Salmo Slider

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Dec 2006, 23:24

problema este fluctuanta in vanzari
pe online-ul meu, nevand informatia datorata experientei in vanzarea articolelor respective, in general am avut 1-2 bucata in stoc pe fiecare model de slider
cand se terminau, aprovizionarea de la energo
daca energo nu mai avea, pauza
acum incercam sa facem stoc pe naluci prin prisma vanzarilor de anul trecut
anul trecut nu prea au mers, de cand cu topicul asta s-au vandut vreo 20
cate sa iei pentru ca sa ai sigur, din fiecare ?
se discuta pe un subiect, se vand fix cateva modele ca painea calda, si altele zac....
am pe magazin vreo 400 de feluri de naluci, voblere si plastice, daca unele modele sau culori brusc se vand bine si furnizorul nu mai are, ce poti face ? faci stoc mai mare pentru data viitoare
dar la inceput nu poti prevedea ce modele vor merge foarte bine si cat de bine.....
de asta apar disfunctionalitati in stoc, atat la magzine cat si la importator

daca importatorul ( in general vorbind ) are o minima continuitate in aprovizionare, pe toate modelele, macar o data la o luna, fiti siguri ca produsele s-ar gasi pe stoc constant
dar cand unele importuri vin de 2 -3 ori pe an, si unele modele se dau imediat, de unde sa le mai iei ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Dec 2006, 23:27

stiu ca e destul de nasol si cu ceea ce spui tu ... unele azi se dau maine stau in raft ...

ideal ptr. cumparator ar fi sa fie tot timpul ceea ce isi doreste ... din pacate nu e asha ... personal negasind mai mult de 30% din ceea ce vreau cand ma duc sa caut anumite modele

offtopic - daca nu deranjeaza - pe cand se aduc voblere Salmo pe rapitori.ro ?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Dec 2006, 23:34

ce modele ?
ce nu avem acum nu are nici energofish, exceptand sliderele care s-au dat d ecand cu discutia asta
probabil in ianuarie, sliderele dupa 7 ianuarie, restul de salmo depinde de energofish

daca observi pe magazin, stocul pe salmo variaza intre 0 si 7 bucati pe model, in functie de experienta anterioara si ce am mai gasit sa luam :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Dec 2006, 23:38

in urma Topic-ului astuia o gramada si-au luat Slider ... :D :lol:

m-ar interesa anumite culori ptr. anumite modele care nu exista .... asta iti zic zilele viitoare pe privat sa nu stricam topicul.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Dec 2006, 23:38

Cred ca n-ar strica sa aduceti si din alea de 12 cm. Sint cateva culori pe care de mult le caut si nu reusesc sa le gasesc. Poate aduceti voi.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Dec 2006, 23:44

aducem
te rog frumos da-mi pe privat ceva sugestii

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Dec 2006, 13:32

[quote="danr"]problema este fluctuanta in vanzari
pe online-ul meu, nevand informatia datorata experientei in vanzarea articolelor respective, in general am avut 1-2 bucata in stoc pe fiecare model de slider
cand se terminau, aprovizionarea de la energo
daca energo nu mai avea, pauza
acum incercam sa facem stoc pe naluci prin prisma vanzarilor de anul trecut[/quote]

Asa cum am spus , ar fi binevenit un clasament pe bune al nalucilor , asa aduci ce trebuie si cistiga amindoua partile plus ca-i mai usor pentru incepatori .

Fir Intins!!!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Dec 2006, 19:00

s-ar putea sa nu fie asa relevant pe cat crezi :)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Dec 2006, 19:13

Relevant sau nu , mi-ar placea sa vad naluca care a prins cea mai multa stiuca pe anu asta . Ca unu o prinde mai bine la lingura , ca altu la vobler , aia nu ma intereseaza .

Fir Intins!!!

editat de Michael-in acest topic se va vorbi doar despre Salmo Slider,daca vrei clasamente la naluci,deschizi topic nou.
mersi.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Dec 2006, 14:36

[quote="danr"
am pe magazin vreo 400 de feluri de naluci, voblere si plastice, daca unele modele sau culori brusc se vand bine si furnizorul nu mai are, ce poti face ? faci stoc mai mare pentru data viitoare
dar la inceput nu poti prevedea ce modele vor merge foarte bine si cat de bine.....
de asta apar disfunctionalitati in stoc, atat la magzine cat si la importatori[/quote]

Mai Michael , nu aveam intentia sa fac pe acest topic un clasament dar la astea zise de Dan mi-am dat si eu parerea . Se pare ca-ti face placere sa ma editezi , chiar si unele pe topic , stii tu de care vorbesc , interesant ca doar tu vezi ca is pe linga topic , mi-ai editat deja citeva mesaje tu singurel ... sta mesaju o zi , apare dom moderator si hop! se editeaza ! De ce nu-l editeaza altii inainte !?

Fir Intins!!!

Scrie răspuns