Salmo Slider

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 18 Dec 2006, 13:33

De-acord. Ati fi suprinsi sa vedeti cate preferinte exista pe piata, in privinta culorilor. Am avut partide cu o culoare nebuneasca SNO, care nu ar inspira pe nimeni. In opinia mea, evolutia este cea care dicteaza.
il Presidente scrie:intii folositi si una si alta si apoi vorbiti
.nu va mai dati cu parerea daca nu stiti despre ce e vorba.slider-ul nu are nici in clin nici in mineca cu RNR de la Rapala.ca eficacitate este net superior ,daca stii ce sa faci cu el ,RNR-ului.este no 1 la stiuca dupa parerea mea.

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 18 Dec 2006, 14:13

Dan Iercosan, Nu ai precizat care au fost rezultatele partidei in care ai folosit SNO.Cu catalogul cum ramane?

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 18 Dec 2006, 16:03

Apa foarte limpede, vegetatia jos, la aproximativ 1.5 metri. Modelul este rosu spre roz pe burta, rosu inchis pe restul corpului. Glitter atat pe burta, cat si pe ambele margini. Zi cu soare. O culoare care nu inspira mare lucru, in defavoarea unui Reap Perch, de exemplu. Atacuri repetate, furibunde, o super partida, ce-i drept - in Delta.
Pike scrie:Dan Iercosan, Nu ai precizat care au fost rezultatele partidei in care ai folosit SNO.Cu catalogul cum ramane?

Dan Iercosan
junior
junior

Re: Salmo Slider (Pt Dan Iercosan)

Mesaj de Dan Iercosan » 18 Dec 2006, 16:08

Salut Florin,

La www.salmo.com.pl gasesti, "virtual" vorbind, cam tot ce face Salmo. O idee ar fi sa te inscrii la newsletter. Pentru cei care se descurca mai bine cu engleza, daca aveti un articol si credeti ca merita a fi publicat, va fi postat numaidecat. Bineinteles, mai trebuie si poze...
Topicul asta ar trebui sa te indrume spre o prima achizitie.
Nu vreau sa fiu in postura omului care-si promoveaza produsele pe care le vinde, nu aici. Dar as vrea ca fiecare sa constientizeze potentialul acestui Slider, desfatandu-se cu o carcalina gigantica :). Apoi eliberata, evident
florin1123 scrie:Buna, Dane, :)
Sunt sincer interesat de salmo Slider. Trimite-mi te rog la florin1123@yahoo.com ce materiale virtuale ai. Vreau sa ma orientez in achizitii, :?: :idea:
Fir intins

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 18 Dec 2006, 16:57

pai newsletter-ul de la Salmo nu a mai iesit de nu stiu cate luni, site-ul a ramas in aceasi forma cam tot de vreo 4-5 luni ....

nu prea se face update la site din cate am vazut eu .... pacat, ca ar fi interesant si as gasi multe chestii de citit pe acolo ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 18 Dec 2006, 18:18

ma bag in discutie.
ultimele 2 week-end-uri am pescuit in prop de 90% cu slider.pt mine a fost cea mai placuta surpriza din primavara(de cand m-am apucat de artificiale).desi nu am rupt gura targului..capturile nefiind numeroase si nici mari....am ramas f impresionat de tot ceea ce inseamna slider:se lanseaza usor si departe...evolutia este "impecabil de naturala";nu tre sa ai 10 facultati ca sa-ti dai seama ce "merge"in functie de apa.putin interes si studiu.pe siteul salmo...iti da mura in gura.din pacate..ca price lucru bun..se gaseste realtiv greu.ce sa mai zic,k in orasul de la 100 km de delta (adik al meu)nu exista nici macar UN magazin care comercializeaza salmo.
si nici pe Total nu prea mai sunt....k le-am luat eu :twisted: :twisted: :twisted:
pe scurt e tare.(parerea mea) :idea:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Dec 2006, 19:06

Eu am adus de la unguri o gramada la multi de pe forum, toate marimile si toate culorile.Si vin cam intr-o luna maxim de la comanda.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Dec 2006, 19:25

cat e diferenta de pret intre ungaria si romania ?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Dec 2006, 20:13

oricum la ei sunt cv mai ieftine decat la noi, ca ei cik au fonduri ptr tzara "saraca" ue... :shock:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Dec 2006, 20:40

tu te gandesti ce scrii ?

Scrie răspuns