Shimano V Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 10 Noi 2009, 22:24

razvan m. scrie:
RYOBI scrie: si era si la oferta la banii astia ce bicicleta imi iau?
http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... DCTSR.html
Eu zic sa iei totusi Certatele. Poate dupa ce ii vei gasi leacul la fasaitul acela imi spui si mie. :wink:
chiar ca la asta nu ma asteptam la o mulineta cu pretenti ca certate sa fluiere rulmentu de la galet si presupun ca nu a inceput sa huruie dupa 5 sezoane?daiwa mea theory suiera rulmentul de azi a 3-a partida, maine o fac bucati o tunez eventual caut rulment de schimb chiar de la o bicicleta
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Noi 2009, 22:24

pe toate forumurile din lumea astea si mai ales pe alea de saltwater exista o varianta a topicului astuia.....
si peste tot o sa gasiti tipi care sa zica:stella e cea mai tare "demonstrat stiintific" sau saltiga e cea mai tare tot "demonstrat stiintific".....
la fel si pe alea de freshwater....
o sa gasesti peste tot unu caruia i-a cedat stella sau certatele(dupa caz) in lupta cu pestele vietii.......
dupa cum mai spuneam o data......."eye of the beholder"e cel care face legea...
pescuitu e facut ca pescaru sa se simta bine.daca tu te simti mai bine pescuind cu shimano sau cu daiwa,da-i inainte! :wink:
io ma simt mai bine pescuind cu daiwa si nimeni nu o sa ma faca sa ma simt mai bine pescuind cu o shimano,oricat de stelara ar fi! :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Noi 2009, 22:25

RYOBI scrie:ma puneti pe ganduri si eu care vroiam sa ma zvarlu pe o daiwa certate si-mi ziceam gata m-am rezolvat am mulineta pana mi se face paru alb...poate ar trebui sa ma uit si la biciclete :?:
si eu voiam sa-mi iau o fuego dar cred ca ma mai gandesc odata.
stimati useri de shimano, ce mulineta pot sa-mi iau de 250 de coco? :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Noi 2009, 22:26

caldia zaion! :lol: :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2009, 22:26

mi clar acum , cea mai buna molineta ii molineta mea :lol: :lol: :lol:

o mica poveste, cica intra unu intr-un putz dupa niste apa, de unde nu mai iese nimeni in viata, inauntru un duh ii arata fumeia lui, o grasa urata si zbarcita si il intreaba: "ce parere ai despre sotia mea, ii urata sau frumoasa?"
se scarpina asta dupa ceafa si zice "poi, fiecare om cu gustul lui!"
"bine ai grait, daca ziceai ca ii frumoasa te omoram ca nu e adevarat, daca ziceai ca ii urata te omoram ca pentru mine ii frumoasa"

acu nush, mie-mi place shimano-daiwa, ba daiwa-shimano, creca ma rezum la o okuma de 30 de lei de la rusi :lol: oi ce ma mai doare capu :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 22:26

valistrati scrie:Colega, nu vreau sa te supar, dar sincer ai pescuit cu o Stella FB? ...ca daca raspunsul este nu atunci vorbim limbi diferite.
........................................................................................................
Colega tu ce crezi?
O fi tu omul care nu face compromisuri ,dar nici eu nu cred ca sunt vre-un ignorant :oops: ....asa ca nu cred ca vorbim limbi diferite ...
Colega, nu mi-ai raspuns concret la intrebarea cu StellaFB....deci ai sau nu pescuit-o.
Io nu am zis ca faci rabat de la calitate, ca am vazut ceva scule la tine, deci nu vad de unde concluzia gresta ca ai fi ignoant?!...si totusi io cred ca nu vorbim aceeasi limba.
Asta e ca si in bancul cu logica....daca nu ai acvariu nu inseamna neaparat ca esti homosexual. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Noi 2009, 22:27

adrignat scrie:caldia zaion! :lol: :D
Si iti mai ramin bani si de o shimano Exage .... :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 22:33

adrignat scrie:p
io ma simt mai bine pescuind cu daiwa si nimeni nu o sa ma faca sa ma simt mai bine pescuind cu o shimano,oricat de stelara ar fi! :wink:
...pai vezi colega, pt asta am deschis acest topic, nu ca sa ma laud io ca Stella mea e ca mai buna, ci pt a demola mentalitatea impietrita a unora care nu vor sa accepe evidentza. :wink: ...si vad ca multzi incep deja sa vada ca mulinetele nu incep doar cu litera "D"! :idea:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 10 Noi 2009, 22:33

chiar is curios la ce bani vor fi bicicletele in Ro dupa ce deschid astia depozitu 8)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2009, 22:36

vezi d'aia trebuia poll, ca amu nu stim cati generali SS vs cati generali D is in joc, pare echilibrat totusi :lol:

Scrie răspuns