ia zi bre veterane cu ce molinete veterane pescuiesti tu p-acol' pe unde te-nvarti tu?pikeman scrie:@adrignat - senior member
aici vorbesti cu pescari veterani si cu molinete veterane![]()
![]()
Shimano V Daiwa
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
In prezent folosesc Daiwa dar asta nu inseamna ca nu imi plac mulinetele Shimano.Anul viitor vreau sa cumpar un Twinpower ca prea laudate mai sunt.
E adevarat ca Daiwele sunt mai galagioase dar asta nu inseamna ca se strica mai repede decat 'bicicletele'.
Oricum in categoria sub 100$ nici Daiwa nici Shimano nu fac mulinete bune.In aceasta categorie exista variante mai bune cred.
La mulinetele de top cred ca Daiwa are un mic avantaj.Uitati-va si voi la Steez,Morethan,etc...Shimano nu au concurenti seriosi pentru mulinetele astea.
Umbla vorba ca angrenajele shimano sunt mai silentioase dar cica cele de la Daiwa sunt mai rezistente.Adevarul il voi afla de'abia dupa ce le voi avea in casa pe amandoua.

E adevarat ca Daiwele sunt mai galagioase dar asta nu inseamna ca se strica mai repede decat 'bicicletele'.
Oricum in categoria sub 100$ nici Daiwa nici Shimano nu fac mulinete bune.In aceasta categorie exista variante mai bune cred.
La mulinetele de top cred ca Daiwa are un mic avantaj.Uitati-va si voi la Steez,Morethan,etc...Shimano nu au concurenti seriosi pentru mulinetele astea.
Umbla vorba ca angrenajele shimano sunt mai silentioase dar cica cele de la Daiwa sunt mai rezistente.Adevarul il voi afla de'abia dupa ce le voi avea in casa pe amandoua.
In timp ce forumul nostru inforeste de la un minut la altul, alt forum-clona se stinge trist, existand chiar pericolul de a fi acoperit de primii fulgi de nea....pacat, trist chiar as putea spune!adrignat scrie:ce animat e brusc forumu asta....ca in vremurile bune!![]()
trebuia sa mai apara un subiect bun......astia d prin banat vaz ca au haru asta!![]()
![]()
![]()
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
						WSB CLUB
da' ce , forumul ala are iuzeri?Adelin scrie:In timp ce forumul nostru inforeste de la un minut la altul, alt forum-clona se stinge trist, existand chiar pericolul de a fi acoperit de primii fulgi de nea....pacat, trist chiar as putea spune!adrignat scrie:ce animat e brusc forumu asta....ca in vremurile bune!![]()
trebuia sa mai apara un subiect bun......astia d prin banat vaz ca au haru asta!![]()
![]()
![]()
... au mai ramas doar catziva tovarasi-clone sa stinga becul si sa inchida robinetzii.
incredibil, 9 pagini in cateva ore, Adelin tre' sa recunosc ca esti talentat 

acum serios, ce varianta de la shimano as putea lua in loc de fuego, la aceiasi bani? macar ca idee...

acum serios, ce varianta de la shimano as putea lua in loc de fuego, la aceiasi bani? macar ca idee...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
						East Spinning Team
daca vrei sa dai banii aia pe o mulineta mai bine te-ai orienta catre piata japoneza...leba scrie:incredibil, 9 pagini in cateva ore, Adelin tre' sa recunosc ca esti talentat![]()
asa e si foarte greu sa dai gres
mo pus dreq de am cetit nitel, hai ba, m-am dezgustat, ceva aberatii cu stefan dinu si mana lu gyorg, saracu schizofrenic, cauta inedituri aberante din discutiile cu el insusirazvan m. scrie:Despre ce forum vorbiti ? Singurul de pe planeta care nu apartine vreunui magazin de pescuit ?![]()
S-a dus de mult pe copca, inca din primavara !
oare are shimano si daiwa pe forumul ala ? Lotu Pantelimon sigur o fo prins la una din ele
Frecati voi mult punctul GAdelin scrie:
In timp ce forumul nostru inforeste de la un minut la altul, alt forum-clona se stinge trist, existand chiar pericolul de a fi acoperit de primii fulgi de nea....pacat, trist chiar as putea spune!... au mai ramas doar catziva tovarasi-clone sa stinga becul si sa inchida robinetzii.