chiar ca la asta nu ma asteptam la o mulineta cu pretenti ca certate sa fluiere rulmentu de la galet si presupun ca nu a inceput sa huruie dupa 5 sezoane?daiwa mea theory suiera rulmentul de azi a 3-a partida, maine o fac bucati o tunez eventual caut rulment de schimb chiar de la o bicicletarazvan m. scrie:Eu zic sa iei totusi Certatele. Poate dupa ce ii vei gasi leacul la fasaitul acela imi spui si mie.RYOBI scrie: si era si la oferta la banii astia ce bicicleta imi iau?
http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... DCTSR.html
Shimano V Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pe toate forumurile din lumea astea si mai ales pe alea de saltwater exista o varianta a topicului astuia.....
si peste tot o sa gasiti tipi care sa zica:stella e cea mai tare "demonstrat stiintific" sau saltiga e cea mai tare tot "demonstrat stiintific".....
la fel si pe alea de freshwater....
o sa gasesti peste tot unu caruia i-a cedat stella sau certatele(dupa caz) in lupta cu pestele vietii.......
dupa cum mai spuneam o data......."eye of the beholder"e cel care face legea...
pescuitu e facut ca pescaru sa se simta bine.daca tu te simti mai bine pescuind cu shimano sau cu daiwa,da-i inainte!
io ma simt mai bine pescuind cu daiwa si nimeni nu o sa ma faca sa ma simt mai bine pescuind cu o shimano,oricat de stelara ar fi!
si peste tot o sa gasiti tipi care sa zica:stella e cea mai tare "demonstrat stiintific" sau saltiga e cea mai tare tot "demonstrat stiintific".....
la fel si pe alea de freshwater....
o sa gasesti peste tot unu caruia i-a cedat stella sau certatele(dupa caz) in lupta cu pestele vietii.......
dupa cum mai spuneam o data......."eye of the beholder"e cel care face legea...
pescuitu e facut ca pescaru sa se simta bine.daca tu te simti mai bine pescuind cu shimano sau cu daiwa,da-i inainte!

io ma simt mai bine pescuind cu daiwa si nimeni nu o sa ma faca sa ma simt mai bine pescuind cu o shimano,oricat de stelara ar fi!

si eu voiam sa-mi iau o fuego dar cred ca ma mai gandesc odata.RYOBI scrie:ma puneti pe ganduri si eu care vroiam sa ma zvarlu pe o daiwa certate si-mi ziceam gata m-am rezolvat am mulineta pana mi se face paru alb...poate ar trebui sa ma uit si la biciclete
stimati useri de shimano, ce mulineta pot sa-mi iau de 250 de coco?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
mi clar acum , cea mai buna molineta ii molineta mea
o mica poveste, cica intra unu intr-un putz dupa niste apa, de unde nu mai iese nimeni in viata, inauntru un duh ii arata fumeia lui, o grasa urata si zbarcita si il intreaba: "ce parere ai despre sotia mea, ii urata sau frumoasa?"
se scarpina asta dupa ceafa si zice "poi, fiecare om cu gustul lui!"
"bine ai grait, daca ziceai ca ii frumoasa te omoram ca nu e adevarat, daca ziceai ca ii urata te omoram ca pentru mine ii frumoasa"
acu nush, mie-mi place shimano-daiwa, ba daiwa-shimano, creca ma rezum la o okuma de 30 de lei de la rusi
oi ce ma mai doare capu

o mica poveste, cica intra unu intr-un putz dupa niste apa, de unde nu mai iese nimeni in viata, inauntru un duh ii arata fumeia lui, o grasa urata si zbarcita si il intreaba: "ce parere ai despre sotia mea, ii urata sau frumoasa?"
se scarpina asta dupa ceafa si zice "poi, fiecare om cu gustul lui!"
"bine ai grait, daca ziceai ca ii frumoasa te omoram ca nu e adevarat, daca ziceai ca ii urata te omoram ca pentru mine ii frumoasa"
acu nush, mie-mi place shimano-daiwa, ba daiwa-shimano, creca ma rezum la o okuma de 30 de lei de la rusi

Colega, nu mi-ai raspuns concret la intrebarea cu StellaFB....deci ai sau nu pescuit-o.valistrati scrie:Colega, nu vreau sa te supar, dar sincer ai pescuit cu o Stella FB? ...ca daca raspunsul este nu atunci vorbim limbi diferite.
........................................................................................................
Colega tu ce crezi?
O fi tu omul care nu face compromisuri ,dar nici eu nu cred ca sunt vre-un ignorant....asa ca nu cred ca vorbim limbi diferite ...
Io nu am zis ca faci rabat de la calitate, ca am vazut ceva scule la tine, deci nu vad de unde concluzia gresta ca ai fi ignoant?!...si totusi io cred ca nu vorbim aceeasi limba.
Asta e ca si in bancul cu logica....daca nu ai acvariu nu inseamna neaparat ca esti homosexual.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
...pai vezi colega, pt asta am deschis acest topic, nu ca sa ma laud io ca Stella mea e ca mai buna, ci pt a demola mentalitatea impietrita a unora care nu vor sa accepe evidentza.adrignat scrie:p

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB