Shimano V Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2009, 21:53

Se scrie prea repede pe topicul asta si nu se mai intelege cine cui raspune. Eu ii raspundeam lui Adelin in postarea anterioara.
Simt nevoia sa ma justific pentru ca nu doresc sa sa interpreteze gresit.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Noi 2009, 21:57

ce animat e brusc forumu asta....ca in vremurile bune! :lol:
trebuia sa mai apara un subiect bun......astia d prin banat vaz ca au haru asta! :lol: :lol: :lol:
:wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 21:57

Tu scrie numa acolo ca de interpretat se interpreteaza oricum... :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 22:00

Pai da ma, ca voi nu va ganditi ca vine iarna si tre' sa va dea cineva impulsu', sa nu inrati in hibernare, hahalerelor care sunteti. :lol: :lol: :lol: ...ca vad ca va pricepeti la butoane nu gluma! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Noi 2009, 22:00

Adelin scrie:Io nu ma chinui sa explic nimanui, doar ca imi place sa fiu obiectiv, mai ales cand sculele pe care le cumpar.Faptul ca le-am platit imi da dreptul sa imi spun parerea despre ele.Deci am avut Daiwa si pot sa spun ca nu o sa mai pun mana pe nici o mulineta care incepe cu "D" in viatza mea...doar in cazul in care Shimano o sa puna un "D" inainte de "S". :lol: :lol: :lol:
Sa fii sanatos ...si sa-ti invirti cu folos "bicicletele"....cit despre obiectivitate ....nu stiu daca e in strinsa legatura cu banii investiti. :lol: ...dar ma rog ...cit despre a ne da cu parerea despre ce cumpara sunt de acord ....fiecare scapa de banii lui cum crede ... :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Noi 2009, 22:01

si eu va raspund din viitor; maine ma duc sa cumpar o mulineta daiwa si una shimano, ca asa de rau ma simt ca nu am nicio mulineta din aia masculina :D sa vorbesc si eu in cunoastinta de cauza...

ba mint: am si prins 3 salai cu o Stella 2500, phii cum am putut sa uit, am facut cu lanseta shimano&stella 2500 vreo 4 lansari si am prins 3 salai.
si pot sa compar cu o daiwa de muzeu de vreo 15 ani pe care o am acasa.. s-ar putea sa o vand, ofertati-ma fani daiwa :D

si nu va temeti, vor intra toti in hora, mai trebe putina rabdare :))
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 10 Noi 2009, 22:01

ma puneti pe ganduri si eu care vroiam sa ma zvarlu pe o daiwa certate si-mi ziceam gata m-am rezolvat am mulineta pana mi se face paru alb...poate ar trebui sa ma uit si la biciclete :?:
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Noi 2009, 22:02

adrignat scrie:ce animat e brusc forumu asta....ca in vremurile bune! :lol:
trebuia sa mai apara un subiect bun......astia d prin banat vaz ca au haru asta! :lol: :lol: :lol:
:wink:
asta nu e subiect bun; e ACELASI subiect bun ;)
probabil ca Adelin vrea sa o puna de o revolutie si vrea sa stie cum reactioneaza masele, care mase dupa cum se vede.... au luat-o la vale :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 10 Noi 2009, 22:03

Adelin scrie:Pai da ma, ca voi nu va ganditi ca vine iarna si tre' sa va dea cineva impulsu', sa nu inrati in hibernare, hahalerelor care sunteti. :lol: :lol: :lol: ...ca vad ca va pricepeti la butoane nu gluma! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

atat - :respekt:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 10 Noi 2009, 22:05

si era si la oferta la banii astia ce bicicleta imi iau?
http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... DCTSR.html
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Scrie răspuns