Salmo Bullhead

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Feb 2005, 22:11

De la Salmo,eu zic ca Hornet-ul este cel mai indicat pentru clean,2.5-4 cm.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 13 Feb 2005, 09:58

hornetul e super, si de asemenea si butcherul. am avut o groaza de capturi la butcher
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 13 Feb 2005, 18:00

Il am pe cel cu barbeta lunga SDR si de 4 si de 6cm.Le-am luat dat. reclamei facute in reviste.Culoarea e cea verde.Nu am gasit atunci cu barbeta scurta care cred ca e mai potrivit pt rau-clean.Cel de 6cm oricum nu vad ce clean l-ar lua :!: :?: La cel de 4cm am prins strapazani pt ca se scufunda mai mult dat barbetei lungi dar mai buna ar fi cred var. cu cap rosu .La cel de 6cm nu am prins (stiuca sau salau).
As incerca la clean model. 4cm cu barbeta scurta cul. verde.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Feb 2005, 18:08

muscarul scrie:hornetul e super, si de asemenea si butcherul. am avut o groaza de capturi la butcher
Si eu am unul care inca nu a prins nimic dar...daca tu zici...ce culoare e prinzatorul?
Al meu e FT.

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 13 Feb 2005, 18:23

in general merg pe culorile naturale///
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 14 Feb 2005, 09:06

eugen scrie:tree clean mare ca sa dea intr-un vobler de 6, indiferent de ce imita.
Asa credeam si eu. Pina nu am prins clean de 200g cu RNR de 7. Nu mai spun ca am prins clean de 800g cu TD-7, dar asta intra deja (pentru mine cel putin) la categoria "mare". Iar cel mai mare (1,2 kg) l-am prins tot cu RNR de 7 pe Mures.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Feb 2005, 09:10

se da cleanul si la voblere de 6 cm fara probleme
Am prins clean de juma de chil la cozma de 7 cm si de 800 g la ditai piscotu de stiuca ....depinde de dispozitia de hranire
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Feb 2005, 13:49

normal ca da si la voblere mari, nici nu am zis ca n-ar fi asa. da' daca discutam de situatii normale, de 90% dintre partidele de clean, chiar n-as sfatui pe nimeni sa se plimbe cu vaporasul.
cleanul ala de marime medie pe care-l prindem in mod normal nu are scule sa doboare un oblete de la 6cm in sus. inainte de depunere mai ataca din agresivitate masculii si nalucile mari, dar in rest daca n-ai microvobler freci apa degeaba.
6cm e deja mult pentru mine, as pune ceva peste 4cm doar daca as vrea sa dau selectiv dupa clean mai mare, chestie care nu mi s-a intamplat decat pe lotru, intr-o excursie, unde era full de clean si trebuia sa scap cumva de aia mici.
e drept ca am prins si pe linguri si voblere mari, da' alea sunt convins ca au fost exceptii. acuma, logic, asta e parerea mea. daca voi pescuiti la clean fara microvoblere si va bazati totdeauna pe voblere peste 6, inseamna ca stiti niste locuri adevarate. pe unde am fost eu nu prea am gasit clean peste 800g.

respect!

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 14 Feb 2005, 13:56

prin zona unde pescuiesc eu nu prea merge cu bullhead de 6 sau mai mare la clean. am avut unul cu care am incercat anul trecut toata vara si n-a intrat nimic, nici macar un atac, ca sa nu mai vorbim de captura. la hornet mic a mai mers, dar parca le placeau mai mult rotativele...

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 14 Feb 2005, 15:05

Dragut e ca eu nu dau la clean. Tot ce am prins mai recent si la ce faceam eu referire a intrat in timp ce dadeam la salau sau la somn.

Scrie răspuns