:
mo pus dreq de am cetit nitel, hai ba, m-am dezgustat, ceva aberatii cu stefan dinu si mana lu gyorg, saracu schizofrenic, cauta inedituri aberante din discutiile cu el insusi :lol:

oare are shimano si daiwa pe forumul ala ? Lotu Pantelimon sigur o fo prins la una din ele :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Noi 2009, 05:15

Adelin scrie:
Frecati voi mult punctul G :lol: :lol: ca odata apare ghemotocul si incepe sa juiseze pe aici :lol: :lol:Bine,bine,va fi undercover,nu va aparea direct sub titulatura"lindicul",se va da drept 'ochiul bej". :lol: :lol:

Scrie răspuns