Salmo Bullhead

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Feb 2005, 09:51

ce modele de la Rapala ai folosit?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 15 Feb 2005, 10:00

Pt sorin:original de3cm dar si de 5cm(mai rar)Culori:biban,pastrav. natural(nu stiu codurile)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 15 Feb 2005, 10:03

Iar clenii nu erau prea mari

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Feb 2005, 10:15

dragos74 scrie:Am uitat sa spun ca pescuiam pe lac unde clenii cred ca sunt mai suspiciosi ca pe rau .Nu spun ca nu ar ataca si salmo dar sigur preferau mult mai mult rapala .Si nu a fost o singura partida.Probabil ca daca as fi dat doar cu un singur tip nu as fi facut comparatia dar chiar le-am verificat alternativ.Ex: la hornet nu am prins(model pstrav) :wink:
ei, la modelul din avatarul meu (hornet de 3 cm, culoare T(trout-pastrav)) am prins intr-o dupamasa aproximativ 40 cleni in 2 ore de pescuit, pe lacul Lesu, langa Stana de Vale. Deci se prinde clean la modelul si culoarea la care tu nu ai prins. Si pe lac.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Feb 2005, 10:15

Cel de 3 cm imi place si mie f mult cum merge , desi nu coboara mai mult de o palma sub nivelu apei .am prins clean la el dar nu grozav
am si de 5cm Original floating , dar mi se pare ca oscileaza f mult in plan orizontal si nu l-am prea incercat.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Feb 2005, 10:26

adilucu scrie:ei, la modelul din avatarul meu (hornet de 3 cm, culoare T(trout-pastrav)) am prins intr-o dupamasa aproximativ 40 cleni in 2 ore de pescuit, pe lacul Lesu, langa Stana de Vale. Deci se prinde clean la modelul si culoarea la care tu nu ai prins. Si pe lac.
Am prins si eu clean pe Prut la acest model numai ca al meu era scufundator
Era un Salmo Hornet H2S de 2.5 cm, sinking, culoarea T
Spun "era" ca l-am lasat tribut :(
Imi placea ca avea o bataie ampla, puternica.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Feb 2005, 10:53

si cel de care spun eu, tot scufundator este. Doar ca e de 3 cm. Sa nu mai spun ce bine prinde pastrav!!!!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Feb 2005, 13:09

aha, si eu am prins cu ala si clean si pastrav pe lacuri. :)

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Feb 2005, 13:48

si mie mi s-a parut printre cele mai prinzatoare modele de vobler!
near the beer

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 15 Feb 2005, 14:18

Eu am pescuit ceva la clean cu microvoblere... si cel mai bine am prins cu hornet, butcher si bullhead (asta din urma pe lacuri de munte).
Am mai prins bine si cu X-zone, modelu ala mic cu ochii bulbucati, cu rapala original si, cateodata , cu cozma (cozma e gandtit pt ape mai line, lacuri etc, eu pescuiesc 90% pe rau, de aia nu am dat asa de mult cu cozma).

Cineva mi s-a laudat ca a prins in prostie clean cu oscilanta mica si cu spinnerbait. La oscilanta mai cred, dar la spinnerbait nu am auzit... voi ce ziceti?
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

Scrie răspuns