Salmo Slider

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Dec 2006, 12:08

Da Michael, dar a fost adusa in discutie firma E. si cred ca e normal ca aceasta sa-si poata prezenta punctul de vedere. Cred ca e spre binele tuturor!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Dec 2006, 12:14

sunt de aceeasi parere cu MihaiV ... are dreptul sa-si sustina punctul de vedere discutandu-se despre ea.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Dec 2006, 12:47

Problema cu vopseaua de pe voblere este constata la orice vobler ... Slider-ul meu s-a ciobit la prima stiuca ... dar este singura ciupitura majora ... chestie de noroc.

Un "dezavantaj" al acestui vobler este faptul ca necesita un echipament robust ... OK! Poti sa te chinui sa dai cu lanseta de ligura dar daca te opintesti mai tare plangi dupa lanseta! Drept care trebuie sa ai ceva specific ... personal imi doresc un Fenglass dar nu mai gasesc pe nicaieri!!! Aşa ca dau cu ce am ...

Cu am prins la SLIDER: Am doua metode (si nu am pretentia ca sunt bune/ cele mai bune/ optime/ sigure).
Rafinate in Delta:

1. Lanseta este tinuta cu vârful in jos. Degetul mare sta pe talon. Se ridica varful in timp ce se mulineaza surplusul de fir. Apoi se aduce brusc (cu un zvâc !!!) varful lansetei joi - stiuca activa

2. Recuperare lenta liniara ... voblerul va evalua in filmul apei cu miscari laterale ample - stiuca activa/ slab activa
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 20 Dec 2006, 16:07

Adelin are dreptate ; inca o dat multumesc pt. voblerele pe care mi le-ai trimis . Eu m-am lamurit cu importatorii, magazinele de prezentare , desfacere etc...., nu se vrea a fi o ofensa la adresa unor persoane, dar atunci cind ti se pune piticul pe creier ca vrei modelelele "alea'" si umbli hebereu prin 3 orase si zeci de magazine si nu le gasesti..., chiar ti se face lehaminte. Asadar cred ca o sa fac un drum in HU, la ceva tirguri, intru in magazin las 500$ si ies cu geanta de voblere, fire etc....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Dec 2006, 18:00

te victimizezi :lol:
exista destule surse care aduc din sua ce vrei la preturi bune, cand chiar ai de gand sa dai 500 USD pe diverse si sa-ti faci trusa, cum vrei tu
in 3-4 saptamani le ai acasa, si nu trebuie sa pleci in ungaria :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Dec 2006, 19:29

Dan Iercosan scrie:Daca din ceea ce am postat, Michael, asta ai inteles, atunci ma opresc aici. Nu stiu daca e exces de zel sau pur si simplu un fel de a arata muschii. Userii au inteles, moderatorul ba. Oricum, vezi mesajele lor.
nu este vorba nici de exces de zel,nici de muschi,regulamentul e simplu si clar.daca considerati ca ceea ce am spus aici este un abuz,aveti urmatoarea solutie:
danr scrie:- daca un user considera ca un moderator a facut un abuz, va rog Mesaj Privat
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Dec 2006, 21:39

este vina mea pentru ca asa este regulamentul :)
nu am prevazut situatia in care reprezentantul unei firme intra in mod natural in discutie, fara intentia de a face reclama
cred ca putem sa trecem peste regulament in acest caz, scuze si fata de michael si fata de dan

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 21 Dec 2006, 12:04

deci observ o parere unanima adica dealeri de la salmo au o problema cu numarul de modele si cu distributia in general.

de acord cu doctoru pentru faza de cautat de nebun prin 10 magazine un model *eu caut un salmo sting S6S B sau S9S B si pur simplu nu au.
(aceelasi raspuns stupid "distribuitoru' nu ne-a adus sau distribuitoru' nu are modelul asta") :shock:

no comment e fix problema distribuitorilor dar cred ca salmo ar scoate destule firme de piata romaneasca daca ar avea toate modele si dimensiunile in reteaua de vanzari. Timpul de asteptare e incredibil de lung si cand se aduc produse noi vanzatorul nu primeste ce cere. Ca sa nu mai vorbim sa si romani sunt dispusi da plateasca 4-5 EUR sau 7-8 $ pe un model. Asa ca ................
respecte domnului Dan Iercosan dar eu imi manc batul de pescuit daca in 6 luni firma la care dvs lucrati au livrat voblerul S6S B sau S9S B in targu mures desi eu am facut comanda la cel putin 3 magazine si inclusiv la magazinul on-line de pe site-ul asta.

scuze de usorul off topic , referitor la slidere o sa le incerc acelea in culori neutre sau imitatie de biban (daca bineinteles o sa le gasesc in timpul vietii mele de muritor).
the angler is catching xxx, not by the lure

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 21 Dec 2006, 14:52

am fost azi in Timisoara si la un magazin de pescuit am vazut voblere Salmo Slider marimi si culori diferite la pretul de 28 RON

Patronul a zis ca atunci cind comanda ia multe si are in permanenta pe stoc

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Dec 2006, 23:15

asta e bine ... pacat ca nu este la fel peste tot ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns