discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
RYOBI
- veteran

razvan m. scrie:Am doua Daiwa care nu au fost deloc ieftine: un Fuego 2000, modelul vechi cu corpul din magneziu si un Certate 2000. Ambele fasaie ca toti dracii la galet. La nicio mulineta Shimano nu am patit asa ceva.
Stie careva care e leacul ? Eventual de unde as putea sa imi comand rulmenti noi pentru galet, daca asta ar rezolva problema.
Va rog, nu imi spuneti ca solutia e sa le inlocuiesc cu altele de la Shimano. Pe asta o stiam deja.

degreseaza rulmentul unge cu vaselina de calitate si ar trebui sa fie liniste cand pescuiesti
-
razvan m.
- veteran

-
adrignat scrie:
.....
ai desfacut galetul?
L-am desfacut de mai multe ori si am uns de fiecare data rulmentul. In scurt timp face la fel.
Nu stiu, m-am gandit ca poate rulmentii nu sint capsulati etans si permit sa intre mizeria. E drept ca am inceput sa nu mai aud fasaitul de la o vreme. Insa as vrea sa reyolv problema nu sa o ignor.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
vali stratonov
- veteran

andrei-ovidiu scrie:Ee, acuma nu fii sarcastic Vali...stii bine ce am vrut sa spun...
Subiectul este oricum paradezbatut...in schimb nu s-a punctat direct la subiect puncte forte si minusuri ale celor 2 firme...

Frate ,nici nu mai conteaza ....chestiunea e de "nerezolvat" aici pe forum asa incit chiar nu-mi bat capul.....
Ultimul meu gind e sa ajung sa-mi compar sculele cu ....Ilie

baiatul ala cu tricou NYPD si imbracat tot timpul cu neoprenul cu insemnele Cabelas,mindru de parca ar fi imbracat in Armani ...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
oby 1
- veteran

Acu' mi-am luat pishtol si am renuntzat definitiv la serviciile firmei DAIWA. Laughing Laughing Laughing
acu poti astepta linistit rasaritul in poiana din spatele ruinelor

-
vali stratonov
- veteran

Ca sa fiu sincer ,habar nu am de ce nu-ti place modelul nou ....sa faca rabat de calitate cei de la firma de biciclete ?
Altfel cum sa interpretez?
Dar te rog nu incerca sa-mi explici mie ci mai bine fanilor Shimano ....
pe mine oricum nu ma intereseaza prea tare ...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
razvan m.
- veteran

-
Poate pentru ca ai fost lasat sa castigi, vorba unui paranoic !

)

)

)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
SVF
- veteran

valistrati scrie:andrei-ovidiu scrie:Ee, acuma nu fii sarcastic Vali...stii bine ce am vrut sa spun...
Subiectul este oricum paradezbatut...in schimb nu s-a punctat direct la subiect puncte forte si minusuri ale celor 2 firme...

Frate ,nici nu mai conteaza ....chestiunea e de "nerezolvat" aici pe forum asa incit chiar nu-mi bat capul.....
Ultimul meu gind e sa ajung sa-mi compar sculele cu ....Ilie

baiatul ala cu tricou NYPD si imbracat tot timpul cu neoprenul cu insemnele Cabelas,mindru de parca ar fi imbracat in Armani ...

Da ce pacatele mele ai cu mine ?Eu sunt un simplu pescar,prind peste ,atat,asta-i placerea mea,nu sa plimb scule de fitze ...Muta-ti ideile cretze de langa mine

-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB