poti sa vi cu argumente de ce nu mai exista daiwa pt tine sau stellele stralucesc prea tare?Adelin scrie:Am tot am vazut ca sunt discutii pe alte topicuri despre cele 2 brand-uri.
Ca sa arunc primul manusa, uite pt mine exista Shimano si atat.
Shimano V Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Shimano V Daiwa
-
- veteran
Adeline tata ai deschis un topic si o discutie veche de cand lumea...
Clar la momntul actual nu exista decat Shimano sau Daiwa...multe sunt argumentele pro si contra...inutil sa le mai enumar ca s-a discutat in 1456789 de mesaje pana acuma...e clar o chestie de gustibus...
Eu unul votez pt. Shimano...desi sunt si Daiwe adevarate, personal raman la Shimano.
Cert este ca angrenajele unei biciclete Shimano sunt super adevarate...asa ca si o mulineta Shimano se-nvarte asemenea unui pinion/lant/disc/roti Shimano, adica speachless
Clar la momntul actual nu exista decat Shimano sau Daiwa...multe sunt argumentele pro si contra...inutil sa le mai enumar ca s-a discutat in 1456789 de mesaje pana acuma...e clar o chestie de gustibus...
Eu unul votez pt. Shimano...desi sunt si Daiwe adevarate, personal raman la Shimano.
Cert este ca angrenajele unei biciclete Shimano sunt super adevarate...asa ca si o mulineta Shimano se-nvarte asemenea unui pinion/lant/disc/roti Shimano, adica speachless

-
- veteran
...apoi io cred ca sigur nu e de la molinete...poate e de la aparatul foto.ilie scrie:@Adelin
Mai era unul pe aici mare fan Daiwa.Tu vad ca esti fan Shimano.Oare din cauza mulinetelor sa fie diferenta aia mare dintre galeriile voastre?![]()

Oricum recunosc am avut multe mulinete Daiwa, care mai de care, ultima pe care tocmai am si vandut-o de curand, o foloseam in curte toamna cand voiam sa alung ciorile care dadeau iama in nuci.Acu' mi-am luat pishtol si am renuntzat definitiv la serviciile firmei DAIWA.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Am doua Daiwa care nu au fost deloc ieftine: un Fuego 2000, modelul vechi cu corpul din magneziu si un Certate 2000. Ambele fasaie ca toti dracii la galet. La nicio mulineta Shimano nu am patit asa ceva.
Stie careva care e leacul ? Eventual de unde as putea sa imi comand rulmenti noi pentru galet, daca asta ar rezolva problema.
Va rog, nu imi spuneti ca solutia e sa le inlocuiesc cu altele de la Shimano. Pe asta o stiam deja.
Stie careva care e leacul ? Eventual de unde as putea sa imi comand rulmenti noi pentru galet, daca asta ar rezolva problema.
Va rog, nu imi spuneti ca solutia e sa le inlocuiesc cu altele de la Shimano. Pe asta o stiam deja.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
-
- veteran
Acum si asat-i adevarat ca nu toti poate sa-si ia "bicicleta stella' moca pe vouchere ...Adelin scrie:...apoi io cred ca sigur nu e de la molinete...poate e de la aparatul foto.ilie scrie:@Adelin
Mai era unul pe aici mare fan Daiwa.Tu vad ca esti fan Shimano.Oare din cauza mulinetelor sa fie diferenta aia mare dintre galeriile voastre?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oricum recunosc am avut multe mulinete Daiwa, care mai de care, ultima pe care tocmai am si vandut-o de curand, o foloseam in curte toamna cand voiam sa alung ciorile care dadeau iama in nuci.Acu' mi-am luat pishtol si am renuntzat definitiv la serviciile firmei DAIWA.![]()
![]()

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
am si io modelul asta de fuego,exact marimea asta si nu am probleme de genu asta.......razvan m. scrie:Am doua Daiwa care nu au fost deloc ieftine: un Fuego 2000, modelul vechi cu corpul din magneziu si un Certate 2000. Ambele fasaie ca toti dracii la galet. La nicio mulineta Shimano nu am patit asa ceva.

ai desfacut galetul?
...nu colega, sigur ca solutia pt fasaitul de la galet nu e sa iti schimbi mulineta cu una de la Shimano....schimba doar rulmentii cu rulmenti de la Shimano si problema e rezoata.razvan m. scrie:Am doua Daiwa care nu au fost deloc ieftine: un Fuego 2000, modelul vechi cu corpul din magneziu si un Certate 2000. Ambele fasaie ca toti dracii la galet. La nicio mulineta Shimano nu am patit asa ceva.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
corectandrei-ovidiu scrie:Ee, acuma nu fii sarcastic Vali...stii bine ce am vrut sa spun...
Subiectul este oricum paradezbatut...in schimb nu s-a punctat direct la subiect puncte forte si minusuri ale celor 2 firme...
un punct minus l-a evidentiat razvan, am patit si io la daiwa drept este ca nu la un nivel ridicat al costului cum a mentionat el cele doua mulinete
ca plus si minus trebuie luate niste targeturi, under si over 200$ sa zicem
ca am si o trotineta de Shimano Catana, am scos vro 2 somotei la 6-7k si neste avati dar parca imi cam tremura chilotu ca o apuca zdranganeala la angrenaje cand rulam cu ea in gol ... paradoxul e ca vroiam sa o folosesc pe salbatic la Oltul inferior si na, am ajuns sa dau cu ea unde nu trebuie de nevoie la momentul respectiv, un plus ar fi ca aseza firu bine totusi , un textil pe o mulineta de 120 ron ramane riscant