Shimano V Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Noi 2009, 12:04

valistrati scrie: .....

P.S. Va intreb dragi fani Shimano ,oare e ce fondatorul Megabass , Yto a inceput colaboarea tocmai cu firma Daiwa ???

Va poate spune ceva chestia asta???
Faptul ca Yto, fondatorul Megabass, adica al unuia dintre cei mai renumiti producatori de lansete s-a asociat cu Daiwa, unul dintre dei mai buni producatori de mulinete, nu imi spune nimic. Absolut nimic.
Asocieri din astea sint multe si tin exclusiv de comert, de afaceri, nu de altceva.

De altfel, nici Megabass nu sunt chiar cele mai bune lansete de pe planteta, asa cum nici Daiwa nu sunt chiar cele mai bune mulinete. Sint la varf ambele, e clar.

De exemplu, in opinia mea, in materie de mulinete de top, Shimano ii depaseste clar pe cei de la Daiwa.
Astfel:

- spinning: Stella este peste Steez;

- casting, low profile: Calais DC (cu sistem digi control) este mult peste Steez;

- casting, round profile: Calcutta DC (cu sistem digi control) este mult peste Pluton.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 11 Noi 2009, 12:06

taberele e clar ca sunt impartite si s-a mai discutat despre shimano vs daiwa. cred ca ramane o chestie de dragoste la prima vedere, care uneori, ca in orice casnicie se mai lasa cu cate un divort.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Noi 2009, 12:08

Desi pare slabutza replica afacerile de cele mai multe ori la asta se rezuma...ce sa faci, din pacate "afacerile nu e poezie", cel mai slab lasa coada jos...cred ca asa a fost si in exemplul tau. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Noi 2009, 12:11

mihaip scrie:taberele e clar ca sunt impartite si s-a mai discutat despre shimano vs daiwa. cred ca ramane o chestie de dragoste la prima vedere, care uneori, ca in orice casnicie se mai lasa cu cate un divort.
Mihai la mine nu se pune problema de divort nu de alta dar nu am sa fiu nicidata macar indragostit daraminte insurat cu o URITA ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Noi 2009, 12:12

Adelin scrie:Desi pare slabutza replica afacerile de cele mai multe ori la asta se rezuma...ce sa faci, din pacate "afacerile nu e poezie", cel mai slab lasa coada jos...cred ca asa a fost si in exemplul tau. :lol:
Sa inteleg ca cel mai slab in cazul asta a fost Shimano???? :lol: :lol:

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 11 Noi 2009, 12:13

eu am inceput o relatie cu una din firme, acum vreo 2 ani am inselat-o odata cu contracandidata, dupa care m-am intors la vechea iubire :D

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 11 Noi 2009, 12:17

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... o-256.html

mulineta asta care este o serie limitata si o mulineta din clasa de varf de la megabass va spun un secret nu este made in japan este facuta in malayesia,oare de ce?d-nul yuki ito maximalizeaza profitu costuri de productie mai mici,nu era megabass o firma exclusivista unde calitatea era pe primul loc...poate era
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Noi 2009, 12:17

De exemplu, in opinia mea, in materie de mulinete de top, Shimano ii depaseste clar pe cei de la Daiwa.
......................................................................................................
Razvane ,e doar o opinie :D nu adevarul absolut..... :wink:
Acum va las sa" bateti cimpii" in continuare :) ...eu merg la pescuit si deabia astept sa ascult muzica ce-mi place DAIWA Simphony.. :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Noi 2009, 12:19

RYOBI scrie:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... o-256.html

mulineta asta care este o serie limitata si o mulineta din clasa de varf de la megabass va spun un secret nu este made in japan este facuta in malayesia,oare de ce?d-nul yuki ito maximalizeaza profitu costuri de productie mai mici,nu era megabass o firma exclusivista unde calitatea era pe primul loc...poate era
Aici poate ai dreptate dar Luvito 300 e Made in Japan ....stiai?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Noi 2009, 12:35

In urma cu ceva timp citeam un topic pe forumul TackleTour unde se dezbatea tocmai faptul ca o buna parte din lansetele Megabass nu sunt facute in Japonia.
E limpede ca si Mr.Yto e comerciant, nu face scule de pescuit sau afaceri de amorul artei.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns