discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
George1985
- veteran

-
Zilele trecute a facut unu' "prostia" sa-mi de-a pe mana o Stella 2500, s-o invart putin!
Si a avut dreptate femeia de la magazin ca imi strica ziua si ca o sa visez mulineta noaptea

)
Era si folosita vreo cateva pescuituri, dar era ca si noua.
Adevarat a spus un coleg, mai sus, ca o astfel de mulineta este o investitie pentru cine are posibilitatea si nu un moft neaparat, mai ales ca respectivul o dadea cu 1300 ron!

-
Andrei Op
- utilizator constant

Eu am niste stelle de cand m-am apucat de pescuit...merg ca atunci(multi ani)cea care merge la dunare...nu mai are nici ornamentele pe ea...merge perfect...ca passaturile din 89'...am luat o daiwa r'nessa acum 3 sapt ca era la bani putini,in 3 somni si maxim 20salaii,da inapoi...clentane,barraie,darraie,marraiee...e de **** si inca nu a vazut avatii,ce sa cer la o r'nessa cand un morethan nu merge ca in prima zi dupa 2-3luni,asa ca baietii cu tractorase,v-ati luat nici carute:))
singurul lucru pe care il am de obiectat la shimano,este materialul de unde ti degetele cand mulinezi,se uzeaza,se toaca si ajungi la schelet(vorbesc de modele3000)parca macar la o mulineta high end,gen stella mergea ceva mai"textolit"
Numai bine si fire intinse!
-
smg
- senior

-
Pot spune cu certitudine ca am avut niste shimano bblc pe cand pescuiam la crap si nu am fost prea incantat de ele....am trecut pe daiwa xbr 5500 care m-au uns pe suflet!!
M-am lasat de crap si m-am apucat de rapitor : am luat 2 certate de 2500/3000 , 2 td sol 2500/3000 si un exceller de 1500 care merg stas..! prin rotatie !
Singura problema am avut-o cu rulmentul de la galet de la o certate pe care l-am schimbat cu unul nou luat dupa Plat co jp ,si face acelasi zgomot...

!
In rest numai de bine!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
-
Adelin
- Moderator

Stella
FB e ca Mercedes-ul Cobra...facute sa dea firma faliment, de aceea
FD si ce a urmat dupa nu mai e acelas lucru. Cred ca cei de la Shimano si-au dat seama de asta.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB