Shimano V Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
vezi ca si la daiwa spre ex la: morethan, exist steez, luvias, certate, sol, fuego(nu am dat decat cu 1000, iar la 14-20gr incepea sa rontaie) e cam acelasi lucruadrignat scrie:mie sincer imi place senzatia aia de a fi in contact direct cu angrenajele pe care o ai cand pescuiesti cu o daiwa.......sa simti ca tu le invarti pe ele,nu ti-o iau ele inainte(senzatie pe care am avut-o cu unele shimano).......

colegu, mega anti-argument
m-am cujetat rapid si e de ras asta asa ca nu ma pot abtine,
ce rost are sa mancam la mama acasa, sau sa zicem ca e mai buna mancarea lu' bunica daca MC Donald's face mancare din 1920

P.S. ptiu si cand ma gandesc ca is fan Daiwa si ma contrazic cu tine
tot ma amagesc ca nu am gresit cu Shimano-ul asta deh

m-am cujetat rapid si e de ras asta asa ca nu ma pot abtine,
ce rost are sa mancam la mama acasa, sau sa zicem ca e mai buna mancarea lu' bunica daca MC Donald's face mancare din 1920

P.S. ptiu si cand ma gandesc ca is fan Daiwa si ma contrazic cu tine

-
- veteran
.......................................................................................................
Colegu ,daca atita ai priceput din ceea ce am zis ce sa fac
... in definitiv nu toti avem acelasi IQ....nu??? 
.......................................................................................................
Colegu ,daca atita ai priceput din ceea ce am zis ce sa fac

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
inafara de exist le-am invartit pe toate......si intr-adevar sunt muult peste "restu" ca finete a angrenajelor......dar parca tot esti in control!Ionut the carp scrie:vezi ca si la daiwa spre ex la: morethan, exist steez, luvias, certate, sol, fuego(nu am dat decat cu 1000, iar la 14-20gr incepea sa rontaie) e cam acelasi lucruadrignat scrie:mie sincer imi place senzatia aia de a fi in contact direct cu angrenajele pe care o ai cand pescuiesti cu o daiwa.......sa simti ca tu le invarti pe ele,nu ti-o iau ele inainte(senzatie pe care am avut-o cu unele shimano).......

-
- veteran