Salmo Slider

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 19 Dec 2006, 15:34

Dan Iercosan, Chiar daca la Adelin nu sunt mai ieftine, s-ar putea sa le aduca mai repede ca voi...

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 19 Dec 2006, 15:34

@DanIercosan

Modelul floating de 10cm ce greutate are?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 19 Dec 2006, 16:16

Cineva o sa ma acuze ca sunt balbait, ca prea ma repet :). Daca importatorul este acelasi, livrarile de la Salmo ajung in acelasi timp. Nu exista decalare temporara sau daca exista, nu dureaza mai mult de 7 zile.
Pike scrie:Dan Iercosan, Chiar daca la Adelin nu sunt mai ieftine, s-ar putea sa le aduca mai repede ca voi...

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 19 Dec 2006, 16:18

Fatso10F - 48g
Modelul floating de 10cm ce greutate are?

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 19 Dec 2006, 16:24

Asa vorbiti de parca Adelin face comert cu voblere.
Isi cumpara scule din H ca multi alti pescari din vest.
Si da, voblerele salmo sunt mai ieftine in Ungaria decat in Romania, stare de fapt la care contribuie semnificativ si recuperarea TVA-ului in vama, care nu va mai fi posibila dupe 31 decembrie.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 19 Dec 2006, 16:26

Adica le importa cu carca la sacosa ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 19 Dec 2006, 16:29

Adica mergand mai des in H, aduce la prieteni. Deci tie nu.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 19 Dec 2006, 16:32

Nu te supăra ca nu l-am criticat.
Personal eu am majoritatea sculelor aduse cu carca din state pe avion (si acum mă înjura prietenul meu ca a fost nevoit sa vina cu un tub in care era o lanseta de fly de 9, la jumate evident).
Cumpăr dintr0un mic magazin unde gasesc tot felul de bunătăţi ... dar toate in cantităţi mici ca-s aduse tot cu sacoşa de pe nu stiu unde.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Dec 2006, 16:39

Pentru mine e inexplicabil cum vanzatorul unui produs, un patron de magazin nu aduce marfa care vede ca trece bine.

In urma cu aproximativ o luna am cumparat cateva oscilante TV Lure din Timisoara. Tocmai le primisera. Aveau de toate felurile, vreo cincizeci de bucati.
Intrucat la prima iesire, un prieten mi-a pierdut una ditre ele (scapand-o in apa :lol: ) l-am rugat sa imi cumpere alta.
Mergand la magazinul respectiv a constatat ca s-au cumparat toate, in cateva zile. S-au vandut ca painea calda.
Am trecut si eu pe acolo de vreo trei ori in decurs de o luna si jumatate. N-au mai adus. L-am intrebat si pe vanzator de ce nu aduce marfa daca vede ca se vinde asa bine. Mi-a raspuns destul de nepasator ca a facut comanda dar ca nu face producatorul destule.

Cam asa sta treaba si la voblerele astea Salmo. Nu reusesc sa inteleg de ce nu se importa suficiente incat sa acopere cererea.
Treaba cu cererea mare pe piata americana nu stiu cat e adevar si cat legenda. Din ce am citit eu pe forumul TackleTour, voblerele Salmo nu sint prea agreate de americani. Ba chiar s-au plans ca nu ar avea o calitate care sa reflecte pretul destul de ridicat. Cu privire la Slidere si alte voblere de musky ziceau ca nu ar prea rezista vopseaua de pe ele. Ca se cojeste in urma contactului cu dintii stiucilor mari, chiar de la primi pesti.
ma rog, poate n-au apucat sa scrie marii fani Salmo...
Nu stiu cat e adevar, ca ale mele nu au vazut destule stiuci incat sa se cojeasca :lol:

In ce ma priveste, ma declar fan al Sliderul-ui, deci nu am scris cele de mai sus cu intentia de a blama in vreun fel firma Slamo. Insa as vrea sa gasesc in magazine de specialitate marfa de care am nevie, atunci cand am nevoie de ea. Asta e economia de piata. S-a dus vremea cand se vindea pe sub tejghea. Sau inca nu ?!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 19 Dec 2006, 16:47

Razvan M are dreptate; eu am fost in Cluj la "Avat '' de zeci de ori vara asta si de fiecare data cumparam tot ce aveau in materie de Slider, Fatso; dar cum mai trecea o saptamina ,desi le spuneam sa mai aduca ceva modele (ca doar depozitul este in acelasi oras ), dadeau din colt.., ca nu se cere, ca nu au modelele etc.....; oricum un stoc de voblere jerk mi-am facut, dar mai trebuie.....

Scrie răspuns