Shimano V Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai da ma, ca voi nu va ganditi ca vine iarna si tre' sa va dea cineva impulsu', sa nu inrati in hibernare, hahalerelor care sunteti.
...ca vad ca va pricepeti la butoane nu gluma!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Sa fii sanatos ...si sa-ti invirti cu folos "bicicletele"....cit despre obiectivitate ....nu stiu daca e in strinsa legatura cu banii investiti.Adelin scrie:Io nu ma chinui sa explic nimanui, doar ca imi place sa fiu obiectiv, mai ales cand sculele pe care le cumpar.Faptul ca le-am platit imi da dreptul sa imi spun parerea despre ele.Deci am avut Daiwa si pot sa spun ca nu o sa mai pun mana pe nici o mulineta care incepe cu "D" in viatza mea...doar in cazul in care Shimano o sa puna un "D" inainte de "S".![]()
![]()

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
si eu va raspund din viitor; maine ma duc sa cumpar o mulineta daiwa si una shimano, ca asa de rau ma simt ca nu am nicio mulineta din aia masculina
sa vorbesc si eu in cunoastinta de cauza...
ba mint: am si prins 3 salai cu o Stella 2500, phii cum am putut sa uit, am facut cu lanseta shimano&stella 2500 vreo 4 lansari si am prins 3 salai.
si pot sa compar cu o daiwa de muzeu de vreo 15 ani pe care o am acasa.. s-ar putea sa o vand, ofertati-ma fani daiwa
si nu va temeti, vor intra toti in hora, mai trebe putina rabdare
)

ba mint: am si prins 3 salai cu o Stella 2500, phii cum am putut sa uit, am facut cu lanseta shimano&stella 2500 vreo 4 lansari si am prins 3 salai.
si pot sa compar cu o daiwa de muzeu de vreo 15 ani pe care o am acasa.. s-ar putea sa o vand, ofertati-ma fani daiwa

si nu va temeti, vor intra toti in hora, mai trebe putina rabdare

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
asta nu e subiect bun; e ACELASI subiect bunadrignat scrie:ce animat e brusc forumu asta....ca in vremurile bune!![]()
trebuia sa mai apara un subiect bun......astia d prin banat vaz ca au haru asta!![]()
![]()
![]()

probabil ca Adelin vrea sa o puna de o revolutie si vrea sa stie cum reactioneaza masele, care mase dupa cum se vede.... au luat-o la vale

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
si era si la oferta la banii astia ce bicicleta imi iau?
http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... DCTSR.html
http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... DCTSR.html