Buna Dane.
pai te-a inspirat pe tine

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
danr scrie:cat e diferenta de pret intre ungaria si romania ?
Buna Dane.
pai te-a inspirat pe tine; sau l-ai folosit la recomandarea altcuiva?
Si pe mine m-a inspirat ca este primul pe care l-am cumparat; m-a inspirat pt ca am vazut , pe filme, multe stiuci in Olanda si Suedia prinse la "muste" lungi mari si negre cu rosu
;Stary Night Orange eu il vad
negru(grena) + rosu fluo ; nu stiu cum il vede stiuk, dar am vazut ca musca l alea pe care noi le vedem negre
; merci pt confirmare; asemenea, cu placere; de abia astept martie sa mai cumpar cate ceva; ia zi , cu ce il lansezi pe asta de 36 g?te-ai riscat cu echipament de spin pe ceva mai greu? eu ma gandesc la Penn Inshore nu stiu cum de 8 picioare si multe grame (scrie 100-400, dar o fi pt alte tehnici din alea gen trena cu bonus de greutate) putere de aruncare; am comandat una vezi cand vine
StefanDinu scrie:O alta naluca pe care chiar as vrea sa o incerc este FATSO ... co singura conditie ... sa-l faca de maxim 7 cm ca am inteles ca deja au scos un model de 10 cm ...
Modelul este totusi greu si suprasolicita echipamentul meu (de altfel destul de robust).
Asa ca astept in martie un FATSO de 10cm ... sau poate 7 cm (imi promisese la Sarulesti tipul de la Salmo -nu Piotr, celalalt- un astfel de vobler dar pana duminica a dat tot)
Adelin scrie:Eu am adus de la unguri o gramada la multi de pe forum, toate marimile si toate culorile.Si vin cam intr-o luna maxim de la comanda.