Salmo Slider
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
kingofbeasts scrie:am avut parte si de episoade de genul asta. si ii auzeam cum vorbesc pe mal :
"-uite ba ala da la hata!
- sa-i ........... ........... .
- o luat unu mic.
- si puietu' il omoara astia. da' ce-i?
- nu stiu clean, sau salau sau poate stiuca?! ca-i lunguiet
- da ce dracu face ca nu-l scoate din carligui ca arunca cu el
- nu ba ii peste fals. ii un nebun de ala de da dupa rapitor cu blinkere"

Las' ca si eu am auzit la un moment dat niste autohtoni comentand docti de pe malul opus: "Ni la domnu'! O prins clean la caras"...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- kingofbeasts
- veteran
eu un lucru nu inteleg...... de ce se tot compara slider-ul cu RNR... nu sunt in aceeasi categorie... incercati zipper-ul de la salmo si apoi comparati-l cu RNR. Slider-ul mi se pare absolut ideal pt ape mici 1-2m, se scufunda incet si la mici tractiuni din varf danseaza absolut fenomenal. Au fost cazuri in care in apa limpede am vazut cum 2 stiuci urmareau sleder-ul. RR, RGS, RP si favoritul meu RS sunt cateva din culorile cu care am avut partide superbe. nu va asteptati sa prindetii 1000 de stiuci de pe mal..... slider-ul merge ideal din barca cu lanseuri chiar pe linia malului. iar modelele floating sunt incredibile vara tarziu cand pe linia apei inca este vegetatie, parca ar dansa prin vegetatie. repet.... nu are legatura cu RNR.... RNR pe care il folosesc des in ape murdare si ADANCI. incercati voi sa jucati un RNR intr-o apa de 1-2m plina de vegetatie