Shimano V Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 22:36

pikeman scrie:ovidiu, nu cred ca vali pescuieste mai putin decat adelin

daiwa are galetu si pick-up-ul mai solide dupa parerea mea
Bine ai punctat aici zicand parerea mea, sa sti ca faptul ca sarma de la pick-up e mai groasa nu inseamna ca e mai rezistenta.Materialul din care e facut ii da robustimea....si asta nu e parerea mea sa sti! :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2009, 22:37

Apropo de biciclete. Si Daiwa face, de exemplu, ceasuri:

http://www.fishing-mart.eu/sklep/en/dai ... k5883.html

Totusi vorbim despre mulinete, cu plusuri si minusuri. Vreau sa aud plusuri la mulinetele Daiwa ! :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Noi 2009, 22:39

Adelin scrie:
valistrati scrie:Colega, nu vreau sa te supar, dar sincer ai pescuit cu o Stella FB? ...ca daca raspunsul este nu atunci vorbim limbi diferite.
........................................................................................................
Colega tu ce crezi?
O fi tu omul care nu face compromisuri ,dar nici eu nu cred ca sunt vre-un ignorant :oops: ....asa ca nu cred ca vorbim limbi diferite ...
Colega, nu mi-ai raspuns concret la intrebarea cu StellaFB....deci ai sau nu pescuit-o.
Io nu am zis ca faci rabat de la calitate, ca am vazut ceva scule la tine, deci nu vad de unde concluzia gresta ca ai fi ignoant?!...si totusi io cred ca nu vorbim aceeasi limba.
Asta e ca si in bancul cu logica....daca nu ai acvariu nu inseamna neaparat ca esti homosexual. :lol: :lol: :lol:
Colega sa fie si la tine vre-o treaba cu IQ-ul??? :lol:
Ignorant eram daca vorbeam despre ceva si nu aveam habar depre ce vorbesc ....nicidecum ca asi face eu rabat de la caltate ....
DA am pescuit cu Stella ca fi iti raspund concret ....asa ca pot spune ca vorbesc in cunostinta de cauza ....dar nu inteleg ce relevanta ar avea acest fapt ....
Sau poate ai vrea sa-mi schimb gusturile numai pt. simplu fapt ca ai tu 2-3 stella ... :lol:
Iti rapund ca nu am de gind sa ma "sucesc" cum nu am de gind sa te fac sa te "sucesti"....asa ca te las sa-ti invirti sanatos "bicicletele" iar eu o sa-mi ascult "muzica galetului".... :lol: :lol: :lol:...e bine asa ?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2009, 22:44

Ghicitoare: Ce rezista la mai multe atmosfere sub apa ? Ceasul sau mulineta Daiwa ? :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 22:54

valistrati scrie: Colega sa fie si la tine vre-o treaba cu IQ-ul??? :lol:
Ignorant eram daca vorbeam despre ceva si nu aveam habar depre ce vorbesc ....nicidecum ca asi face eu rabat de la caltate ....
DA am pescuit cu Stella ca fi iti raspund concret ....asa ca pot spune ca vorbesc in cunostinta de cauza ....dar nu inteleg ce relevanta ar avea acest fapt ....
Sau poate ai vrea sa-mi schimb gusturile numai pt. simplu fapt ca ai tu 2-3 stella ... :lol:
Colega de ce te enervezi, chiar nu putem sa avem o discutie constructiva?!Cum sa nu fie relevant faptul daca ai pescuit sau nu cu o Stella in asa o discuite aprinsa?!Pai daca nu pescuiai si vorbeai asa din poze aveai o scuza pt nerecunoasterea calitatii, dar asa daca zici ca ai incercat si una si alta si nu ai simtzit nimic....sau mai mult daca zici chiar ca tie iti place numai Daiwa si nimic nu te face sa iti schimbi gusturile niciodata inseamna ca poate chiar e ceva cu tine. :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2009, 22:58

razvan m. scrie:Ghicitoare: Ce rezista la mai multe atmosfere sub apa ? Ceasul sau mulineta Daiwa ? :lol: :lol: :lol:
Iti zic io bei nestiutorule care esti: bicicleta Shimano bey!!! :lol:
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2009, 23:01

Asteptam sa raspunda Vali la ghicitoare, ca el a testat Daiwa la mare adancime pe fund la Colibita. :lol:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 10 Noi 2009, 23:02

razvan m. scrie:Ghicitoare: Ce rezista la mai multe atmosfere sub apa ? Ceasul sau mulineta Daiwa ? :lol: :lol: :lol:
Amandoua. :wink: :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Noi 2009, 23:04

Adelin scrie:
adrignat scrie:p
io ma simt mai bine pescuind cu daiwa si nimeni nu o sa ma faca sa ma simt mai bine pescuind cu o shimano,oricat de stelara ar fi! :wink:
...pai vezi colega, pt asta am deschis acest topic, nu ca sa ma laud io ca Stella mea e ca mai buna, ci pt a demola mentalitatea impietrita a unora care nu vor sa accepe evidentza. :wink: ...si vad ca multzi incep deja sa vada ca mulinetele nu incep doar cu litera "D"! :idea:
pai da.....io raman la parerea mea ca nu poate fi dat un raspuns definitiv si irevocabil.....asta ar insemna sa iei la suturi jumate din pescarii superbuni ai planetei!
nu exista adevar absolut in problema asta........la fel cum unu a avut numai experiente neplacute cu D,asa a avut altu numai experiente neplacute cu S si invers!....si aci nu vorbesc de pescari de duzina si de mulinete de duzina!
:wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2009, 23:06

@adrignat - senior member

aici vorbesti cu pescari veterani si cu molinete veterane :wink: :lol: :lol:

Scrie răspuns